Najdi forum

Poročen sodelavec mi je predlagal posteljno avanturo – kaj mislite o tem? Doma ima dva otroka in nosečo ženo.

Ko sem ga malo povprašala okoli tega mi je dejal, da je to njegova stalna praksa. Žena ga v bistvu ne privlači več, drugače pa so lušna družinica. Kaj mislite o tem?

Lep pozdrav,

Karin

Karin, ne vem ali prav, da ti karkoli svetujem, že nekoli čudno je, da se o tem sprašuješ, kajti to pomeni,da že nekoliko dvomiš, kaj pa če bi?

Če pa sem nesramen, bi ti pa predlagal, da pokličeš njegovo ženo, čeprav bodo otroci trpeli, posebej še nerojeni otrok. Recimo, da bi malo prečekiral družinsko stanje, ali lahko mati samo živi s tremi otroci.

ZAte pa samo to:
Nikoli ne naredi drugemu tisto, kar nočeš, da bi on tebi.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga Karin.
Nikoli, prav nikoli naj te ne premamijo poročeni moški. Ne padaj na njihove “lepe besede”. Pusti jim, naj svoje probleme z ženami rešujejo v krogu svoje družine. Ti ne sodiš v to družino in ti si vredna nečesa boljšega.
To naj bo tvoje načelo.
Pozdrav.

Odgovor poišči v lastnem stavku: Drugače so pa lušna družinica. Kar se tebe tiče, naj taki ostanejo in imela boš čisto vest.

HALO!

Špela Č

postavi se v vlogo sebe! Predstavljaj si da imaš fanta in ti ga hoče speljat ena druga ženska, da bi pač z njim spala! Kako bi se počutila?????? Ne razdiraj zakonov ali parov, ker nobena ženska ni tako neprivlačna da si nebi mogla najt svojega – NE RAZDIRAJ PAROV!

Joj, kako sploh lahko pomisliš, da bi kaj imela z njim????Saj je očitno, da mu e pomeni nobena nič, tudi ti ne – samo luknje zbira, kamor bi ga vtaknil….
Da se ti ne gravža razmišljat o tem, no!

A veš kaj je ženska solidarnost? Da razgretega pohotneža pošlješ nazaj k ženi!!!!! Pazi se moških, ki vedo veliko slabega povedat o svoji ženi. Kmalu se lahko znajdeš na podobnem mestu!!!!

Imej se malo bolj rada!

kaj ti bi bila ena izmed mnogih ki jih on prakticira? moja reakcija na stavek:žena ga ne privlači več: kaj pa še sploh dela z njo in zakaj še spi z njo-da ji naredi še enega otroka!!on misli da če je še z njo, da je to dovolj za lušno družinico? ljubezni ne čuti do žene kaj šele spoštovanja. na tvojem mestu bi se mu samo smejala v glavo kaki revček je!

Primož, ti nimaš nobene pravice dajati take “nesramne” kot sam praviš predloge, ker boš s tem posegel v tujo družino in za gorje ki bo nastalo potem ti ne boš želel vedeti nič.
Preprosto je na tebi Karin, da se odločiš in s tem sama nase prevzameš odgovornost. Je pa zmeraj vprašanje zakaj je do takih želja z njegove strani prišlo, če pa je to njegova stalna praksa potem ga lahko samo pomilujem, ker nima pojma kaj ima doma in tega ne vidi.
Da ne bo pomote, tega ne odobravam. Je pa treba vedeti da se moški marsikdaj obrne proč od žene tudi zaradi tega ker partnerka ni več ista kot je bila in zveza rahlo zbledi.
Skratka za stanje, ki pripelje do takih predlogov sta navadno kriva oba zakonca- ne sicer zmeraj, večinoma pa je tako in zmeraj je delikatno vprašanje kdo ima pravico, da od zunaj ruši družino zaradi nekakšnega čuta pravičnosti.

Saj ni fora v tem, da bi Karin speljala moža drugi ženski oziroma, da bi razdirala družino. Tega ne more storiti, ker je ta tip “že speljan”, saj bo podrl ali Karin ali katero drugo, oziroma najprej Karin, potem pa ostale, ki ne bodo rekle ne. Družina pa je tako ali tako že razdrta (čustveno), če mene kaj vprašate.

Popolnoma se strinjam z kl .

kl se takoj podpišem z velikimi črkami, pod njegov odgovor.
lp, Nataša

New Report

Close