Najdi forum

Se podpišem pod to.

@ atom ant

ves da je mozno, jaz sem jo…

Sicer postaja pravi poznavalec z leti le boljši, ampak ti nimaš pojma.

Poznala eno natanko tako, ki je ob dveh majhnih otrokih serijsko varala in še vara več kot deset let zapored, tudi s pomočjo oglasov, mama ji je medtem čuvala dva majhna otroka, medtem sta že dovolj velika, da tega ni več treba in ko je mama enkrat nekaj posumila in to povedala neki svoji prijateljici, je bila zamera do neba, kakšne govorice o nji da širi lastna mama. Njen mož je bil medtem zelo zaposlen, je sicer malo preveč naiven in verjame vse, kar mu ona naloži, lagati zna pa tako prefrigano, da ji ne pride nihče na sled, niti ne posumi. Prava profesionalka na področju skakanja od moškega do moškega, izbira izključno poročene, ki so potem, ko jih načevlja, lepo tiho. Da bo bolj zanimivo, je tudi njeno mamo njen oče serijsko varal, podobno kot v tej zgodbi, vse otroštvo in vso mladost, dokler se ni ločil, ko je bila že odrasla. Lahko, da je ta zgodba izmišljena, a vendar obstaja vsaj ena povsem enaka v realnosti, ki je meni poznana in v kateri gre za povsem enako problematiko.

Moja tema???? Hahahahaaa, ne morem verjeti, res ne:)
Ker vas zanima, kako je pri meni stanje? Isto, nespremenjeno:)

Dokler moz ne ve, je vse ok. Ne imej ga pa za norega , ko bo zvedel se bo koncalo udobno Zivljenje in skrite igrice. Magnet za moske si pa zato, Ker Jim das, ne zato Ker si pametna, lepa, sposobna, postena….

Iz moje STRANI, pa sem moski si blazno nesamozevstna, ki svoj ego bilda na crticah moskih. Ja obcutek po osvojenem moskem, posteljni aktivnosti je najbrz ok, pa tudi KMALU mine. Kaj pa potem ostane…, nesamozavestna, nezadovoljna damica, ki misli da je top. Poglej z druge STRANI privlacis take kot si ti, tako Pac je v zivljenju a ne.

Kaj pa moz, kaj pa otroci…? Ce bi ti bilo Mar potem bi pomislila tudi na njih a ne. Po moje si resnicno blazno nesamozavestna in rahlo Ali zelo bolana. Obstajajo psihiatri, ki ti pomagajo resit vse frustracije je pa res da vsak Mora to resit enkrat v zivljenju, prej Ali slej. Nikakor pa ne misli, da bos usla posledicam igric.

Logično; k ostane k.

isto?

še vedno možek veliko odsoten?

leta letijo - iščem stevardeso

Z drugo besedo; k je običajno kar konstanta.

Cela moja zgodba je popolnoma izmisljena:)
Zanimali so me samo vasi odgovori,vasa zgrazanja..itd.itd.
Imam druzino,ki mi je sveta..
Vi pa kar verjemite se naprej vsaki kraci,ki jo nekdo napise:)

Če bi ta oseba res posedovala jajčnike in “družino, ki ji je sveta“, če bi bila oseba odrasla, zrela, odgovorna in resna, bi ne imela časa za pisarjenje provokotavnih izmišljenih zgodbic na ravni zrelosti osnovnošolcev nižjih razredov.

Zazri se vase, ugotovi, kje ti manjka kak kolešček ali več njih in začni delati na odpravi napake.

Lep pozdrav
marinec

Ti samo uživej,kaj pa veš kaj on okoli dela!!!!

SI PA PRASICA ZARADI TAKIH KOT SI TI GRE VELIKO DRUŽIN NARAZEN

Ma ja, to so stare dogme, vsiljeni vzorci, “mož in žena za celo življenje”, probaš malo drugje samo zabava, doma pa varnost in čustvena predanost edinemu človeku;-P
Saj če sta zmenjena da vsak po svoji strani še kdaj pa kdaj poflirata ni panike, samo ne sme biti drugje več kot doma, pa partner je vedno na prvem mestu…..
Daj, daj, vsi ki ste v vezi že več kot 10 let sanjate (sanjamo) kako bi z drugim, pa drugi objemi, pa mečkanje, potem pa domov v varni objem……samo je fino da sta oba istega mišljenja;-P

New Report

Close