Skok čez plot
Karin, ne vem ali prav, da ti karkoli svetujem, že nekoli čudno je, da se o tem sprašuješ, kajti to pomeni,da že nekoliko dvomiš, kaj pa če bi?
Če pa sem nesramen, bi ti pa predlagal, da pokličeš njegovo ženo, čeprav bodo otroci trpeli, posebej še nerojeni otrok. Recimo, da bi malo prečekiral družinsko stanje, ali lahko mati samo živi s tremi otroci.
ZAte pa samo to:
Nikoli ne naredi drugemu tisto, kar nočeš, da bi on tebi.
primož
kaj ti bi bila ena izmed mnogih ki jih on prakticira? moja reakcija na stavek:žena ga ne privlači več: kaj pa še sploh dela z njo in zakaj še spi z njo-da ji naredi še enega otroka!!on misli da če je še z njo, da je to dovolj za lušno družinico? ljubezni ne čuti do žene kaj šele spoštovanja. na tvojem mestu bi se mu samo smejala v glavo kaki revček je!
Primož, ti nimaš nobene pravice dajati take “nesramne” kot sam praviš predloge, ker boš s tem posegel v tujo družino in za gorje ki bo nastalo potem ti ne boš želel vedeti nič.
Preprosto je na tebi Karin, da se odločiš in s tem sama nase prevzameš odgovornost. Je pa zmeraj vprašanje zakaj je do takih želja z njegove strani prišlo, če pa je to njegova stalna praksa potem ga lahko samo pomilujem, ker nima pojma kaj ima doma in tega ne vidi.
Da ne bo pomote, tega ne odobravam. Je pa treba vedeti da se moški marsikdaj obrne proč od žene tudi zaradi tega ker partnerka ni več ista kot je bila in zveza rahlo zbledi.
Skratka za stanje, ki pripelje do takih predlogov sta navadno kriva oba zakonca- ne sicer zmeraj, večinoma pa je tako in zmeraj je delikatno vprašanje kdo ima pravico, da od zunaj ruši družino zaradi nekakšnega čuta pravičnosti.
Saj ni fora v tem, da bi Karin speljala moža drugi ženski oziroma, da bi razdirala družino. Tega ne more storiti, ker je ta tip “že speljan”, saj bo podrl ali Karin ali katero drugo, oziroma najprej Karin, potem pa ostale, ki ne bodo rekle ne. Družina pa je tako ali tako že razdrta (čustveno), če mene kaj vprašate.