Najdi forum

šivilja-išče delo

Živjo,

po poklicu sem tekstilno obrtni konfekcionar (šivilja), zato iščem kakšno priložnostno oz redno delo iz tega profila.
Znanje, ki ga nudim je npr.:
– vsa krojaška popravila oblek
– krojenje in šivanje (svečane obleke, otroške obleke,kostimi-ženski,..)

Delo sem pripravljena opravljati tako na domu kot pri obrtnikih.
Opravljala pa bi tudi delo prodajalke v tektilni trgovini.

Če ste interesent ali poznate kakšnega delodajalca iz okoliša Ljubljane oz.dolenjske, bom zelo zelo vesela.

Hvala za pomoč.

Spoštovani, od kje pa ste, če ste kje blizu nas, se lahko dogovoriva.

Iz okolice Trebnjega.

Pripravljena sem poprijeti za kakršnokoli ponudbo, ne glede na vožnjo.

Vesela pa bi bila, če mi sporočite kakšno telefonsko številko, da se lahko podrobneje dogovoriva.

Sem vam poslala mail na moderatorja,
moj telefon pa je 041-866-667.

Iščem šiviljo ali študentko NTF-ja z znanjem oziroma veseljem do šivanja za občasno pomoč v moji delavnici ali pa na svojem domu.

Zainteresirane me pokličite na 041 768 278

Lp. Karmen Matičič

Lep pozdrav!

Oglašam se na vaš oglas. Rekli ste, da iščete šiviljo. Na Jesenicah imam odprto šiviljstvo komaj 10 dni in tudi jaz iščem delo,tako, da se lahko dogovorimo če ste kje blizu Jesenic na Gorenjskem. Nudimo tudi popravila tekstila in šivanje po meri ali serijsko.

Moja telefonska številka je 041 447 670

Lep pozdrav! Aziza Omanović

verjetno sem žal prepozna. Iščemo izkušeno šivilijo za delo na primorskem. Če še nimate zaposlitve, se lahko oglasite na 031 389 678.
Lep pozdrav!

Spoštovani,

tudi jaz sem po poklicu konfekcijski tehnik in iščem šivanje, predvsem serijsko šivanje, ali pa šivanje že skrojenih delov, ali pa popravljenje, krajšanje , krpanje itd. , prihajam pa iz okolice Slovenske Bistrice, z veseljem pa grem pomagat tudi v tekstilno trgovino kot pomoč pri prodaji.

za vse nadaljne podatke pa me lahko obvestite na [email protected] in se bomo dogovorili naprej

lep pozdrav

Jaz iščem šiviljo iz Gorenjske, ki bi mi ugodno zašila eno obleko po meri. Če je kakšna, prosim za EMAIL. LP Maja

Pozdravljeni!
Jaz sem pa iz Maribora.Iščem šivanje, predvsem serijsko šivanje, ali pa šivanje že skrojenih delov, ali pa popravljenje, krajšanje , krpanje itd. ,
Imam industrijske stroje.
Sonja

lahko me kontaktirate na tel 031 /273-614.hvala

Pozdravljeni,
sem iz Ljubjane in iščem serijsko šivanje,šivanje že skrojenih delov ali kakršnokoli popavilo…
Imam potrebne stroje.

Hvala,lahko me kontaktirate na mail.

Lepo pozdravljeni!

V Ljubljani iščemo izkušeno šiviljo, znanje modeliranja je dodatna prednost.

Za vsa dodatna pojasnila in vprašanja lahko pokličete na gsm: 040-425-777.

Hvala in bodite lepo!

Pozdravljeni!
Jaz sem pa iz Maribora.Iščem šivanje, predvsem serijsko šivanje, ali pa šivanje že skrojenih delov, robljenje ali pa popravljenje, krajšanje , krpanje itd. ,
Imam industrijske stroje In še lahko sprejmem nekaj dela.Če rabite pomoč me lahko pokličete na tel.031/273-614 .sonja.

Pozdravljeni!

V Grosuplju sem odprla novo trgovino z metražnim blagom in nosečniškimi oblačili.

Zato potrebujem šiviljo ki ima naslednje znanje:
– krojaška popravila oblek
– krojenje in šivanje po meri (svečane obleke, otroške obleke,kostimi-ženski,..)

Občasno pa bi potrebovala tudi pomoč v trgovini.

Potrebujem osebo ki bi se bila sčasoma pripravljena tudi zaposliti.

Vse zainteresirane me prosim kontaktirajte na GSM 031 356 802 ali pa na e-mail: [email protected]

LP
Metka

Pozdravljeni!

Sem šivilja in iščem delo (krajšanje, ožanje, vsa šivilska popravila, šivanje po meri, večerne obleke, ženski kostimi, krila, otroške obleke…) v Ljubljani. Lahko krajšam in šivam tudi za trgovine. Imam šivalne stroje in veliko izkušen ter znanaj na tem področju, predusem pa veselje do dela. Izdelek izdelam hitro, natančno in kakovostno, ter z srcem. Hočem zadovoliti stranko v vseh pogledih. Če potrebujete hiotro in kvalitetno izdelan izdelek pokličite na telefon 051305038 ali pošite na email: [email protected]. Hvala. Lep pozdrav. Tjaša

sem izkušena šivilja na področju šivanja in krojenja pletenin ter konfekcije. iščem delo v vaših prostorih.

Pozdravljeni starši.

Zelo ugodno prodam stolček za sedet, zložljivo posteljico, ki jo lahko nesete tudi na potovanja in banjico plus stojalo za 80 evrov. Lep pozdrav. Tjaša

Malo pozno pa mogoče za prihodnost. Šivilja na Gorenjskem.
Pokličite 041 717 032 – Irena.

Spoštovana ga. Leana, od kje pa ste, namreč mi smo v okolici Kranja, pa bi se lahko kaj zmenili.

New Report

Close