Najdi forum

šivilja-išče delo

lastna hvala se pod mizo vala

Iščem serijsko šivanje.Imam stroje(enoigelna,dvoigelna z odklopom igel,overlok,ljukničarka,gumbničarka) in izkušnje.

Lp.

tel.059-713-193

Vsaj dve šiviliji, ki sta vešči šivanja , lahko delata honorarno ali preko s.p. ali po pogodbi o zaposlitvi v delavnici na Gorenjskem okolica Kranja.
Sporočite na tel. 04-513-42-19 vsak dan od 8. do 14. ure.

S EM PO POKLICU POMOČNIK ŠIVILJE IN RADA BI DELALA KOT ŠIVILJA V GROSUPLJU. ZNAM ŠIVATI,ENTLATI ZA STROJEM. LEP POZDRAV. PROSIM , DA ME POKLIČETE NA TELEFONSKO 041964718. JOŽI

iščem šiviljo veščo samostojnega šivanja in popravil tekstila.tel,031208124

zanima me iz katerega kraja ste in kakšne izdelke delate

Delo na domu nudim šivilji z lastnim prevozom, znanjem šivanja po meri in šiviljskih popravil!!!
Ljubljana (041 546-915)

Hojla,
je mogoče kdo zainteresiran, da posreduje delo šivilji z lastnim s.p.-jem? In to v Mariboru? Moje znanje šivanja je veliko. Ker sem Konfekcijski modelar, znam tudi krojiti in sama izdelovati kroje.

Škratinja lep pozdrav,
mi lahko daste kontakt,

Lp,

[
Ojla

sem šivilja z Gorenjske, natančno z Radovljice, in iščem 4 urno zaposlitev, lahko pa sprejmem tudi serijsko šivanje na domu. lep pozdrav in mislite name

Lena mp kontaktirajte me ne tel 041-866-667

Po poklicu sem šivilja.Šivanje me zelo veseli,delo opravljam kvalitetno, natančno, hitro.Popravljam različna oblačila na svojem domu. Sem iz okolice Ormoža.

Sem iz Poljčan (Sl.Bistrica), po poklicu sem šivilja, sem natančna, hitra in spretna, nujno potrebujem zaposlitev… kontakt 030 637 196 lahko pa tudi na [email protected]

Pozdravljena,

Iščem šiviljo z lastnim s.p. jem za serijsko šivanje bolj zahtevhnih in tudi enostavnih stvari v okolici območja 02 ali območja 03.

Če vam je zanimivo me kontaktirajte na 041-385-105 Darja.

Ukvarjam se s šivanjem vseh vrst oblačil in drugih tekstilnih izdelkov, popravljalnimi deli, modeliranjem, .. Delo opravim hitro in kvalitetno, tudi v večjih količinah. Razpolagam z vrhunskimi šiviljskimi stroji. Obiščite tudi spletno trgovino s šiviljskimi kroji:

http://www.kroji.si

Sprejemam nove stranke in iščem poslovno sodelovanje.
(Kontakt je objavljen na naslovu spletne strani)

Spoštovani.

Top moda s.p., Tjaša mavrič (šivilska popravila, šivanje pomeri, šivanje prtov, predpasnokv…) je spremenila telefonsko številko 041 929 568, e-pošta je pa še vedno ista: [email protected]. Lep pozdrav

Sprejmem-iščem delo na domu,sem iz kranja,šiviljska popravila,šivanje po meri,serijsko šivanje,lasten prevoz,pustite kontakt in vas pokličem.

Pokličite me na tel. 041-866-667

Mira.

šivilija-kranj pokličite me 041-866-667

Šivilja, z veliko izkušnjami iščem redno zaposlitev na področju Obalno-Kraške regije. Lp, Elda

New Report

Close