skok čez plot
bom kar moj mail prpopala…sem samo zate novega naredila
Vednonezvesta!
O sebi si na teh straneh pred kratkim že pisala.Se spomnim bistva ¨tvojega problema”.
Mi ti ne moremo pomagati,to si moreš sama,če si sploh to želiš.Tako bo,kot se boš sama odločila.Zna biti pestro,če vso packarijo odkrije tvoj mož.
Bi želela to,da bi bila situacija enaka s strani tvojega moža?Bi vse požrla in šla naprej,kot da ni nič.
Ne izrabljaj svojega očeta,za svoje početje.Tukaj ti ni nobenega opravičila.
Nikoli ne bo ostalo tako skrito kot misliš.Vsak plača za svoja dejanja,prav vsak!Razčisti pri sebi kaj hočeš in če res rabiš toliko potrditve neznanih poročenih in povrhu lažnivih moških?
Ne moreš delat tistega, kar ti paše. Ne moreš oropat banke, ker si trenutno brez denarja in ga pač potrebuješ. Ne moreš šefu povedat, da je zagaman butec. Ne moreš oklofutat soseda, ki ti gre na živce …
Ne moreš se obnašat neodgovorno in egoistično samo zato, ker ti nekaj “paše”, ne oziraje se na druge in na posledice svojih dejanj.
Citat:
Moj oče je bil isti,celo svoje otroštvo sva z mamo prenašali njegovo kurbarijo.Jaz počnem isto.
To je odgovor, kaj je tisto, kar ti ne daje, da bi nehala počet te “svinjarije”. Posnemš očeta? Se očetu maščuješ? Najbrž ne. Očetu (v svoji glavi) se skušaš PRIKUPITI, s tem ko počneš to, česar te je naučil. To se ti zdi, da je ključ do njegovega srca: biti ženska vseh moških = biti z vsakim hči svojega očeta.
Komplicirano je. Strokovna pomoč, v kolikor resno misliš, je dober korak za naprej.
Ok.
Razumem te, vendar ne odobravam tvojega početja.
Zaradi take ženske, kot si ti, lahko neka druga popolnoma brezveze izgubi družino. Očaraš tujega moškega in ga po 2, 3 srečanjih pustiš. Puščaš pa tudi posledice – vidne ali nevidne – za katere si s svojim početjem popolnoma odgovorna.
Kaj si hotela povedati, da si “magnet za moške”? Magnet za moške je lahko vsaka ženska. Nisi nič posebnega. Edina razlika med tabo in drugimi magneti je ta, da ti daš, one pa ne.
Smili se mi tvoj mož, ker ga vsi ti moški in vsi, ki so na kakršenkoli način izvedeli za tvoje početje, imajo za cepca in copato, kljub temu, da celi čas skrbi, da bi družina solidno živela.
In tvoja otroka. Mene bi bilo sram, da vzgojo in skrb otroka preložim na svoje ali partnerjeve starše, da se lahko dobivam s tipi..
Jaz da imam tak magnetizem doma in da izvem za kako magnetkanje ti povem da takrat bi ti pa dal TAKO KEPO po čebulčku da bi ti takoj tista tvoja sijajna energija magnetizma izhlapela. In to DIREKT. “Nisem tak da bi tepel samo HEY.”
Na srečo nimam doma takega magnetka imam prej obratno težavo. Samo vseeno predlagam da mu počasi začneš KAR SAMA priznavati ZA VOLJO OTROK.
In veš KDO bo najbolj izmed vseh trpel???????????? Ja madona OTROCI vedno pomisli na njih ko se česa lotiš in na svoj dom kjer si skupaj z njimi.
Ali pa se loči in bodi sama polej pa delaj kar hočeš. TO BO TO.
Torej pomisli malo na vse zgoraj napisano preden se lotiš moškega ………………..
tem tvojim pisarjenjem da si magnet…sem se pa tok nasmejala.lej tud za mano se moški obračajo,od nekdaj sm jim mešala glave,so what? nism ne prva ne zadnja k dobr zgleda in velik raj sm znana po temu da sm pametna,prijazna…kot pa una k bi jo.ampak zakaj,ker se mi zdi zunanjost samo lupina.tudi jaz bom enkrat zgubana,grbasta,škrbasta…kaj bom pa pol?mela bom ljudi okrog sebe k me majo radi, ker sm bla v življenju prjazna,dobra,zvesta…ne pa ker sm bla lepa.zate draga moja,pa se bojim da boš s tem razmišlanjem ostala sama samcata.zakaj si tok plehka?ti ne sexaš ker uživaš, ampak zato da se potrjuješ, da si lepa.kok žalostno, res se mi smiliš ubistvu.zakaj se ne bi raj česa naučila,spoznala koga k bi se stabo pogovarju ne pa…? lej nikol ne boš najlepša,nikol ne boš najbol sexy..in čimprej se boš tega zavedala,tem laži se boš osvobodila svoje patetike.sej si mlada,sam leta grejo hitr…nekak mam občutek da če boš tkole nadaljevala boš nakoncu tista nabotoxirana ženska k je cela umetna,hrepeni po temu da bi bla mlada pa lepa,zgleda pa stara grozna in se ji usi za hrbtom smejijo.zunanjost ni vse,dej mal se k seb sprau bogica ena.
