šivilja-išče delo
Pozdravljeni.
Sem Metka Markelj in sem po poklicu Inženir oblikovanja tekstilij in oblačil, Modni modelar in šivilja. Svojo obrt imam že 23 let v Železnikih. Kot vsi vemo so prišli časi, kjer povsod primankuje dela, zato bi mi vsako dodatno delo prišlo prav. Šivam vse od ženskih, moških in otroških oblačil- po meri in serijsko, poročne in maturantske obleke, všivanje kljekljane čipke, šivanje zaves,
popravila in vsega mogočega. Nudim tudi modna svetovanja.
Za večja naročila pridem tudi na dom.
Lep pozdrav in se priporočam.
Meta
04 510 22 33
041 357 865
Lep pozdrav
Moje ime je Azra po poklicu sem konfekcijski modelar, ker je stanje tesko za novo zaposlitev sploh pa v mojem področju sem iskala a žal ne uspešno, upam da bom imela več sreče tukaj in mi boste pomagali pri redni zaposlitvi, če poznate delodajalca, ki ima s.p ali firmo se priporočam. Doma ima šivalni stroj in overlok Elna. Imam dosti znanja na tem področju. Šivam prijateljem, znancem in sorodnikom ter popravljam oblačila.
Zahvaljujem se za Vašo pomoč. Moja številka za kontakt je 040 539 173. Prosim samo resni, da me kontaktirate.
Sem šivilja iz Krškega s 24 letno izkušnjo v šivanju. Trenutno brezposelna in bi nujno potrebovala bilo kakšno delo v zvezi s šivanjem, ker me to izredno veseli. Znam delati vse. Delala sem v Labodu. moj kontakt [email protected],,lp
pozdravljeni po poklicu sem šivilja in iščem honorarno delo v tej smeri delo naj bo v maribor delo na domu odpade delam pa samo serijsko kot so robljenje izkušnje imam tudi z entlarco samo resne ponudbe na e-mail [email protected]
Iščem delo – šivanje na domu.
[email protected]
Živjo,sem Katja in imam končanoo 3letno šivilskoo delala sem tudi +2 ampak do poklica mi manka samoo en izpit drugače si pa zelo želim uspeti v temuu poklicuu in se naučiti še kaj novega.Pišete mi lahko na [email protected]
Pozdravljeni,
iščem šiviljo, ki bi bila pripravljena šivati in krojiti za modni studio,ki se nahaja v Ljubljani. Zaželjeno bi bilo, da ima svoj s.p., prostor in svoje šivalne stroje. Oblikujem ženske kolekcije sezonsko in po naročilu, zato so zaželjene samo resne kandidatke. Delam veliko unikatnih in krojaško zahtevne obleke, ki predstavljajo velik izziv,pomebna pa je predvsem kvaliteta končnega izdelka. Za vse zainteresirane prosim pišite na [email protected].