Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Maksilofacialna in oralna kirurgija šivi po operaciji ciste

šivi po operaciji ciste

Pozdravljeni

Od predela sedmice do trojke zgoraj imam šive, po odtranitvi ciste. Sama rane me ne boli, motijo pa me šivi saj me dobesedno špikajo, režejo sploh ne najden parave besede. Imam vse podrsano, razdraženo rdečo na tem predelu. Šive naj bi mi odtranili po dveh tadenih mene pa že po dveh dneh tako motijo… Ali bi lahko s čim namazala ta predel ki imam razdražen…Ne vem če sem dovolj razumljivo razložila…ampak me prav režejo ti šivi, so ostri…

hvala za odgovor

Pozdravljeni. Pacienti zelo različno prenašajo šive v ustih in nekaterim res parajo živce. Na žalost bo potrebno potrpeti, možno je tudi, da se na mestu pritiska šivov pojavijo manjše razjede ali afte. Pomaga, če si dlesen in sluznico premažete z enim od gelov, ki vsebujejo lokalni anestetik in se jih uporablja pri otrocih, ki jim izraščajo zobje. LP, DD

********************************************* David Dovšak, maksilofacialni kirurg Dentalni kirurški estetski D center Rakuševa ulica 6 SI – 1000 Ljubljana T: 030 643 693 E: [email protected] www.d-center.si

New Report

Close