Skenar terapija
Zanima me, če ima kdo od vas izkušnje s “skenar terapijo”? Včeraj sem šla na to http://www.skenar-slo.org/node/8 (po priporočilu ene gospe) … – ruska zdravnica Tatiana Grigoryeva, ki se sedaj ukvarja z alternativno medicino – pa ne vem točno kaj naj si mislim….
Po koncu terapije sem se sicer dobro počutila … Vrat, ki me je prej zelo bolel me ni več bolel …. Moj urin pa je imel potem cel dan močno barvo in vonj … pa tudi pot je imel precej bolj močen vonj kot sicer …. Zdravnica je rekla, da je to super ker se telo čisti?!?!
Rekla je tudi, da lahko tovrstna terapija pomaga tudi pri težavah z neplodnostjo?!?!?!
Kakšne so vaše izkušnje?
Vse informacije bodo zelo dobrodošle.
Hvala.
Pozdravljena!
Žal se s to metodo še nismo ukvarjali, po opisu in načinu delovanja pa bi sklepala (lahko se tudi motim!), da gre za obliko elektroakupunkture.
Elektroakupunktura po Vollu je znana že dalj časa in jo uporabljajo za razstrupljanje tudi v nekaterih zdraviliščih. Tudi sicer je akupunktura do neke mere uradno priznana, čeprav ni ustrezne splošno sprejete znanstvene razlage, kako deluje. Obstaja tudi forum na to temo (, ki jo vodi dr. Kajumov – ima tudi svojo ordinacijo) in morda bi vam vedel več svetovati.
Najlepša hvala. Sem prebrala… zanimivo. tega res prej nisem poznala.
Forum je zaprt za komentiranje.