Pozdravljeni
Nekaj bi rada vprašala glede sklerozacije bila sem na ultrazvočnem pregledu in zdravnik je svetoval sklerozacijo ali je to boleča koliko je dolg poseg v ekratnem posegu ker namreč imam žile pod kolenom v premeru 10-15 cm ali je možno pri vas na napotnico in koliko časa je za čakat na poseg ter kakšna je cena samoplačnika
LP in hvala za odhovor
Sklerozacije spadajo v domeno dermatologov. Prosim, da za nasvet vprašate v njihov forum, saj sam ne poznam odgovora
lp,
Sklerozacije spadajo v domeno dermatologov. Prosim, da za nasvet vprašate v njihov forum, saj sam ne poznam odgovora
lp,
lep pozdrav!
v desni nogi imam limfangiom,velik 3×4 cm, ki je razširjen na podplatu,po celem nartu,v 3 in 4 prstu. že velikokrat sem bila na sklerozaciji,vendar so bile neuspešne 🙁 noga me zelo boli. ali obstaja kakšen drugi poseg razen sklerozacije-mogoče operativni poseg. stara sem 25 let,in počasi načrtujem da bom zanosila.bojim se,kaj se bo med nosečnostjo dogajalo z mojo nogo,ker že zdaj imam tako otečeno,da lahko nosim samo superge,pa še to 1št. večje da me ne tišči preveč. 2 dni nazaj se mi je na nartu naredila tudi zelo boleča bulica,ki je čisto trda na otip in zelo boleča,koža na mestu bulice pa se je obarvala na rjavo barvo in tudi kapilare so mi popokala,tako da zdaj ne morem nositi nobenih čevljev,tudi cross ne,ker mi pri hoji čevelj pritiska ravno na to bulico…
Če ste že bili na našem konziliju za hemangiome na oddelku za plastiko v ukc ljubljana in so omenjali le sklerozacijo in nič operacije, potem ne morete narediti nič. Če pa se tam niste bili, se naročite.
lp,