Najdi forum

šivilja-išče delo

Pozdravljena gospa Elda,
ne morem Vam ponuditi redne zaposlitve,vendar vam lahko ponudim vsaj dodaten zasluzek ce ste iz obalnih koncev.
ce vas zanima me poklicite na 040 472 064 pa vam bom razlozila kaj in kako pa boste vidla ce vas zanima.
lep pozdrav

se opravicujem,saj sploh nisem napisala za kaj gre..torej,gre za sivanje povstrov (delo je natancno in malo bolj zahtevno zaradi oblik). Gre za delo na domu,tako da potrebujete sivalni stroj,tudi overlock..blago,sukance in ostalo priskrbi jaz.
lep pozdrav

Pozdravljeni!

Sem iz Gorenjske in iščem delo šivilje.Sprejela bi serijsko šivanje saj imam industrijski šivalni stroj in owerlok.
Lep pozdrav in se priporočam

Pozdravljeni.

Sem Metka Markelj in sem po poklicu Inženir oblikovanja tekstilij in oblačil, Modni modelar in šivilja. Svojo obrt imam že 23 let v Železnikih. Kot vsi vemo so prišli časi, kjer povsod primankuje dela, zato bi mi vsako dodatno delo prišlo prav. Šivam vse od ženskih, moških in otroških oblačil- po meri in serijsko, poročne in maturantske obleke, všivanje kljekljane čipke, šivanje zaves,
popravila in vsega mogočega. Nudim tudi modna svetovanja.

Za večja naročila pridem tudi na dom.

Lep pozdrav in se priporočam.

Meta
04 510 22 33
041 357 865

pozdravljeni sem šivilja iz ljubljane in iščem kakršno koli delo za delo na domu – lahko popravila, šivanje po meri ali serijska dela. imam industrijske stroje.

Pozdravljeni,

iščem šiviljo ali šiviljstvo z izkušnjami s trikotažo za šivanje in krojenje moškega spodnjega perila (male serije).
Lahko tudi delo od doma. Najraje okolica Ljubljane.

lp, Domen

Domen pozdravljen.

Zelo me zanima vaša ponudba. Kako vas lahko kontaktiram?
Če želite pa me lahko pokličete na tel. št.: 041 357 865

Lep pozdrav.

Meta

Sem šivilija z 27 letnimi izkušnjami in to delo zelo rada opravljam.Če ima kdo kakršno koli delo,ki ga lahko opravljam na domu(imam tudi šivalne stroje)me lahko pokliče na tel.031 211 839.Lep pozdrav – Edita.

Sem šivilja z znanjem in 20 letnimi izkušnjami,sem iz Kranja,iščem delo,službo,če me kdo potrebuje za hitro in kvalitetno delo me pokličite na telefon;031679201

Lep pozdrav
Moje ime je Azra po poklicu sem konfekcijski modelar, ker je stanje tesko za novo zaposlitev sploh pa v mojem področju sem iskala a žal ne uspešno, upam da bom imela več sreče tukaj in mi boste pomagali pri redni zaposlitvi, če poznate delodajalca, ki ima s.p ali firmo se priporočam. Doma ima šivalni stroj in overlok Elna. Imam dosti znanja na tem področju. Šivam prijateljem, znancem in sorodnikom ter popravljam oblačila.
Zahvaljujem se za Vašo pomoč. Moja številka za kontakt je 040 539 173. Prosim samo resni, da me kontaktirate.

Iščem delo šivilje:manjše serije, ožanje, krajšanje, menjava zadrg.
Okolica Krškega, 041-931-762,Polona

Iščem delo šivilje:
Krajšanje,ožanje ,krpanje,menjava zadrg…
Sešijem novo oblačilo.
Brestanica, Polona, 041-931-762

Sem šivilja iz Krškega s 24 letno izkušnjo v šivanju. Trenutno brezposelna in bi nujno potrebovala bilo kakšno delo v zvezi s šivanjem, ker me to izredno veseli. Znam delati vse. Delala sem v Labodu. moj kontakt [email protected],,lp

pozdravljeni po poklicu sem šivilja in iščem honorarno delo v tej smeri delo naj bo v maribor delo na domu odpade delam pa samo serijsko kot so robljenje izkušnje imam tudi z entlarco samo resne ponudbe na e-mail [email protected]

Pozdravljeni,
sem šivilja z izkušnjami na različnih področjih: šivanje po meri tekstil in usnje,drobna galanterija sanitetni material,torbice,igrače,…….Sprejmem katerokoli šivanje na domu.
Ljubljana-okolica, Lili- 031/715-484

Pozdravljeni,
sem konfekcijski tehnik, iščem delo preko s.p., občasno ali redno zaposlitev. Šivanje, popravila, serije , možnost dela na domu imam tudi industrijske sivalne stroje.

Sem iz okolice Kranja,
moj kontakt 041 754 292 Alenka.

Iščem delo – šivanje na domu.
[email protected]

Iščem izkušene šivilje za občasno delo pri nas ali na vašem domu.
Vse zaintereserane me prosim pokličite na 041 768 278 – Karmen

Živjo,sem Katja in imam končanoo 3letno šivilskoo delala sem tudi +2 ampak do poklica mi manka samoo en izpit drugače si pa zelo želim uspeti v temuu poklicuu in se naučiti še kaj novega.Pišete mi lahko na [email protected]

Pozdravljeni,

iščem šiviljo, ki bi bila pripravljena šivati in krojiti za modni studio,ki se nahaja v Ljubljani. Zaželjeno bi bilo, da ima svoj s.p., prostor in svoje šivalne stroje. Oblikujem ženske kolekcije sezonsko in po naročilu, zato so zaželjene samo resne kandidatke. Delam veliko unikatnih in krojaško zahtevne obleke, ki predstavljajo velik izziv,pomebna pa je predvsem kvaliteta končnega izdelka. Za vse zainteresirane prosim pišite na [email protected].

New Report

Close