Zaradi takega “magnetka” sem jaz pred dvema letoma skoraj razdrla svojo družino. K sreči sem s prevarantom razčistila, samo resnica in odločnost sta mi pomagali, da sem stvari spravila na pravi tir.
…torej, poznani so mi taki “magnetki za moške”. Jaz jim rečem drugače (“kakci”), prevarantom pa tudi (“muhe”).
Mina:( – po dveh letih Mina ;))))
Fantazijska tema, nevredna komentarja.
Ženska z dvema majhnima otrokoma niti v sanjah nima časa za serijsko spoznavanje moških, ki bi ji potem zapolnjevali vikende (in še kaj drugega). Poročena ženska pa sploh nima časa za kaj takega. V vseh teh letih moža ne zanima, kako si (ste) preživeli vikend? Tvoji mami, predvidevam da gre za žensko med 55 in 65 let, se vsa leta zdi popolnoma normalno, da otroka ob vikendih prespita pri njej in da njena poročena hčerka “nekam izginja v noč”? Dejmo, no… Pa ne v Sloveniji.
Le dve možnosti sta v tvojem “problemu”. Ali je v delu tvojih spolnih fantazij prisotna močna želja po menjavi žrebcev in potem si nam to fantazijo servirala v obliki resnične zgodbe, ali pa okoli tebe “obletava” eden (max 2) znanca in ti se na vsake toliko časa odločiš, da boš dala noge narazen.
Mislim, tudi to, da moški neusmiljeno obletavajo poročeno mamico dveh otrok… :)) (sanja … o koruzi). Morda, če imaš oglase s sliko v kakem salomoncu ali zasebnih stikih, ampak celo tam bi ti jih zmanjkalo v enem let, kaj šele, da bi se vleklo 8-9 let.
To vzemi(te) kot mnenje poznavalca razmer in ne kot fovšerijo in pametovanje ali… monizem :))
vednonezvesta…
res si zanimiva oseba….in meni se zdi pri tebi glavni problem v tem kar se je dogajalo v tvojem otroštvu…Imela si priložnost gledati kako tvoj oče na tak način ponižuje tvojo mamo in verjetno se ti je nekje v podzavesti oblikovala odločitev, da boš raje taka kot on in ne taka kot mama… Očitno je tvojih otroških očeh imel neko vodilno funkcijo s tem da je mamo varal. Mogoče ravno zato, ker je ona to tolerirala. Zate se je izoblikovala neka podoba odnosa v kateri si je on lahko vse privoščil in kljub temu imel tolerantno ženo, obdržal družino… skratka frajerska vloga.
Glede na to, da očitno dvomiš v ljubezen svojega moža, ga z drugimi moškimi (čeprav on ne ve) podzavestno postavljaš v vlogo svoje mame, ki je brezpogojno ljubila kljub svinjanju tvojega očeta. Imaš problem in mislim, da sploh ne gre za seks ali za te moške. Oni niso nič… tudi tebi ne. Samo sredstvo za dokazovanje lastne vrednosti.
Morala bi se zavedati, da si vredna tega kar imaš…. mislim v pozitivnem smislu. Zaslužiš si ljubečega moža, krasne otroke in urejeno življenje. Tako je tudi zaradi tega, ker si ti zraven in niti pod razno tega ne bi bilo, če ne bi tudi ti sodelovala…in ni se ti treba dokazovati z drugimi moškimi. Ti moški so ničvredni in jih v resnici ne potrebuješ..in prav imaš… malce daljši pogled, ki ga nekajkrat ponoviš, rahel nasmeh, rahel dotik in smo že tam…. MIslim, da je povsem dovolj tudi povprečna zunanjost ženske, pa je skoraj vsak moški pečen….sigurno je adrenalin ob spogledovanju in sestajanju krasna zadeva, a te ne bo pripeljala nikamor. Malce razmisli kako bi pridobila samozavest na drugačen način…. Zdi se mi, da je edino to tisto, kar ti v resnici manjka… razen če nam nisi česa prikrila v zvezi z odnosom med teboj in možem?