šivilja-išče delo
Lep pozdrav!
Sem Urška, stanujoča v Begunjah pri Cerknici.Imam končano V. stopnjo in po poklicu sem konfekcijski modelar.
Zaposlena sem bila v Usnjarni Vrhnika, kjer sem bila vodja skupine, seveda sem tudi šivala usnjene izdelke od jaken moških in ženskih in tudi hlače. Na koncu pa smo izdelovali tudi izdelke iz jeansa in svile.Zaradi stečaja le te sem se samozaposlila in odprla šiviljski studio. Šivala sem oblačila po meri za ketere sem sama narisala kroje,imela sem tudi veliko popravil od krajšanja do menjavanja zadrg. Veliko sem šivala tudi zaves od panel, rolojev, ročno gubanih zaves, gubanje na trak, dekorativne zavese.
Bila pa sem tudi kooperant za Svilanit, za njih sem izdelovala kopalne plašče, posteljnino, prte, brisače. Zaradi pomanjkanja dela in nerednega plačila sem obrt po štirih letih zaprla.
Za dodatna vprašanja sem Vam dosegljiva na meil ali na telefon 031 363 749.
Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem.
Lep pozdrav!
Sem Urška stanujoča v Begunjah pri Cerknici .Imam končano V. stopnjo in po poklicu sem konfekcijski modelar.
Zaposlena sem bila v Usnjarni Vrhnika, kjer sem bila vodja skupine, seveda sem tudi šivala usnjene izdelke od jaken moških in ženskih in tudi hlače. Na koncu pa smo izdelovali tudi izdelke iz jeansa in svile.Zaradi stečaja le te sem se samozaposlila in odprla šiviljski studio. Šivala sem oblačila po meri za ketere sem sama narisala kroje,imela sem tudi veliko popravil od krajšanja do menjavanja zadrg. Veliko sem šivala tudi zaves od panel, rolojev, ročno gubanih zaves, gubanje na trak, dekorativne zavese.
Bila pa sem tudi kooperant za Svilanit, za njih sem izdelovala kopalne plašče, posteljnino, prte, brisače. Zaradi pomanjkanja dela in nerednega plačila sem obrt po štirih letih zaprla.
Za dodatna vprašanja sem Vam dosegljiva na meil [email protected] ali na telefon 031 363 749.
Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem.
Pozdravljeni!
Sem iz Ljubljane po poklicu sem šivilja -krojač in isčem delo doma ali v kaksnem podjetju . Imam sivalni stroj in overlok. Poprijela bi se kakrsnega koli šivanja .
Iščemo šiviljo za KROJENJE in ŠIVANJE vseh izdelkov v tapetništvu (blazine, sedežne garniture, kavče, fotelje, navtične blazine, jadro senčila in avtoprevlek, zaves in za ostalo oblazinjeno pohištvo v tapetništvu. Nekatere izdelke lahko delate doma, nekatere pri nas.
Prosim resne in redno plačilo. Delo lahko takoj.
LJubljana – okolica
email: [email protected]
Kontakt: 070/373-516
Pozdravljeni,
iščem šiviljo z izkušnjami, za šivanje otroške konfekcije. Delo je na domu.
Vse zainteresirane me prosim kontaktirajte na [email protected]
Zdravo,
Smo novo podjetje in si zelimo ustvariti nov brand moskih modnih dodatkov.
V ta namen iscemo pomoc sivilje za sodelovanje.
Zainteresirani vec na [email protected]
Lp
Tanja
Spet smo v iskanju. In sicer šiviljstva za šivanje konfekcije. Vrhnja udobna oblačila, bolj športna, iz naravnih materialov.
Potrebovali bi šiviljstvo ki bi lahko izdelalo npr. 50, 100, 300 ali več hlač ali srajc enakega kroja.
Po možnosti Kamnik in bližnja okolica, do Ljubljane, Kranja…nekaj v tem okolju.
Pokličete nas lahko na tel. 01 320 20 71
http://www.naturaland.si
https://www.facebook.com/naturaland.si
Veseli bomo če boste delili naše povpraševanje-iskanje med vaše znance.