Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Simptomi

Simptomi

Pozdravljeni, stara sem 50, opravila sem Svit test, ki je bil negativen.. Zadnjih pet let čutim v predelu ob danki v nogi ( ritnici) neprijetno rahlo bolečino, ki je postala pred par meseci bolj izrazita. Imam občutek polnega črevesja, vetrove in napihnjen trebuh. Pred pol leta sem imela urgentno operacijo odstranitev jajčnika in obeh jajcevodov . Naročena sem k splošnemu zdravniku , zelo me skrbi. Naj opravim pregled črevesja , ali so še kakšne druge možne preiskave, za ugotavljanje vzroka bolečine, pa tudi spremembe v odvajanju blata, ki je zdaj bolj pogosto in včasih boleče? Hvala za odgovor .

Meta Bricelj vam sporoča:

Pozdravljeni!
Ne glede na negativen Svitov izvid se pogovorite z osebnim zdravnikom o vaših problemih.Lahko opravite pregled danke ali pa kolonoskopijo – pregled celega debelega črevesa.Mislim,da boste le na ta način lahko rešili vaš problem.
Lp Meta

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close