Najdi forum

Sem še dokaj mlada(33 let),poročena,imava dva mala otroka…..skratka,smo družinica,ki nam nič ne manjka…ne v materialnem smislu…se razumemo…
Problem pa je v meni.Ne zmorem biti zvesta svojemu možu.Moških,ki me obletavajo je veliko,jaz pa to njihovo prilizovanje izkoriščam.Ker je mož veliko odsoten,največkrat čez vikende,si sama privoščim kakšen večer v družbi drugega.Otroka takrat spita pri moji mami.To počnem zadnjih 8-9 let.
Moža nebi rada izgubila,saj mi nudi neko varnost v življenju.Drugače se ne kregava,redno sexava,vendar jaz brez drugih ne morem…so ap to po večini poročeni moški,ki si želijo le sex.
Enostavno ne znan živeti brez tega,čeprav se zavedam,da ne delam prav.

tole kar si napisala o svojem mozu,druzini je kot bi brala poslovni dogovor-pogodbo..redno sexava,nic nam ne manjka,materjalno smo preskrbljeni,moz mi nudi varnost..
vse lepo in prav in potem je zraven nek anex podpisan le iz ene strani(tvoje) -sex z drugimi..

samo pazi na datum..vsaka pogodba se enkrat iztece,vsakrsna krsitev le te pa pomeni takojsnja odpoved pogodbe..
uredi tisti anex in to cim prej.

Povsem nedolžno vprašanje. Kako bi se počutila oz kaj bi naredila če bi izvedela da mož isto počne tebi že veliko let?

lp

Koliko let pa potem skokov čez plot pravzaprav NE prakticiraš?

Zaradi tvojega moža upam, da ne bo nikoli izvedel, ker če te ima kolikor toliko rad, ga bo ubilo. Ne dobesedno, seveda, ampak nikoli več ne bo isti človek.
Si se kdaj resno vprašala, ZAKAJ si se sploh poročila? Zvezala si se še zelo mlada, a to ni opravičilo – je zakon, družina sploh tisto, kar si si želela?

Pozdravljeni.Moram priznati,da sem se bala odpret to stran,ker sem pričakovala zelo grobe odgovore.
Zakaj sem se poročila???Ker sva se z možem pred leti noro zaljubila…prva leta najinega zakona sem živela tako kot se spodobi.Čez dve leti sva dobila prvega otroka.Ko je sim bil star tam nekje dve leti se je pa to moje skrivno življenje začelo.Vseskozi se zavedam,kaj počnem,ampak brez tega enostavno ne znam.Mož do sedaj še ni nič posumil,ker mu ne dam nobenega povoda,da bi lahko.Tudi po rojstvu drugega otroka počnem isto.Vmes sem sicer imela malo pavze…ampak potem sem nadaljevala.
Vedno bolj me to žre,a po drugi strani se zopet dogovorim z nekom.Imam svoj mail,preko katerega kontaktiram z njimi.
Z vsakim sem dvakrat do trikrat in je dovolj,se ga naveličam.Teh avanturic je bilo že ogromno,in sem že prenehala štet.
Tako kot sem napisala,ponavadi so poročeni moški,ki jamrajo in jamrajo,kako so doma nesrečni.
Ne dajam vtisa kurbice,tudi oblačim se ne tako,ampak enostavno sem magnet za moške..marsikdo mi je že to rekel..tudi kakšna ženska.

He he,
si me res nasmejala. Povej mi, kje jih loviš. Da bodo vse iz tvojga kraja malo bolj pozorne na izhode svojih dedcev.
Kje pa tvoj dela, in ali misliš, da je on kaj boljši??
Lahko pa greš k psihologu, tam tudi takšne zdravijo……………ti magnet.

Oprosti, sam ti pa res nisi gladka. Magnet za moškega je vsaka, ki da…. halooo? A res rabiš eno potrditev od neznanca, da si prav ti tak magnetek, da bi šel s tabo brez obveznosti v posteljo? WTF?? A zdej se temu reče magnet za moške. 😉 Dobro vedeti.

Ženska, daj zbrihtaj se.Potrebuješ zdravljenje. Varanje je stvar odločitve!

imam takega prasca doma. Ti nisi normalna in se ne sekiraj za moža ampak se pojdi zdravit.

okej Magnetek
…Po kaj si pravzaprav prišla sem? verjetno odobravanja nisi pričakovala?

Ko prevarani partner izve za prevaro, verjetno ni tako boleče dejanje samo, kot dejstvo, da je bilo izkoriščeno zaupanje, prekršen tihi dogovor o iskrenosti in spoštovanju in pa ja- laž.
Ko izve. Saj poznaš tisti rek, ko vesta 2, ve pol sveta?

Če si že nisi zavarovala hrbta, pa vsaj razmisli o argumentih, ki mu jih boš prodala. Če te ljubi, te bo menda sprejel s tvojo celovito radoživo osebnostjo vred. Tebi pa še enkrat v razmislek, kako bi se počutila, če bi ugotovila, da mož vajin “varen pristan” ogroža s tem početjem? Saj vem, da so dvojna merila popularna te dni, skušaj se pa vsaj za sekundo postaviti v njegovo kožo.
V življenju se ne da imeti vsega. Lahko nateguješ nekoga ves čas, Vse ljudi nekaj časa, Vseh ves čas… hja, upam da je tvoj plan vsaj pol toliko genijalen kot tvoja umetnost zapeljevanja.

