Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja sin se igra z Barbiko..

sin se igra z Barbiko..

pusti mu veselje, saj kasneje se mu punce ne bojo pustile tako zlahka slačit in otipavat ; ))

da je moj sin gej,sem vedela že od tretjega leta naprej….danes je star 19 let in je krasna oseba!
na neumna vprašanja in komentarje ne bom odgovarjala,lahko pa prek maila tistim,ki vas kaj zanima…

Tudi moja dva frenda, pa ne iz iste družbe, sta se igrala s punčkami in v dekliški družbi, sta zdaj geja … Fantje,ki so strejt so se igrali drugače in dekliško drubo iskali ob drugačnih prilikah. Jaz sem skoraj prepričana, da je to prvi pokazatelj homoseksualne usmerjenosti pri fantkih. Roke v ogenj pa ne bi dajala. To je samo moje videnje in ni znanstvena raziskava.

Očetje to ponavadi težje sprejmejo. Mame smo tukaj tiste, ki moramo ublažiti pot, da se mladostniki, ki so homoseksualno usmerjeni, lahko “autirajo”. To pomeni, da razkrijejo svojo spolno usmerjenost in polno zaživijo tovrstno življenje. Najbolj trpijo tisti, ki tega ne morejo povedati in se celo življenje skrivajo.

Meni se to ne zdi nesreča, prav srečna okoliščina pa v današnjem času še zmeraj ni.

Naj bo fantič razvija, čas bo pa pokazal svoje. Tudi, če mu vzameš igrače, s tem ne boš nič spremenila. Mogoče, edino, da boš pomirila moža za nekaj časa.

Moj sosed se je tud igral s punčkami ipd….no,pa si ga danes oglejte,kako je uspešen pri Sestrah.

Saj ne objavlja, da je kreten. Objavlja, da je v resnici homoseksualec, ki so ga starši z skrbno vzgojo za silo skrpucali v heteroseksualca, ampak ni povsem uspelo, ker je še zmeraj rajši elaine kot alan 🙂

Saj ne objavlja, da je kreten. Objavlja, da je v resnici homoseksualec, ki so ga starši z skrbno vzgojo za silo skrpucali v heteroseksualca, ampak ni povsem uspelo, ker je še zmeraj rajši elaine kot alan :)[/quote]

Bravo za tako psihoanalizo. Mislim, da si zadela 100%.

saj se tvoj mož tudi igra z deklico ,a ne

nič se ne sekiraj
iz prakse vem,da se tudi dečki zelo radi igrajo s punčkami, dojenčki in drugimi “dekliškimi “opravili

in obratno sem opazila pri deklicah
danes so vsi “normalni”

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

New Report

Close