Najdi forum

Skiro in kotalke

Bliža se rojstni dan moje male :))) Noro si želi skiro, po novem pa tudi kotalke.
Ker je še bolj nestabilna in ima rahle težave z ravnotežjem, iščem prav kotalke, ne rolerje (mogoče model, ki se “transformira” v rolerje). Kje dobiti zadevo za normalno ceno?
Glede skiroja pa bi prosila za vaša mnenja: ali je za petletnico boljši lesen (npr. Hribar & otroci) ali kovinski (ki z otrokom “raste”)? Kje dobiti dober skiro za normalno ceno?

Hvala za nasvete 😉

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Mi smo imeli kotalke, ki se spremenijo v rolerje, pa ti moram povedati, da smo se jih takoj znebili. Zakaj : koleščki so bili plastični, ne gumijasti in je ropotalo ko sto bogov. Pa še nikamor ni šlo. Takoj je poizkusila sosedine rolerje in pri 3 letih in pol je začela rolat. Kupila sem Roces-ove, ki so res dobri in imajo super koleščke, ki tečejo kot namazani.
Poglej na bolho, ponavadi je tam veliko oglasov, recimo

Za skiro pa bom pogledala doma , mislim, da imamo dva in ti enega lahko dam.

Uh, vidiš, na tista plastična kolesca pa še pomislila nisem 🙁
Moram dobiti sosedine rolerje na probo, da vidim, če bo mala še zainteresirana 😉

Za skiro pa: če imate enega viška in je ok, ga seveda kupim :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Sem ga našla v kleti. Piši mi na mail in pusti tel.številko.

O, špica, ti pišem na mail :)))

Nič nisem dobila.

Mail me zafrkava, ne rata mi odpreti hotmaila 🙁 Ne vem, a je zadeva tako zasedena ali kaj??? Grem še enkrat poskusit!

New Report

Close