V bistvu gre za sociopatsko moteno osebnost, pa ni to kaka etiketa, če že je pisanje resnično, pa moram priznati da imaš zadeve na moč popredalčkane. Nekako se vse skupaj ujema in gladko teče in če že on nič ne sumi, kaj pa mati ? Čuva otroke da ti zvečer pospravljaš doma, ali ti daje oporo in ve za tvojo dejavnost ?

Izmed vseh 123 podvprašanj, katera so mi prišla na misel, bi te vprašal samo eno: gledaš kaj nase, vsaj glede zaščite in zdravja ? Če bo enkrat šlo kaj v franže, zna biti zadeva kot vulkan, več kot orgazem pa vsekakor.

Evo,semdobila,kar sem iskala,kaj sem pa kljun sem privlekla…sama sem si kriva.
Tale moj post ni provokacija,to je prvo.
Magnet za moške sem,pa če vam to paše,drage gospe,ali pa ne…točno preberem vsakega moškega.Toliko.
Verjeti pa skoraj ne morem,kaj je moški vse pripravljen storiti za en sex z drugo žensko.Marsikaj,predstavi se takoj z popolnimi podatki in celo z svojo sliko obraza..če je bilo spoznavanje preko mailov seveda.Trenutno mi tako dvorjenje zelo paše,priznam pa,da slabo vest imam in to že ves čas.
Ja,moja mama mi pazi otroka.Nikoli nič posebenga ne sprašuje.Moj oče je bil isti,celo svoje otroštvo sva z mamo prenašali njegovo kurbarijo.Jaz počnem isto.
Rada bi pustila vse skupaj,ampak nekdo v meni mi tega ne dovoli,ker je prefino,ko se mi zahoče nekja novega,neznanega…
Mi je pa lažje,ko preberem kakšen vaš odgovor,ki je kot sulica zapiči v mojo glavo…priznam svojo zmoto in,da imate vsi po vrsti prav…ampak nekaj je,zaradi česar ne morem počet teh svinjarij.

Mene pa preseneca, da se zdaj takoj niso oglasili vsi tisti moski (in zenske), ki varanje opravicujejo s tem, da kao se partner doma ne potrudi dovolj v seksu in da si je partner sam kriv za prevaro.

Kakorkoli, imas probleme s samopodobo, tako kot vsi ki morajo varat, gre pa za dokazovanje, za nadvlado, za impulze (sama si jih nisi sposobna dajat), zelis samopotrditev.
Praznina v tebi sami – zaziher, navelicanost, ujetost v zivljenje in nesposobnost najti prave impulze, interese, zabavo, zanimanja in tudi mir… ne znas cenit tistega kar mas, kar je dokaj zalostno glede na to da imas otroke.. Ne vem, imas problem, ampak sodila ti jaz ne bom.
Saj sama ves, da si nezadovoljna in ujeta, pa jasno ti je, da ce bos kaj spremenila, bo slo po eni strani in navzven, na slabse, ampak na tvojem mestu – bi naredila veliko cistko v svojem lajfu in spremenila vse tisto, kar me ne zadovoljuje, nasla bi si svoje hobije ki bi me res zanimali in bi zacenjala tja usmerjat prosti cas.

Bolj zanimivo bi bilo vedeti, kako se pocutis po teh seksih, a kaj boljse, dosti boljse, zadovoljeno, srecno, ali prej prazno in obcutek slabe vesti.

Jaz bi pa samo rekla: hvala Bogu da tudi zenske ki varajo pisejo, ker drugace bi res skoraj veljalo, da je varanje domena moskih, pa se zdalec ni tako, ja, tudi zenske varajo in to skoraj enako pogosto kot moski. Saj Vednonezvesta sploh ni edina, je pa samo dokaz vec, da se ne vara zaradi nezadovoljstva v postelji ;))), ampak zaradi lastnih slabosti, labilnosti.

Umetnost prepoznavanja drugih je premosorazmerna z poznavanjem sebe – pa je res ? Ni nujno, kajne ? V tvojem priemeru gre bolj za beg pred samo seboj, topa veš že sama in brez neke strokovne obravnave se boš vekomaj vrtila v začaranem krogu. Kolikor je povpraševanja, toliko je ponudbe, za nobeno umetnost ne gre.

vzorci..
odrasli si v druzini kjer je bilo varanje nekaj normalnega in v tvoji podzavesti je to nekaj normalnega,tvoja zavest pa ve da to ni normalno(normalno v smislu,da je tvoje vedenje motece sami sebi,da ti skodi in posledicno tudi tvoji druzini)z drugo besedo tvoja zavest in podzavest sta skregani..
ne boj se nisi psihopatka ali kaj podobnega,psihopati ne locijo med prav in narobe,nimajo socutja,itd..
ti pa locis med prav in narobe,samo zal tale narobe je prevec vceplen v tvojo bit..svetujem ti strokovno pomoc,to ni nic takega,clovek se spozna in naredi spravo med zavestjo in podzavestjo..

ne ukvarjaj se vec s tem kaj so moski vse pripravljeni narediti za en sex z drugo,poglej s tega vidika,kaj vse si pripravljena zrtvovati (zdravje,zakon,druzino itd..)za sex z drugim moskim,pardon drugimi moskimi,vedno se osredotoci nase in ne na tuje napake,hotenja..prepricanje ali opazanje kaj vse bi storili za en fuk,ti daje samo trenutno moc nad njimi(od tu tudi magnetizem) v resnici pa te odaljuje od tvoje biti ki mora povezati zavest z podzavestjo.

