Škatlice Pampers gratis
Pravkar sem z mulčkom pridirkala s sprehoda, vmes sva zavila v DM po milo in tamalček je od prijazne tetice dobil 3 (TRI) škatlice od pampersa kar tako “za domov” – za darilo. Baje so jim ostale od akcije in jih delijo. V napad, kdor jih rabi.
Sem pa pobesnela v lekarni, kerj sem za tubo bivacyn kreme, ki jo rabimo za mazanje lulčka, odštela debele tri jurje. Khm!!!
Ej Skrbna, a so to tiste plitke plastične škatle od Pampersa?
Če ja, potem se priporočam.
Ja, tiste. martina, žal sem 2 kom že med potjo razdelila v “našem krožku”, se pravi še dvema mamicama, s katerimi si sicer menjamo oblačila in igračke, tako da jih žal nimam za oddat. Ampak poskusi v najbližjem DM-u, saj mora veljat povsod.
Bivacyn je na recept izključno samo za v oko, kar je druge uporabe, se plača, tudi za otroke :((
Tle v Gorici sploh nimamo DM-ja……….najbližji nam je v Postojni,drugače je na obali ali v Ljubljani :(((
Upam,da bodo kdaj odprli kakšen DM na Goriškem.
LP,KRISTI*
Kristi*, če rabiš, bom probala jutr še kakšno “nafehtat”. So res potrošna roba in ful priročne. Jaz sem jih do zdaj kupovala od Nivee z vsemi “pritikalijami” zraven (šampončki, kremice, ki jih porabiva midva z atijem), ker naš nič od pampersa ne prenese.
Če si tako dobra Skr bna ,bi bila zelo vesela škatlice. Javi mi kaj. Mi prav teži,k na našem koncu razen Mercatorja in Tuš-a ni nič drugega. Za vsako malenkost pa se nam ne splača hodit v prestolnico………mogoče gremo 1-2x na leto. V Ljubljani je res ogromno izbire,tle še ene pametne otroške trgovine nimamo. Dobro,da sem zraven meje,vendar se veliko stvari sploh več ne spalača kupovat v Italiji!
Lep popoldan še naprej in sončen pozdrav iz mesta vrtnic!
Kristi*
Ok, če se bo le dalo, ti eno pošljem. Sporoči mi naslov na [email protected]
Jaz sem jih imela polno (že pri prvem otroku), saj vedno ko je kaka akcija, pridejo zraven in takrat jih kupim kar nekaj zaradi ugodne cene, ne zaradi škatlic. Meni namreč ni jasno, za kaj naj jih uporabljam, razen, da se otroci z njimi (en čas) igrajo, zato sem vse pometala stran.
Jaz nosim s seboj kar robčke, ne vem, zakaj bi nosila še škatlo, že tako imam vedno nabasan nahrbtnik….
No ja, smo različni…. Jaz, za razliko od moje mame, to vem.
LP, Mojca