Shujševalne tablete!!
Stara sem 22let,velika 162cm in tehtam 50kg. Desno zapestje sem si zmerila in je 14,5cm.Pred vsakim obrokom pojem 3 kapsule z jabolčnim kisom(dopolnila k hrani)nikoli se ničesar ne odpovem jem vse in ni važno kdaj.Zdravnik mi je sicer rekelda pojem preveč ogljikovih hidratov predvsem sladkega.Zanima se ali so tablete škodljive,saj nikoli ne jem brez da ne bi vzela tablete!!
Hvala in lep pozdrav
Ni mi znano, da bi bile te tablete dokazano učinkovito sredstvo za hujšanje, če vsebujejo le jabolčni kis, morda niso tudi posebej škodljive, vsaj kar se telesnega zdravja tiče. Pomisleke imam glede potrebe po tako rednem jemanju nekaj, kar ni dokazano učinkovito in za kar ni pravih indikacij.
Ne vem, kakšen je poleg tega vaš jedilnik, po vsej verjetnosti brez teh tablet ne bi bilo kakšne posebne razlike v stanju vaše prehranjenosti.
M Brecelj Anderluh
Hvala za Vaš odgovor!Moj jedilnik je zelo obilen,vsako jutro pojem kos kruh in kakšen namaz,za kosilo velikokrat pico in obvezno sladico,večerjam pa kakšen jogurt ali sadje.Poleg tega še kakšno čokolado ne vem kako se naj odpovem sladkarijam?
Zanima me še ali bi bila presuha, če bi shujšala do poletja 3kg?
HVALA in lep pozdrav
Tudi jaz sem včeraj začela jesti te tablete. Pomojm da ne pomagajo kaj dosti, le prebavo ti malo uredijo. Jaz jih vzamem kar nekaj na dan.
Probala sem še nekaj takih “shujševalnih” tablet…… pa tudi tiste, ki ti zmanjšajo apetit (kar pa itak ne pomaga, ker ne jem zato, ker bi bila lačna).
Jaz bi kakšne tablete, ki bi mi misli usmerile v kaj pametnejšega kot hrano. Samo v tem je problem.
Drugače pa basanje, bruhanje, stradanje, odvajala, vse sorte tablete….
EJ jst mam pa okol zapestja 15 cm!!! Kaj hujšega! Zdaj se bom pa še za to sekirala.
Jaz imam okrog zapestja katastrofalno premalo za vsak organizem! Vedno. Imam pa preveč okrog bokov. In že deset let se borim s prigrizki. Sedaj sem to rešila.
Enostavno. Prehranjevati se je treba prav.
Prisežem.
[email protected]