To moram žal potrdit. In to kakšni tipi, če ne bi bili poročeni, bi si bilo vse prste za obliznit. Nisem nič posebnega, res ne, in glede na to, kako fejst in urejeni so ti ljudje, ne dvomim, da njihove žene niso, ker si lahko privoščijo vse možne kure, obravnave, frizerje in primerno garderobo. Ampak tipi vseeno vohljajo po tujih dvoriščih.
Kaj se jim mora šele začet dogajat, če imajo priložnost tace stegnit po lepotici. Samo ti povem, draga moja, slinijo se in gledajo z belim, dokler imajo občutek, da bo akcija – ko jim poveš, da iz te moke ne bo kruha, so sicer kavalirji in rečejo, da jim je prijetno v moji družbi in bi šli vsaj še na kako kavo, saj jim doma manjka tudi pogovora … samo oglasijo se pa nikoli več 🙂 Enkrat poskusi tako, pa boš videla, koliko si vredna. Nič. Za take je meni škoda tudi pol ure časa za kavo, me je pa matral firbec in sem enkrat šla … in še parkrat. Mogoče sem imela srečo, ampak so bili res sami prvovrstni primerki. Če se registriraš, ti bom poslala svojo fotko in kaj mi je napisal eden od njih v mailu, ko je še upal, da bo kaj. Pa boš sama lahko presodila, kakšen magnet si. Žal je tako. Meni se vse skupaj že gnusi.

Vednozvesta lih magnet nisi ampak je ena druga definicija boljša zate upam, da ko bo tvoj mož zvedel kaj počneš da dobi on skrbništvo nad otroki.

Žal je tako da nam otroštvo zaznamuje naše življenje, našo pot. Potem so tukaj seveda še čustva in nezavedni svet. Kot si sama dejala. Nekaj je v tebi.
Poskusi z kakšno terapijo. Boš presenečena.
Mislim da nas nekaj vedno opozori ali tresne v pod da se zavemo. Mogoče ne danes, jutri, a nekoč zagotovo.

Ti bom dal le en primer, fikcijo.
Spoznaš moškega, ga recimo prizadaneš ali kakorkoli saj nisi pričakovala da bi lahko naletela na tak primerek ( reciva da tudi on nosi masko, masko psihopata) in maščuje se ti tako da kaj stori tvojemu otroku.
A bi se potem imela tudi za magnet.
Ne želim te niti slučajno strašiti, a nikoli ne moreš vedeti kaj ti lahko življenje prinese.
Tako dobrega kot slabega. Izivati nesrečo pa zagotovo ni dobro.
Oprosti ker je kruto napisano a želel sem realnost.

Lp

Če ženske ne bi bile take, tudi moški ne bi morali biti. To pa zato, ker mislim, da se ženska lahko prej zadrži kot moški. Čeprav v nobenem primeru ni to opravičjivo.

To moram žal potrdit. In to kakšni tipi, če ne bi bili poročeni, bi si bilo vse prste za obliznit. Nisem nič posebnega, res ne, in glede na to, kako fejst in urejeni so ti ljudje, ne dvomim, da njihove žene niso, ker si lahko privoščijo vse možne kure, obravnave, frizerje in primerno garderobo. Ampak tipi vseeno vohljajo po tujih dvoriščih.
Kaj se jim mora šele začet dogajat, če imajo priložnost tace stegnit po lepotici. Samo ti povem, draga moja, slinijo se in gledajo z belim, dokler imajo občutek, da bo akcija – ko jim poveš, da iz te moke ne bo kruha, so sicer kavalirji in rečejo, da jim je prijetno v moji družbi in bi šli vsaj še na kako kavo, saj jim doma manjka tudi pogovora … samo oglasijo se pa nikoli več 🙂 Enkrat poskusi tako, pa boš videla, koliko si vredna. Nič. Za take je meni škoda tudi pol ure časa za kavo, me je pa matral firbec in sem enkrat šla … in še parkrat. Mogoče sem imela srečo, ampak so bili res sami prvovrstni primerki. Če se registriraš, ti bom poslala svojo fotko in kaj mi je napisal eden od njih v mailu, ko je še upal, da bo kaj. Pa boš sama lahko presodila, kakšen magnet si. Žal je tako. Meni se vse skupaj že gnusi.[/quote]

Prosim,če mi pošleš..hvala ti.javim.

vednozvesta kam ti lahko pišem???? ne bi rada sem gor

New Report

Close