Najdi forum

Sin bo počasi star 4 leta. Z veliko podpore predvsem doma je začel govoriti kmalu po 3 letu starosti. Pozna vse oblike, barve, številka, dneve v tednu, letne čase, barva, rešuje labirinte, je zelo nežen in ljubec otrok. Navezan name, očeta ter sestrico. Vse ve in razume sedaj pri štirih, sicer ima še vedno težave pri izražanju, je fant pa reče, jaz bi kuhala, peljala …. nato ga opomnim, da je fant in ce bo fant kuhala ali kuhal pa uporabi pravilno strukturo. Imamo težave, ko. Vstopa v nove prostore, takrat prične cmevkati in pravi da se boji, ne zna pa povedati česa se boji.

Tezave nam predstvalja tudi da večkrat zastavi enako vprašanje, ceprav smo mu ze večkrat odgovrili pa se kar ni zadovoljen z odgovorom.

Zanima me, ali se je še kdo spopadal s podobnim in ali bi lahko tak način komunikacije nakazoval na nizje mentalne sposobnosti.

Pozdravljeni.

Svetovala bi vam pregled pri logoped. in psihologu.

Lp,

 

 

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close