Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? sistematski pregledi študentov

sistematski pregledi študentov

so po mojem “kar nekaj”. Prideš, narediš en počep, pritisk, na brzino pogleda v usta in adijo. Ni govora, da boš povedla kaj o svojih težavah. Edino kar je dobro je, da ti pregledajo kri. Enako je pri zobozdravniškem pregledu – vse na brzino. Govori se, da celo rokavic ne zamenja. Zdi se mi, da tak pregled nima nobenega smisla.

Res nima smisla!
Ne bom pozabila tega pregleda pred dvemi leti! Imela sem težave z mehurjem, grozne bolečine ob uriniranju, do svoje zdravnice nisem šla, ker sem imela čez dva dneva sistematiski pregled…
Na dan sistematskega je blo stanje le še slabše, vzamejo vzorec krvi in vode. Pridem do zdravnice in ji dodatno povem, da me boli mehur. Izvidi bp! Valda!!! Naslednje jutro pa sem šla do svoje zdravnice, izvidi, kri v vodi!!! Pač vnetje, tega pa 12 ur nazaj niso opazili???
Denar, ki ga porabijo za neke kvazi pregelde bi lahko porabili dosti bolj koristno, ker na tem sistematskem ti kljub očitnim znakom ne odkrijo nič! 🙂 Zapravljanje državnega denarja in mojega časa, ki sem ga prebila na pregledu!

New Report

Close