šivilja-išče delo
Iščejo se šivilje za sodelovanje pri novi blagovni znamki. Če ste zainterisirani ali poznate kakšno šiviljo iz okolice Koroške ali Štajerske pišite na [email protected]
Pozdravljena,
niste pustili vašega kontakta. Ste še vedno zainterisirani za delo? potem pišite na [email protected]
lp
Pozdravljeni,
iščem dobro šiviljo, ki bi znala po naročilu izdelati 5 različnih oblekic iz istega materiala.
Gre za to da jih potrebuje 5 zelo različnih deklet za enkratni dogodek. Ker jih kasneje verjetno nikoli več ne bomo oblekle, je ugodna cena bistvenega pomena. Blago priskrbimo sme…
Kraj ni pomemben, pridemo kamorkoli 🙂
Prodamo ali menjamo 2 industrijska šivalna stroja-3 fazni tok.
ind.šiv.ravni šiv ter
Elka strobel,skriti šiv,za robljenje hlač,kril,oblek itd.
Menjam ali prodam.
Inf.:email.: [email protected]
tel:064/116724
Dober dan
Sem Mihaela, prihajam iz Prekmurja, po poklicu sem konfekcijski modelar.Z 15 letnimi izkušnjami v tekstilstvu.Iščem delo šivilje, modelarja na mojem domu, delavnica urejena z industrijskimi stroji..Glede razdalje med nami ni problem, pridem do vas.Delam vse..od večernih oblek, ženskih kostimov, moških oblek, serijsko šivanje, popravila oblačil.,.,.,.,.,
Za začetek sem si predstavljala kot dodatno delo z kasnejšim odprtjem s.p-ja.
Zainteresirani se javite izključno na mail…[email protected]…
lep in uspešen dan vam želim..
lp
Mihaela
Iščem delo šiviljle, razna popravila:krajšanje, ožanje, krpanje…
Sešijem tudi oblačilo po vaših merah in željah, lahko tudi manjše serije.
[email protected]
Polona, 041 931 762
Pozdravljeni.
Delam unikatne dodatke k vašim šiviljskim izdelkom :
– Zanimiv detajl vdelan v blago vašega plašča, jakne, obleke, bluze., ali kot vstavek, kot igra barv
in različnih materialov (iz polstene čiste merino volne, v kombinaciji s svilo, lanom, bombažem,
konopljo…), kar nadgradi in oplemeniti blago, ki ga izberete za svoj izdelek in ga naredi
enkratnega, neponovljivega in samo vašega.
– Lahko po vaših željah ustvarimo čisto posebno metrsko blago. Ali pa samo majhen košček.
– Lahko pa vam naredim tudi končni izdelek, kot dodatek k vašemu – ovratnik, šal, bolero,
torbico, pas…, tudi etui za mobitel…
Če vas zanima sodelovanje, ali samo informacija, pokličite 041/494 581.
Lep pozdrav.
Suzana
Šivam razna oblačila po vaših željah ali po sliki ravno za vas.
[email protected]