Najdi forum

šivilja-išče delo

Tudi jaz imam industrijske šivalne mašine in lahko serijsko šivam.Če kdo rabi pomoč pri delu,naj se mi oglasi.
040 833 813

Mojca

sem blizu kontakt na tel 041236788

Iščem izkušeno šiviljo. Dobrodošlo tudi znanje modeliranja.
Za vse informacije lahko pokličete na gsm: 041 768 278

Verjetno bom zelo kmalu rabila siviljo na domu za popravila prinesenih oblacil ( ozanje, sirjenje, krajsanje, daljsanje, menjava zadrg in ostalo) Ljubljana ali Siska do Medvod.

Prosim javite se mi na moj mail.

Iščem izkušeno šiviljo za šivanje otroških pletenin v Ljubljani. Če imate svoje stroje, vam pripeljem tudi na dom. tel. 031-622-155

ALI ŠE IŠČETE DELO IN OD KJE STE?

Sem šivilja iz okolice Mozirja in iščem predvsem serijsko šivanje, lahko tudi razna popravila – krajšanje ožanje…
Imam svoje stroje in dolgoletne izkušnje s krojenjem in šivanjem po meri.
Če rabite pomoč, me kontaktirajte na moj mail. : [email protected]

javljam se na vas oglas. znam vsa popravila. potrebujem delo.

Spoštovani!

PONUJAM VAM RESNO DELO.

Pošiljam vam ponudbo super priložnost, ali jo boste izkoristili, mi smo jo.
Pošiljam vam malo opisa od kje prihaja denar in kaj se dela v naši organizaciji, če vas bo zanimalo kaj več, mi pišite na: [email protected], da se bomo dogovorili za informativni sestanek, KAJTI TO JE EDINI SISTEM DO SEDAJ, KI SEM GA JAZ SPOZNAL V SVOJH 30 LETIH SLUŽBOVANJA, KJER SI RESNIČNO PLAČAN PO UČINKU, TO POMENI DA ČLOVEK DOBI DOBRO PLAČILO ZA DELO KI GA OPRAVI, NEDELO TUKAJ NI PLAČANO

Upam, da ste reseni iskalci dela in da boste tole prebrali v celoti, ker vam ponujam priložnost, ki je povsem legalna zadeva in je odobrena od Gospodarske zbornice Slovenjije leta 1995. Verjetno se strinjate, da je danes vse težji in večji problem poiskati varno službo, zato vam priporočam, da natančno prečitate sporočilo, ki ga vam pošiljam, dobro premislite in se oglasite glede dogovora za sestanek.
To ni samo zanimivo ampak je tudi življenjskega pomena.

KAJ LAHKO VI PRIDOBITE?

V 1.FAZI PROFITIRATE – POCENITE VAŠ ŽIVLJENJSKI STROŠEK

V 2.FAZI LAHKO DOBRO ZASLUŽITE

IČEMO LJUDI, KI ŽELIJO DOSEČI V ŽIVLJENJU NEKAJ VEČ

Ne ponujam vam FINANČNIH IGER

Tisti ljudje, ki so si dovolili pogledati in preveriti so danes veseli, sproščeni in zelo navdušeni nad možnostjo, ki jo nam vsem nudi ekonomija nove dobe.

Strah je odveč, ker: – NI INVESTICIJE(ni tveganja ni finančna igra)

– NI AKVIZITERSTVO (ker ne prodajamo izdelkov od vrat do vrat)

– KDO ŽE SODELUJE Z NAMI? Vse strukture ljudi: dr., ing., profesorji, PRAVNIKI, podjetniki,politiki, študentje, upokojenci, ……. saj si vsi ljudje želimo več časa in več denarja, pri nas lahko dosežete oboje. NE VERJAMETE – PREVERITE, saj vas nič ne stane, če boste preveril.

Z vsem spoštovanjem

Jože

če še vedno išćete delo šivilje bi mi pomoč prišla zelo prav! sem iz Litije! prosim če me lahko kontaktirate na tel št 040870365! lep pozdrav sonja vozelj

Sem šivilja iz Kranja z 17 – letnimi izkušnjam.
Šivam oblačila po naročilu, vse od svečanih maturantskih oblek do vsakdanje garderobe.
Ponujam tudi vsevrstna popravila tekstila. Delo opravim hitro in kvalitetno.

Potrebujem delo. Imam svoje stroje in delavnico.
Zainteresirani me pokličite na tel: 031 679 201

Iščem pomoč šivilje pri ustvarjanju lastne kolekcije. Če imate svoje mašine in bi bili pripravljeni delati na svojem domu, me kontaktirajte na telefon: 040553884
Ves material priskrbim jaz

Če ste še zainteresirani za delo šivilje me prosim pokličite na telefon 031208124.
Lp Špela

Spoštovani! če ste še zainteresirani za delo prosim pokličite na telefon 031208124. Lep pozdrav, Špela.

Pozdravljeni

Sem šivilja iz Litije . Sem brezposelna in iščem službo v okolici Litije oziroma Ljubljane.Ta poklic opravljam že približno 20 let tako da imam tudi izkušnje. Lep pozdrav
Slavi 031-266-797

občasno delo šivanja po pogodbi nudimo osebi , ki ima znanje na tem področju in ima možnost opravljanja te dejavnosti na svojem domu
inf. 041 624 327

Občasno delo šivanja umetnega usnja nudimo usposobljeni osebi z možnostjo opravljanja dela na domu.
Vse informacije na [email protected] ali 040-806-812.

LP, Katja

Na območju od Ljubljane do Kočevja iščem šiviljo za izdelavo visokokvalitetne posteljnine.
Pokličete lahko 070 862 760.

Sem visokokvalitetna šivilja z znanjem, izkušnjami in voljo do tega dela. Z velikim veseljem sprejmem kakršnokoli delo tudi pogodbeno.
Sem iz Ljubljane.
lp.
040638708 Milena

kako si lahko ,,visokokvalitetna” šivilja ali si morda izdelek?????

New Report

Close