šivilja-išče delo
Modna oblikovalka iščem pomoč šivilje/krojača, tehnično dobro podkovano v šivanju, vseh tehnikah šivanja in, tudi šivanje zahtevnejših dizajnov. Lokacija: Žalec – Celje – Rogaška Slatina. Gre se za sodelovanje. Če imate delavnico, stroje že doma, toliko bolje.
Več info:
mail: [email protected]
Možnost dodatnega zaslužka. Iščem prilagodljivo, natančno šiviljo, ki se drži zastavljenega roka in bi mi lahko predvsem ugodno zašila več kosov oblačil preprostega kroja za ustvarjalni projekt. Blago priskrbim sama. Če ste zainteresirani mi pišite na [email protected]
Pozdravljeni,
Po poklicu sem šivilja in trgovka zato iščem kakšno priložnostno oz redno delo iz tega profila. Stara sem 30 let. Izkušenj drugih nimam, razen šolska prakse v šoli in podjetju Bodočnost.
Znanje, ki ga nudim je npr.:
– šivanje različnih oblačil, likanje………..
Delo sem pripravljena opravljati tako na domu kot pri obrtnikih.
Opravljala pa bi tudi delo prodajalke v tekstilni trgovini.
Če ste interesent ali poznate kakšnega delodajalca iz Maribora ali okolice bom zelo zelo vesela.
Hvala za pomoč.
Mojcy
Pozdravljeni,
potrebovala bi šiviljo, ki bi izdelovala usnjene cigaretnice. Vse, ki imate izkušnje z šivanjem usnja, mi prosim pišite na mail [email protected].
Hvala!
LP Sanja
Pozdravljeni,
potrebovala bi šiviljo, ki bi izdelovala usnjene cigaretnice. Vse, ki imate izkušnje z šivanjem usnja, mi prosim pišite na mail [email protected].
Hvala za vašo pomoč!
LP Sanja
Pozdravljeni!
Iscem natancno in kreativno siviljo iz Ljubljane ali okolice, ki bi opravljala obcasno delo na svojem domu. Kroje in materijal priskrbim jaz.
Ce ste zainteresirani, mi prisite na: [email protected]
Lp
Pozdravljeni !
Sem šivilja z 30 letnimi izkušnjami šivanja po naročilu (ženskih,moških in otroških oblačil)šivanje posteljnega programa,serijskega šivanja vseh izdelkov in vseh šiviljskih popravil.
Iščem kakršnokoli delo- šivanje-pri meni doma(imam opremljeno delavnico)!
Za Vaše zanimanje se Vam že vnaprej zahvaljujem!
Kontakt 051 270 833
L.P.
OSREDNJOSLOVENSKA28.03.2016.
Pozdravljeni !
Sem šivilja z 17 letnimi izkušnjami šivanja po naročilu (ženskih,moških in otroških oblačil)šivanje posteljnega programa,serijskega šivanja vseh izdelkov in vseh šiviljskih popravil.
Iščem kakršnokoli delo- šivanje-pri meni doma(imam opremljeno delavnico)!
Za Vaše zanimanje se Vam že vnaprej zahvaljujem!
Kontakt 051 864698
L.P.
Sem zainteresirana za delo iz okolice Nove gorice,javite mi podrobnosti na:[email protected]