simpatičnost,lepota,privlačnost ?
Hej,zanima me pod kaj smatraste simpatičnost in pod kaj lepoto ?
Pa kaj najprej opaziste na osebi nasprotnega spola ? =)
Malo za debato.
Lep ni nujno simpatičen, simpatičen ni nujno lep.
Če ni oboje, lep in simpatičen, dam prednost simpatičnosti, kaj čem z lepotcem, ki mi je zoprn?
Mislim, da tu ni kaj dosti za debatirat.
Isto mislim jst,lahko mi nekdo ni lep,mi je pa zelo simpatičen,al pa nekdo lep in ni simmpatičen..In mi je skori lepša simpatičnost kot lepota.
pod lepoto spada za moje pojme zunanji izgled, pri simpaticnosti pa gledas bolj karakter ipd. stvari
se strinjam z zgornimi posti
Moj bivši je izredno lep (videz), ni pa niti malo simpatičen, ker se te svoje lepote tako zelo zaveda. in je tako vase zagledana oseba, da ni nikomur simpatičen kot oseba.
trenuten fant pa je povprečnega videza, ampak je tako simpatičen, da nikogar ne moti, da ni ravno za na modno pisto. simpatičen je zaradi svojega obnašanja, ki ni prav nič nadut, za prijatelje ima vedno čas in je tisti, ki drži družbo pokonci…
je pa tako, da mlajši kot si, bolj padaš na lepoto, kasneje pa na to simpatičnost, ki naredi človeka prijetnega in nekaj posebnega…
LP
No sej,če je nekdo lep pa da je aroganten,antipatičen ti bo verjetno samo lep in ne simpatičen.
Meni pomeni simpatičnost tudi če nekdo ni lep,način govorjenja,obnašanje,smejanja,nevem mogoče ima smao lep nos pa mi je potem simpatičen.
Čeprav nekateri bol gledajo na lepoto kot na simpatičnost.
Kaj pa opaziste prvo na moškem,in moški na ženski ?
No naj se še kakšen fant oglasi,pa nam povve kaj o tem 😀
nisem se vidla nekoga k bi mi biu lep, pa antipaticen 🙂
sem pa vidla take, ki mi niso bli lepi, pa so bli simpaticni (posledicno so mi scasoma postal usec).
sej ne samo tebi, to pac pomen simpaticnost…
kaj opazim prvo na moskem? ohoho….lulcka :)) res…drugac pa gledam celotno osebo kako zgleda…isto pri zenski..prvo celotno zgradbo, sele nato usta in oci
Če si priznaš ali ne vsi prvo pogledamo zunanji videz.
Forum je zaprt za komentiranje.