Simptomi srčnih bolezni
Pozdravljeni! Naj probam srečo še tukaj! Zadnje pol leta imam ogromne težave s svojim vsakdanjikom. Od trenutka ko vstanem, se začnejo težave kopičit in bolj gre proti večeru vedno je hujše. Bolečina v predelu trebuha, stiskanje in ščipanje v prsnem košu, potem bolečina v hrbtu in v levi roki(predel od komolca do prstov, mi stiska, mravljinči,…) Bolečina v vratu odzadaj, ki občasno povzorči tudi hude glavobole, konstatni čuden občutek v glavi predvsem okrog ušes(včasih tudi v njih) in malo nad njimi, težave z dihanjem(zdi se mi, da ne pridem do sape), občasno čutim v nogah od gležnja pa do kolena nekakšno šibkost, kot da niso moje noge, enako pa se mi dogaja v rokah med komolcem in ramenom. Vse to se dogaja občasno, razen bolečina za levo lopatico in črne lebdeče pikice v vidu so konstantne. Bolečina v lopatici večinoma boli tako da jo pač čutim, včasih predvsem zjutraj pa boli še veliko bolj. In to se konstantno ponavlja že zadnje pol leta, odkar pa so temperature malo višje pa je še huje. Naj še dodam da že kakšni dve leti imam problem z spostavitvijo erekcije(potrebuje veliko časa, da se “prebudi”, parkrat se je zgodilo da se sploh ni) Bil sem že na 10+ EKGjih, UZ srca, UZ trebuha, Gastroskopija, 5+ pregled krvi, slikanje pljuč in srca, MR vratu in vratnih vretenc, MR glave in na EMG testu. Vse je bilo BP, razen na MR glave so mi našli cisto pinealne žleze(7mm), ki pa naj bi bila normalna in ne bi smela povzročati težav. Imel sem tudi probleme z visokim prisikom, ki je bil konstantno okrog 140/85, le ta pa se mi je v zadnjem tednu spustil na konstantno 120/70(sem že mislim, da je naprava za merjenje pritiska se pokvarla in sem šel po novo, vendar kaže iste vrednosti). Kljub izboljšanemu pritisku pa se mi zdi da so težave čedalje večje.
Vsak dan je za mene muka in res več nevem kako naprej in bi mi prav prišel vsak nasvet ali pomoč.
Lepo vas pozdravljam, Mitja(22 let, kadilec)