Sin jedel kovance
Spoštovani!
Naš sin, star 4 leta, je pojedel 4 kovance po 20 centov. To mi je povedal njegov 7-letni brat.
Ker bi rada denar nazaj, me zanima kaj naj storim? Je verjetno, da bo kovance izločil z blatom? Je verjetno, da bi se kje zataknili? Naj mu dam kako posebno hrano, da bo šlo lažje? Strah me je tudi, da se je s kovanci s čim okužil.
Sicer je šel spat čisto normalno, nima krčev ali vročine, ne bruha in ni nemiren.
Hvala za odgovor,
Alma
🙂
Slejkoprej se bodo izločili z blatom, tako da jih poiščite tam, manj verjetno je, da bi se kje zataknili, a v primeru težav, bruhanja, bolečin v trebuhu takoj do zdravnika. Tudi sicer bi bilo to lahko smiselno, da se ugotovi, če jih je res pojedel oz. kako napredujejo po prebavilih (RTG)
Lep pozdrav
Hvala lepa.
Danes zjutraj jih v blatu še nisem našla. Če bo zavlačeval bomo vsekakor zaračunali poštene zamudne obresti. Odločila sem se, da ga peljem do zdravnika, če do popoldneva ne vrne vsega, do zadnjega centa.
Sicer je videto OK, skače okrog. Pravzaprav se mi zdi danes nekam zelo poln energije. Morda bi jih moral jesti večkrat.
Hvala za hiter in pomirjujoč odgovor. Saj se malo hecam, a ponoči me je bilo pa res kar malo strah.
Hvala in lep pozdrav.
Alma
Prav dolgo ne čakajte, da ne zamudite kakšne diagnostike (sploh če doma kje na periferiji), strah vas ni treba biti, pozornost pa ni odveč, včasih se take primerke zadrži tudi na opazovanju. Vsekakor pa mora biti izplačilo popolno in ne sme ostati nič na vezani vlogi.
Lep pozdrav še enkrat 🙂
Pozdravljeni,
včeraj zvečer je sin vrnil ves prigrabljen denar, plačal pa je tudi zamudne obresti, ker je ven padlo 5 kovancev, ne samo štirje in sicer v dveh obrokih. Škoda ker ni pojedel več… če bo imel vsakič 25% donos, mu bom naslednič pripravila 500€ bankovce. No, očitno je imel tam notri vezavo z odličnimi obrestmi.
Ali moram biti sedaj, ko je mimo še na kaj pozorna?… kako krvavitev, okužbo ali kaj podobnega?
Hvala za vse in LP