Sim kartica
Živjo vsem skupi!
Mam en problem z mojo sim kartico….Včeri v trenutku pozabljivosti trikrat napačno vtipkala pin kodo in se je vse skup zakodiralo. Se zgodi, a ne…:) Hja, sam zdej pa tistega listka s puk kodo ne najdem… A mogoče kdo ve kaj nardit? Verjetno nest na servis pa da ti to odkodirajo, a? A pol ti sam staro odkodirajo al ti dajo novo z isto tel. številko? A pol to pomen, da se ti ves imenik izbriše? Pa kolk to kej stane? Če predrago pol najboljše, da si zrihtam novo sim kartico z novo številko…
No…če se je komu že to zgodil pol hvala za nasvete…:)
Lp, niya
to sm jst eni bivsi naredu, spremenu pin kodo, pa ugasnu telefon, pol sm jo pa zajebavu da se ne spomnm tanove kode…
ona pa kr tipkala ko nism gledu, pa isto ni mela puk kode
je nesla na mobi center pa so ji zrihtal, ce mas vsaj kak dokument k si ga dobila zravn, npr certifikat, ti bojo odklenil
skratka na mobi center odnes pa ti bojo zrihtal, mislm da je celo zastonj
pa cifre ostanejo v imeniku kokr vem
lp
ja, vrži vstran pa drugo kupi al pa ga meni fafni pa ti dam drugo :)))
WeedBoy….ccc…bad bad ka ti puncam ne delaš.;) Ej, thanx…sj morem jutr nest…ko puk kode pa res ne najdem, pa že celo bajto premetala…
Cigomigo…sj mam še js dve sim kartici na rezervi, tak da ni panike. Sam finta je v tem, da bi pol v primeru, da bi dobla novo cifro, morala vsem k jih poznam to sporočt…Pa še njihovih cifer neb mela, tak da zdej upam, da star imenik ostane gor…:)
Lp
Greš na mobi center, če si naročnica pokažeš osebni dokument pa ti bodo odkodiral pa napisal kode pa si moreš pol novo PIN kodo noter vstavit. Številke ostanejo na kartici, vse je zastonj.
Če si pa MOBI uporabnica, pol pa rabiš samo en dokument od številke (certifikat al pa kakšno svojo vizitko, če si jo dala delat) pa ti bodo vse isto naredili.
Upam, da je šlo vse gladko…
Lp
**** sm mislil da mi ga boš pa fafala:)))
Živjo !
Tvojo sim neseč na najbližji mobitelov center, potrebno je pa imeti mobi certifikat. In tam ti bodo pomagali.
Lp, Živa
Forum je zaprt za komentiranje.