Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Simpozij o raku feb. 21 in energijska medicina

Simpozij o raku feb. 21 in energijska medicina

Simpozij o raku feb. 21

Donna Eden in David Feinstein.

Donna je pionirka energijske medicine, Dsid je psiholog, ki se ukvarja z energijsko psihologijo.

Vprašanje za Donno:

” Ali je možno, da se samo z energijsko medicino pozdravi raka?” Donna: ” Ah, ja, absolutno. Energija je osnova vsega…Mi vsi imamo to znanje. Energija je govorica telesa.

Primer: rak na mehurju: Gospa je imela raka na mehurju. Bila je preslaba za operacijo. Donna je delala na njej in pokazala možu, kako se to dela. In doma je mož delal isto na ženi in rak je izginil. Naše telo je bolj inteligentno, kot si mi mislimo. Ko okrepite svojega notranjega zdravilca, se lahko marsikaj zgodi.”

Pri delu s starejšimi je videla veliko čudežev.

Donna: ” Gospa je bila preslaba, da bi delala vaje energijske medicine. Pa si je vizualizirala, da jih dela in se je tako popolnoma pozdravila. Energije telesa so zelo inteligentne in vedo kako pozdraviti”.

In potem je naštela vaje, kako okrepiti imunski sistem, ki so opisane tudj v knjigi.

Toliko o Donni.

Če poznate EFT, morda tudi veste, da se lahko tapka samo v mislih. Kamor gre naša pozornost, tja gre energija. Ko pomislimo na določeno akupunkturno točko, zavest tja pošlje energijo… Mi se v mislih tapkamo. Tako lahko s svojim umom pošljemo energijo kamorkoli v telesu.

Enkrat sem gledala video, kako so športniki 1 mesec ležali v postelji in samo na monitorju gledali vaje in si predstavljali, da telovadijo. In učinek je bil skoraj isti, kot, če bi v resnici telovadili.

Breda

 

 

New Report

Close