Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Šivi, celjenje rane – ponovno

Šivi, celjenje rane – ponovno

Yo in vsi ostali:

ker se rana po skoraj enem tednu še ni niti malo zasušila, jo bo potrebno ponovno odpreti. Doktor meni, da se je nekje globlje naredil kakšen žepek in se rana zaradi tega ne celi.

Yo, vprašal sem ga tudi za kremo Kuterid, pa je rekel da za šivano rano ni primerna, saj bi lahko šivi pod njenim delovanjem razpadli.

Pa nas zopet čaka ena operacija…. 🙁

Upam da bodo vsaj potem novice kaj boljše.

Vili

Uh, torej krema ne pride v poštev… ja, pri nas ni bilo šivov.
Pred operacijo se še vedno lahko posvetuješ še s kakšnim veterinarjem – vsaj po telefonu.
Držimo pesti in tačke in vsekakor javi, kako bosta opravila!

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Upam, da je žepek nastal zaradi prejšnje slabo izpelane operacije in ti ne bodo ponovno zaračunali operacije!

Mamči, ne verjamem, da je žepek nastal zaradi slabo izpeljane operacije. Imam pač to srečo, da veterinarju popolnoma zaupam in verjamem njegovi presoji.

Moram pa reči, da me srce boli, ko zopet pomislim na operacijo, na uspavanje… kolikokrat je bil že ta revež uspavan… nekateri psi niso skozi vse svoje življenje. 🙁

Vili

P.S. Aha, pa še tole: niti najmanj ne računam na brezplačno operacijo. Cenim doktorjev trud in srčno upam (ne zaradi sebe, zaradi psa) da bo ta oparacija zadnja.

No, saj nisem mislila, da ne ceniš doktorja, samo menim, da bi ti po tolikih operacijah lahko malo zmanjšal stroške, s tem bi ti samo pokazal, da je spoštovanje obojestransko.
Želim vama (tebi in psu), srečno okrevanje, brez zapletov.

Vidim, da ste se na veliko razpisali, pes pa bo ponovno šel na operacijo. Za celjenje operativnih ran je brezpogojno najboljše antibiotično mazilo Betrion, ki ga ne dobiš brez recepta, uporabljajo pa ga veliko pri ljudeh, po hudih operacijah. Drugače pa je za takšne rane zelo dobra tekočina Lotagen, ki se pri nas sploh ne dobi več (razen če ni ostalo kaj na zalogi), redči se 1:10, z njo se gnojno rano samo očisti 1 krat do 2 krat na dan. Ta tekočina rano razkuži, suši in pospešuje celjenje.

New Report

Close