šivilja-išče delo
Potrebujete popravilo, prenovo vaših oblačil, krajšanje, ožanje, menjavo zadrg…
Imate blago, pa želite ideano oblačilo za vašo postavo?
Potrebujete idejo, kaj vam pristaja?
Polona; o41/931-762
[email protected]
po izobrazbi sem tapetnik in iščem zaposlitev.
s tem delom imam že več kot 20 let izkušenj.
sem natančen in deloven.
za vse ostalo mi pišite na [email protected]
Priporočam vsem ki znate brat 🙂 ker drugo ni pomembno
http://www.marketagent.info/[/url]
men prinese mesečno 50-200€ praktična zadeva v bistvu sodeluješ v kratkih anketah, ki trajajo nekje 3-5 min in zaslužiš 1 do 2€
če ste predani temu delu lahko zaslužite več kot jaz. Vse je v Slovenjskem jeziku
Lp Katja
Sem šivilja iz Ljubljane s svojo delavnico in industrijskimi šivalnimi stroji, ter iščem delo na svojem domu(serijsko šivanje, robljenje prtov, izdelava predpasnikov, vsa šiviljska popravila-krajšanje , menjava zadrg, krajšanje original robov na kavbojkah….), imam lasten prevoz in odpeljem in pripeljem. Dosegljiva sem na tel: 040 765-810(NATAŠA)
Tapetništvo argl išče izkušeno šiviljo za navtična plovila in za izdelavo oblazinjenega pohištva(sedežne garniture, kavče…) in vse ostalo stole, fotelje, blazine, senčnike, tende, carade…. Smo iz LJ iščemo šiviljo iz LJ ali okolice.
Zna delati blazine za navtiko, avtomobilske sedeže, sedežne garniture, vrtne blazine, vso drugo oblazinjeno pohištvo in ostalo kar spada v tapetništvo. Torej krojenje in šivanje za oblazinjeno pohištvo.
Pustite svoj kontakt pa vas pokličemo
Potrebujem delo šivilje na vašem ali svojem domu. Sem iz Gorenjske in imam izkušnje v krojenju in šivanju
otroške in ženske konfekcije, kopalk, športna in pohodniška oblačila, zavese in dekorativa, navtičnih izdelkov in vseh izdelkov v tapetništvu.
moj kontakt [email protected]
Zivjo,
iščemo oblikovalko, šiviljo otroških plišastih igrač.
Smo mlada ekipa polni zagnanosti in ustvarjalnosti 🙂
Ustvarjamo unikatne plišaste igrače, radi bi našli kreativno in natančno oblikovalko – šiviljo, Ponujamo redno plačilo na izdelano igračo, Zeleli bi si dolgoročno sodelovati,
za več info: 031603151, 031768309 ali na [email protected]
Lep pozdrav
Bor in Marcel
Pozdravljeni, sem šivilja iz Posavja. Imam svoj s.p., kjer se ukvarjamo s krojenjem in šivanjem vseh oblačil, posteljnine, zaves, predpasnikov,…Prav tako pa popravljamo vaša oblačila, krajšamo in zožamo, menjamo zadrge ali podloge in rešimo vse težave. Izdelujemo oblačila za otroke, svečane toalete, prav tako pa šivamo tudi večja serijska naročila. Pridemo tudi na dom ali dostavimo po hitri pošti.
Če želite novo oblačilo po vaši želji, hitro, kvalitetno in ugodno, nas pokličite na št. 051 348 182.
Se priporočamo in vam želimo vse lepo, Anyyya