Najdi forum

skiro v hoferju

Pozdravljene,

za 2,5 starega fantka iščemo skiro. Skoraj bi že naročila tistega plastičnega s štirimi kolesi, ki naj bi bil za od 2 let dalje, pa sem zagledala tega v hoferju s tremi(pa še poceni (20 eur). Naš mali še nikoli ni sprobal skiroja,(nekako ga še ne vidim na tistem s tremi kolesi 🙂 pa tudi ne poznam nobenega manjšega otročka s skirojem, tako da prosim za vaše izkušnje.

Hvala

s tremi kolesi brez veze raje kupi kolo 12 col s pomožniki

Sem prosila prijateljico, da ga bo šla že dopoldan iskat. Meni se zdi fajn – sploh zato, ker ima naš dveinpolletnik še starejšo sestrico in bratca in itak želi vse, kar imata onadva 😉

Tudi kolo s pomožnimi kolesci smo aktivirali in mu gre prav dobro.

Starejša dva sta pa drugače imela tudi podoben skiro, kot je sedaj v Hofru, le da je bil plastičen, pa sem bila kljub temu zadovoljna, prav do konca smo ga zgonili, tako sta bila navdušena.

Bila danes ob 8:12 v hoferja Lendava vzela sem zadnji otroški skiro BARBi.Drugih skirojev na 3 potače ni bilo več 🙁

Tako da bi bilo fajn če bi se tvoja prijateljica čim prej odpeljala do hoferja in pogledala če jih še sploh imajo ..

Pri nas ga imamo in je bil kar aktualen, začel se vozit pri treh letih, hčerka, ki pa je trenutno stara 2,5 pa je še premajhna. Čez poletje ti bo sigurno prišel prav.

Pozdravček

hvala vsem. sem pa bila že ob 09.30 v hoferju in ni bilo več :(, tako da čakamo še kakšno akcijo.

hvala, LP

Pokliči v Hofer na Celovški mogoče jih imajo še zadaj kej!!!

Tudi moja prijateljica ga ni dobila – Lesce. Res škoda.

Elium, ali imaš kontaktno številko. Hofer nima objavljenih, smo pa mi imeli eno mobilno številko, ki pa ne obstaja več. Hvala.

jaz sem ga pa dobila. Sem prišla do hoferja točno ob osmih in pred vrati polno ljudi…..ko sem prišla do skirojev, sem vzela zadnjega. Torej v petih minutah razprodani.

žalostno da je taka reklama v vsakem gospodinjstvu, izdelkov pa samo za vzorec.

New Report

Close