škarje za živo mejo – KJE & KATERE??
Pozdravljene,
ker sem uspela uničiti škarje za živo mejo, me zanima kakšne uporabljate vi? Rada bi kupila nove, vem da je sedaj recimo v Merkurju razpordaja. morda ve še kdo za kašno?
Predvsem bi rada kupila električne, vsaj 65cm dolgo rezilo, kvalitetne, da zdržijo vsaj dve uri normalnega dela… Videla sem Black&Deckerjeve za 30.000 SIT ravno teh dimenzij. Je to primerna cena ali ima kdo kašne druge izkušnje?
Kajj pa vrtno orodje v Avstriji, je tam morda kaj ceneje?
Hvaležna bom za vse informacije, živa meja že počasi raste in potrebna po ponovna uporaba…
Jagoda
Imam black&decker- kakšnih 12 let imajo; se mi zdi da so škarje (zame je to žaga) približno iste dimenzije kot ti praviš(+-5cm) Takrat smo dali za njih cca. 200 DEM in so bile zelo drage, je pa tudi res da je veliko dela .tj. žive meje. Pa tudi živo mejo imamo tisto ki takooo hitro raste:)))
Nismo pa imeli nikoli nobenega problema z njimi – v sezoni strižemo cca. 2xmesečno in to 3-5 ur nepretrgoma. Naš sosed je v teh letih zamenjal kar nekaj škarij – letos je obupal in si kupil B&D -s kakšnim veseljem zdaj striže…..
Če nimaš veliko za postriči pa se ti verjetno bolj splačajo katere
cenejše, kot so ti jih nekateri že predlagali…