Najdi forum

šivilja-išče delo

Iščejo se šivilje za sodelovanje pri novi blagovni znamki. Če ste zainterisirani ali poznate kakšno šiviljo iz okolice Koroške ali Štajerske pišite na [email protected]

Pozdravljena,

niste pustili vašega kontakta. Ste še vedno zainterisirani za delo? potem pišite na [email protected]

lp

Pozdravljeni,
iščem dobro šiviljo, ki bi znala po naročilu izdelati 5 različnih oblekic iz istega materiala.
Gre za to da jih potrebuje 5 zelo različnih deklet za enkratni dogodek. Ker jih kasneje verjetno nikoli več ne bomo oblekle, je ugodna cena bistvenega pomena. Blago priskrbimo sme…
Kraj ni pomemben, pridemo kamorkoli 🙂

Prodamo ali menjamo 2 industrijska šivalna stroja-3 fazni tok.
ind.šiv.ravni šiv ter
Elka strobel,skriti šiv,za robljenje hlač,kril,oblek itd.
Menjam ali prodam.
Inf.:email.: [email protected]
tel:064/116724

Dober dan
Sem Mihaela, prihajam iz Prekmurja, po poklicu sem konfekcijski modelar.Z 15 letnimi izkušnjami v tekstilstvu.Iščem delo šivilje, modelarja na mojem domu, delavnica urejena z industrijskimi stroji..Glede razdalje med nami ni problem, pridem do vas.Delam vse..od večernih oblek, ženskih kostimov, moških oblek, serijsko šivanje, popravila oblačil.,.,.,.,.,
Za začetek sem si predstavljala kot dodatno delo z kasnejšim odprtjem s.p-ja.
Zainteresirani se javite izključno na mail…[email protected]
lep in uspešen dan vam želim..
lp
Mihaela

Pozdravljeni!
Sem šivilja z 30 letnimi izkušnjami šivanja po naročilu(ženskih,moških in otroških oblačil),serijskega šivanja in vseh popravil.
Iščem kakršnokoli delo-šivanje-pri meni(imam delavnico) ali pri vas doma.
Za Vaše zanimanje se Vam že vnaprej zahvaljujem!
Kontakt na 051 270 833
Lp

Iščem delo šiviljle, razna popravila:krajšanje, ožanje, krpanje…
Sešijem tudi oblačilo po vaših merah in željah, lahko tudi manjše serije.
[email protected]
Polona, 041 931 762

Pozdravljeni.

Delam unikatne dodatke k vašim šiviljskim izdelkom :

– Zanimiv detajl vdelan v blago vašega plašča, jakne, obleke, bluze., ali kot vstavek, kot igra barv
in različnih materialov (iz polstene čiste merino volne, v kombinaciji s svilo, lanom, bombažem,
konopljo…), kar nadgradi in oplemeniti blago, ki ga izberete za svoj izdelek in ga naredi
enkratnega, neponovljivega in samo vašega.

– Lahko po vaših željah ustvarimo čisto posebno metrsko blago. Ali pa samo majhen košček.

– Lahko pa vam naredim tudi končni izdelek, kot dodatek k vašemu – ovratnik, šal, bolero,
torbico, pas…, tudi etui za mobitel…

Če vas zanima sodelovanje, ali samo informacija, pokličite 041/494 581.

Lep pozdrav.
Suzana

Še iščete delo?

Pozdravljeni,

mogoče prepozno, vendar vseeno se oglašam. Sem šivilja z 20 letnimi izkušnjmi šivanja po meri.Sem natančna,resna in odgovorna. Imam svojo delavnico z šivalnimi stroji, prešo za lepljenje medvloge, likalnik,…
če še rabite šiviljo me pokličite na tel. 051-205-002 Lp katja

Pozdravljeni

Iščem popoldansko delo na svojem domu. Sem šivilja s 30 let delovnih izkušenj. Delo lahko opravljam v svojih prostorih. Sem iz okolice Železnikov – nad Šk. Loko.

Tel: 040 713 611

Pozdravljeni, zelo se zanimam za vašo ponudbo, prosim,če napišete tel.št. ali me pokličete na 041-931-762,Polona

Pozdravljeni!
Sem šivilja z 30 letnimi izkušnjami šivanja po naročilu(ženskih,moških in otroških oblačil)serijskega šivanja in vseh popravil.
Iščem kakršnokoli delo-šivanje-pri meni doma(imam delavnico)ali pri vas doma.
Kontakt na 051 270 833
Lp

Sem Tekstilno konfekcijski tehnik in iščem dodatno delo na domu imam industrijske stroje in imam tudi dolgoletne izkušnje z delom po meri,kostumografija,poročne obleke in vsa ostala dela s področja tekstila.
tel040 865 737

Pozdravljeni
Imam na novo odprt s.p. šiviljstvo.Sem tekstilno konfekcijski tehnik z dolgoletnimi izkušnjami na
področju šivanja po meri,unikatnih oblek in vsega ostalega kar se tiče šivanja.če kdo potrebuje
moje storitve me dobi na tel. 040577316.sem iz štajerske.
l.p.

Pozdravljena,
iz kje točno ste?
kolk pa stane izdelava plaščka?
Pa krila?

Iščem delo šivilje; popravila, ožanje, krajšanje, menjava zadrg.
Pridem tudi na dom.
Polona 041-931-762

Pozdravljeni!

Tudi jaz iščem delo šivilje ali pa Vam na svojem domu kaj popravim, zašijem itd…

Sandra 031 853 461

Lp

Pozdravljeni!
Sem šivilja s 30 letnimi izkušnjami šivanja po naročilu(ženskih,moških in otroških oblačil)
serijskega šivanja in vseh popravil.
Iščem kakršnokoli delo-šivanje-pri meni(imam delavnico)ali pri vas doma.
Kontakt na 051 270 833
Lp

Šivam razna oblačila po vaših željah ali po sliki ravno za vas.
[email protected]

New Report

Close