simptomi
Spet sem čisto prestrašena in se obračam na vas.
Že dva meseca imam naslednje težave: povišana temperatura, utrujenost, modrice po telesu, bolečine pod levim rebrnim lokom… Od kar sem prebrala da so to tudi simptomi levkemije sem zopet prestrašena. Prejšnji teden so mi pregledali kri in je uredu.
Če bi res šlo za levkemijo bi se to videlo na krvi ali ne?
Po kolikšnem času simptomov se pojavi sprememba v krvi? Ali se najprej spremeni kri in šele potem nastopijo simptomi?
Se opravičujem za zmedenost.
Lep dan
Oproščeno 🙂
Se zgodi, da se prej vidi na krvi, preden sami ugotovijo, da je kaj narobe. Še najverjetnejša najdba bi tbili močno povišani levkociti, lahko tudi nizke vrednosti ostalih celic v krvi. Težave, o katerih se veliko piše zadnje čase so vsekakor vredne pozornosti, so pa dokaj neznačilne in se lahko pojavljejo pri marsikateri bolezni.
Lep pozdrav!
Strah vas ne more biti stvari, za katere ne veste, da obstajajo. Če se zatopite v družinske medicinske leksikone, vas bo strah še bolj, saj boste odkrili še kopico možnosti in še vaša podzavest bo obila nove ideje, katere bolezenske znake imitirati v prihodnje. Poleg pregleda krvi verjamem, da so vas tudi temeljito pregledali. Po netu vam seveda ne morem jamčiti, da ste zdrava, opisani “znaki” in normalen izvid pa ne potrjujejo vaših skrbi. Zakaj torej ravno levkemija…?