šivilja-išče delo
Pozdravljeni,
iščem šiviljo, zanesljivo in natančno (s svojim šivalnim strojem, ki je primeren tudi za trše materiale), iz Maribora ali bližnje okolice, ki bi bila pripravljena šivati copatke iz že pripravljenih-izrezanih modelov. Naročila po potrebi oz šivanje zaloge. Plačilo na izdelan par copatkov. Kontakt 031 386 659
lp
Pozdravljeni,
Ali pozna mogoče kdo kakšno dobro šiviljo oziroma je tukaj med nami?
In sicer potreboval bi šiviljo z primernimi stroji, da bi znala lepo zašiti na nogavice znamko firme, etikete in vse potrebno že imam samo še dobro šiviljo potrebujem. Preiskal sem že cel internet in ne najdem nikjer nikogar primernega za nekaj takšnega.
Izdelke sem tudi že dal dvema šiviljama vendar nad rezultati nism bil kaj preveč navdušen saj šivi niso bili rabni in tudi etikete so bile na večina štunfih postrani in slabo zašite, tako da imam sedaj samo dodatno delo da to vse dol odtrenam in še enkrat na novo dam nekam zašiti.
Tako da če se najde kje kakšen primeren bi lepo prosil za kakšen kotakt ali pa da mi pieše in se potem zmenimo dalje.
Tukaj pa še prilepim link in sliko kaj želim oziroma iščem.
https://www.youtube.com/watch?v=5Uc49An4Ek8
Zaželjeno je da bi bila šivilja iz Ljubljane ali bljižne okolice. Ni pa nujno, važno je da obvlada stvar in je predana svojemu delu!
Išče se pa za dolgoročno sodelovanje.
Hvala in lep pozdrav,
Žiga
Pozdravljeni
Sem šivilja in doma imam industriski stroj in overlok iščem kakršno koli delo na domu.
[email protected]
Prosim za info na moj meil za delo na domu [email protected]
Info na moj meil [email protected]
Pozdravljeni,
Iščem šiviljo za dolgoročno sodelovanje iz okolice Ljubljane ali Domžal, ki bi mi šivala in krojila pletenine. To, da ima doma industrijske stroje za šivat je obvezno. Predznanje na področju šivanja in krojenja pletenin je tudi zaželjeno. Kroje zagotovim sama.
Za več informacij in o možnem sodelovanju me lahko kontaktirate na tel. številko
051 233 401 ali pustite tukaj svoj kontakt in vas jaz pokličem.
Pozdravljeni
Vem da je dolgo od tega kar ste pisali ,da iščete šiviljo. Pa me zanima to delo na domu . Po poklicu sem šivilja -krojač in imam industriski šivalni stroj in overlog doma. Prosila bi vas če me kontaktirate na gmail :[email protected] Lep pozdrav