Najdi forum

Pozdravljeni,
pred mesecem sem kupila nov mobi Siemens M55 v Mobitelovi akciji.
V podatkih o telefonu je navedena vzdržljivost baterije od 220 do 250 ur. Moja baterija pa je prazena po dveh dneh in pol (60 ur). Ali ima kdo izkušnje z omenjenim mobijem?

Lep sončen dan še naprej

220 ur je maksimalen cas, ki ga zdrzi baterija.. ker pa telefon oddaja in sprejema signal odvisno mocno, od oddaljenosti od bazne postaje in se veliko drugih dejavnikov je vmes, pa pride do dveh dni in pol.. kolk pa imas pogovora v tem casu..

Ja, popolnoma enak primer kot pri meni! Baje gre baterija hitreje zaradi barvnega displeja. Jaz si pomagam tako, da sem si nastavila, da se mi vsak večer npr. ob 23. avtomatsko izklopi – malo dlje pa drži ! Kar se tiče pogovorov pa bi rekla, da se zelo malo pogovarjam!

Nisem klepetulja, zato je pogovora v dveh dneh cca.10 min

a praznis baterijo do konca.. ce je lijonska potem jo je treba cim veckrat polnit in praznit..

a je poln signal tam kjer se nahajas..

Baterijo praznim do konca. Mobi se izklopi sam, ko je prazna. V področju v katerem se gibljem, je poln signal.

Tudi pri menu je tako! Sem kar razočarana:

Glede na to, da imamo podobne težave, sem se odločila, da bom telefon reklamira. Njihova propagandna akcija pa je zavajanje potrošnika. Bomo videli, kako bodo odreagirali.
Vsem lep vikend

Žal ti moram povedat, da verjetno ne boš nič kaj dosegla. Namreč, tudi sama sem ga reklamirala, ponudili so mi denar nazaj ali pa drugega enakega (če bi bilo s prvo baterijo morda kaj narobe) in ker mi je telefon drugače zelo všeč, sem vzela drugega, enakega, pa glede baterije ni spremembe. Tako sem ostala kar pri slednjem, saj mi ni na silo za jemat enega drugega iz akcije ali pa nenazadnje, čakati na kakšno naslednjo ugodno ponudbo, medtem pa seveda biti brez telefona.
Pozdravček

New Report

Close