šilce žganje
dober dan!
Prosim, za vaše mnenje glede šilca žganje pri kolesarjenju. Moj mož, katerega imam zelo rada in zato mu vedno težim glede napačne prehrane,(jemlje zdravila zaradi pritiska in povečanih trogliceridov, toda da bi si poiskušal pomagati tudi pri hrani to pa ne, saj najraje uživa prav taka živila, ki njegovemu stanju zelo škodijo
primer – zelo slana hrana, zelo rad je jajca itd). Z možem greva večkrat skupaj na kolesarjenje, na tudi bolj zahtevne proge, toda ko prideva do gostilne on najraje popije žganje za zdravje, jaz pa se ob tem grdo držim saj smatram, da pri obremenitvah srca šilce žganje ne pride v poštev. Obnaša se tako, da me izziva in noče vedeti, da najbolje škoduje sebi. Ob takih trenutkih me popade jeza in žalost. Prosim za vaše mnenje, za kar se vam že vnaprej zahvaljujem in želim vse dobro.
Marija
(npr. ima visok pritisk, zato jemlje tablete ampak on zelo rad uživa zelo slano hrano, ima povečene trogliceride in zelo rad je jajca – skratka vse tisto kar je za njegovo stanje zelo škodljivo uživati tablete in prav nič narediti pri hrani)
Spoštovani!
Obnaša se kot majhen mulc – draži vas s stvarmi, s katerimi se ne strinjate, zato da zbuja pozornost, vi pa materinsko odpuščate grehe zoper sicer modre prepovedi. Če teh šilc ni preveč, je najbolje da vse skupaj sprgledate, če ne boste vso ljubezen pokurili za te moteče zadeve.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
POZDRAVLJENI ! KONEC MESECA IMAM OPERACIJO SINUSOV IN POPRAVEK NOSU / ZARADI UDARCA JE HRUSTANEC V NOSU SPREMENJEN IN ME OVIRA PRI DIHANJU /.VSAKO POMLAD IN JESEN IMAM NAD NI OSOM IN OBRVMI OTEKLINE. ALI JE OPERACIJA NUJNA IN KAKO IZGLEDA. KOLIKO ČASA TRAJA ZDRAVLJENJE ? ALI BO POTEM VREDU,ALI SE TA VNETJA PONAVLJAJO ? PROSIM ZA ODGOVOR. LEPO VAS POZDRAVLJAM.