Najdi forum

šivilja-išče delo

Sem šivilja iz Ljubljane in iščem šivanje na svojem domu, imam svoj S.p., imam prostor in svoje industrijske šivalne stroje, dosegliva sem na tel.040 765-810.

Lep pozdrav!

Sem Urška, stanujoča v Begunjah pri Cerknici.Imam končano V. stopnjo in po poklicu sem konfekcijski modelar.
Zaposlena sem bila v Usnjarni Vrhnika, kjer sem bila vodja skupine, seveda sem tudi šivala usnjene izdelke od jaken moških in ženskih in tudi hlače. Na koncu pa smo izdelovali tudi izdelke iz jeansa in svile.Zaradi stečaja le te sem se samozaposlila in odprla šiviljski studio. Šivala sem oblačila po meri za ketere sem sama narisala kroje,imela sem tudi veliko popravil od krajšanja do menjavanja zadrg. Veliko sem šivala tudi zaves od panel, rolojev, ročno gubanih zaves, gubanje na trak, dekorativne zavese.
Bila pa sem tudi kooperant za Svilanit, za njih sem izdelovala kopalne plašče, posteljnino, prte, brisače. Zaradi pomanjkanja dela in nerednega plačila sem obrt po štirih letih zaprla.
Za dodatna vprašanja sem Vam dosegljiva na meil ali na telefon 031 363 749.
Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem.

Lep pozdrav!

Sem Urška stanujoča v Begunjah pri Cerknici .Imam končano V. stopnjo in po poklicu sem konfekcijski modelar.
Zaposlena sem bila v Usnjarni Vrhnika, kjer sem bila vodja skupine, seveda sem tudi šivala usnjene izdelke od jaken moških in ženskih in tudi hlače. Na koncu pa smo izdelovali tudi izdelke iz jeansa in svile.Zaradi stečaja le te sem se samozaposlila in odprla šiviljski studio. Šivala sem oblačila po meri za ketere sem sama narisala kroje,imela sem tudi veliko popravil od krajšanja do menjavanja zadrg. Veliko sem šivala tudi zaves od panel, rolojev, ročno gubanih zaves, gubanje na trak, dekorativne zavese.
Bila pa sem tudi kooperant za Svilanit, za njih sem izdelovala kopalne plašče, posteljnino, prte, brisače. Zaradi pomanjkanja dela in nerednega plačila sem obrt po štirih letih zaprla.
Za dodatna vprašanja sem Vam dosegljiva na meil [email protected] ali na telefon 031 363 749.
Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem.

Zdravo!

Iščete na Notranjskem dobro, pridno in poceni šiviljo?
Potem ste jo našli. Šivam vse vrste oblek, zavese, prte, menjava zadrg.
Moja številka je 031 363 749.

Pozdravljeni!

Sem iz Ljubljane po poklicu sem šivilja -krojač in isčem delo doma ali v kaksnem podjetju . Imam sivalni stroj in overlok. Poprijela bi se kakrsnega koli šivanja .

[email protected]

Pozdravljeni!

Sem izkušena šivilja. Imam svoje stroje, če še vedno potrebujete občasno pomoč za serijsko šivanje, mi prosim pišite.

pr mojskri@ siol.com

Pozdravljeni!

Sem izkušena šivilja. Imam svoje stroje, če še vedno potrebujete občasno pomoč za serijsko šivanje na Dolenjskem mi prosim pišite.

pr- mojskri@ siol.com

Iščemo šiviljo za KROJENJE in ŠIVANJE vseh izdelkov v tapetništvu (blazine, sedežne garniture, kavče, fotelje, navtične blazine, jadro senčila in avtoprevlek, zaves in za ostalo oblazinjeno pohištvo v tapetništvu. Nekatere izdelke lahko delate doma, nekatere pri nas.
Prosim resne in redno plačilo. Delo lahko takoj.

LJubljana – okolica

email: [email protected]
Kontakt: 070/373-516

Pozdravljeni,
iščem šiviljo z izkušnjami, za šivanje otroške konfekcije. Delo je na domu.
Vse zainteresirane me prosim kontaktirajte na [email protected]

ja sam iz ankaran iscem delo sivilja ako je vas oglas se aktuelan mi pisite lp Maja Meden

Moje ime je Sonja,sem šivilja iz Maribora,trenutno prijavljena na ZRSZ in resna iskalka zaposlitve.
Pred leti sem že imela s.p in zdaj spet razmišljam o ponovnem odprtju . Imam še industrijske šivalne stroje iščem pa resne-redne delodajalce.

Tapetnik, z več letnom izkušnjom
išče zaposlitev 070 264 671

Pozdravljeni Sonja

v kolikor ste zainteresirani za delo me pokličite 051-420-864.

Izkušena šivilja za moške, ženske in otroke. Imam tudi svoj prostor in iščem občasno ali redno delo. Sem vestna in natančna.
Lep pozdrav Janja
tel: 040 850 037

iščem delo -šivanje in krojenje po naročilu. imam veliko let izkušenj v šivanju . imam industrijski šivalni stroj. moj kontakt: 040-682-391 lp

Pozdravljeni!

Iščem kakršno koli delo šivanja pri meni doma ali pri vas v proizvodnji.Sem Šivilja – krojač z dolgoletnimi izkušnjami v šivanju.Sem iz Ljubljane.

Lep pozdrav.

Pozdravljeni!

Sem brezposelna in iščem delo kot šivilja. Imam dolgoletno prakso v šivanju in krojenju. Sem iz okolice Maribora.

Iscem siviljo za projekt: izdelavo majic in sweater-jev. Poklicite na telefonsko stevilko: 031341984

Lp. Urska

Zdravo,
Smo novo podjetje in si zelimo ustvariti nov brand moskih modnih dodatkov.
V ta namen iscemo pomoc sivilje za sodelovanje.

Zainteresirani vec na [email protected]

Lp
Tanja

Spet smo v iskanju. In sicer šiviljstva za šivanje konfekcije. Vrhnja udobna oblačila, bolj športna, iz naravnih materialov.
Potrebovali bi šiviljstvo ki bi lahko izdelalo npr. 50, 100, 300 ali več hlač ali srajc enakega kroja.
Po možnosti Kamnik in bližnja okolica, do Ljubljane, Kranja…nekaj v tem okolju.
Pokličete nas lahko na tel. 01 320 20 71
http://www.naturaland.si
https://www.facebook.com/naturaland.si
Veseli bomo če boste delili naše povpraševanje-iskanje med vaše znance.

New Report

Close