Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Kajenje skoraj!!…..

skoraj!!…..

včeraj je malo manjkalo, da nisem prižgala in tudi sicer se zadnje dneve večkrat zalotim ob misli, kako bi bilo fino it ven na eno kavico in zraven prižgat en cigaret. ne vem zakaj se mi trenutno damice, ki sedijo na vrtovih bifejev in imajo v roki cigaret in kadijo, zdijo tako imenitne.

če bi včeraj, ko sva šli s frendico na kavo imela cigarete na mizi (jih je imela na srečo v torbici), bi ji na hitro enega spizd…. in prižgala in kadila.

nevem kaj mi je sedaj, saj sem na cigarete že skoraj čisto pozabila, je pa minilo 5 mesecev odkar ne kadim. se kar mal bojim kaj bo.

je imel kdo podobne skušnjave?

Seveda. Lokali so nam bili pozimi ob novem zakonu ” šala mala”, sedaj ko so se pa odprli vrtovi, je pa zopet ena preizkušnja za nas, Ko jo enkrat premagamo, kot stotine ostalih, je zopet vse v redu.

Kje so tiste stezice.......

jaz mislim, da imamo vsi bivši kadilci take napade. jaz sem ga imela tudi po več kot enem letu. ampak hvala bogu niso dolgotrajni. tako da kar vztrajaj, ker si nahujše že dala čez.

p.s. ko te prime za prižgat, si probaj predstavljati kako ti bo po 5 mesecih slabo ob vdihu in ti bo vsaj malo pomagalo zatreti željo. srečno.

ja, saj sem si začela tako predstavljati, pa kako bom spet živčna, ko v službi ne bom mogla vsak moment na čik, pa spet: a mam dost čikov, mi jih ne bo zmanjkalo, pa konec koncev nobenega užitka, ko bi pokadila prvo, bi kmal spet hotla še eno, pa še eno,pa 10 zapored z litrom kave,…..sploh ne bi bilo užitka, tako, kot ga ni bilo več, ko sem se odločila da neham. no upam, da bo takih napadov čim manj.

lepo se imejte

New Report

Close