LEP SONČEN POZDRAVČEK !!!
NAJ MI KDO NAMIGNE, KAKO NAJ NAJHITREJE SHUJŠAM ZA 5 KIL !
Sem aktivna športnica, ki so jo tabletke Diane 35 po 1 mesecu in pol napihnile kot lubenico ( no ja, malce pretiravam, pa vseeno ) . Se je to komu že zgodilo ? No, moje tabletke so že 1 mesec v košu, treniram kot nora, pa sem še vedno lubenica. HEEEELP !!!
HVALA.
UŽIVAJTE!
M/M
Pridobljeni kilogrami pa vendarle ne vplivajo na kontracepcijo. Morda bo pa po sistemu “saj merkam” še kakšen Slovenc privekal na svet.
Pa šalo na stran. S hormonskimi spremembami na katere je vplivala tabletka gre vedno računati. Organizem je nanje odgovoril z povečanjem apeita. Počasi boste tudi to premagale – s prenehanjem jemanja tablet se tudi potreba po hrani normalizira. Morda je pa vzrok po prenehanju tudi ta, da je navada in raztegnjen želodec ostala?
Potrudite se in jejte večkrat v zelo majhnih količinah, pa bo na dolgi rok rezultat viden.
Lepo se imejte in sprijaznite se z dejstvom, da ste ena tistih nesrečnic, ki se je po jemanju zredila, medtem ko ene zavidljivo shjšajo. Kako smo si različni?
jaz jemljem Diane 35 že 9 mesecev in prve tri mesece sem imela še vedno mozolje zdaj pa imam kožo kot otroček – zadnji mozolj sem imela pred 6-imi meseci, apetit imam že od nekdaj ogromen ampak nisem opazila, da bi se mi še povečal… sem pa vmes shujšala za 7 kg (v zadnjih 2 mesecih), ker jem samo sadje in zelenjavo že par tednov in sem še celulit zgubila…
najbrž je to samo stvar samokontrole
Ko sem pred devetimi meseci začela jemati tablete FEMODEN je šlo vse narobe. Razpoloženje na dnu, jaz depresivna in teža je naraščala. Sedaj pa se mi je ščistila koža in tudi shujšala sem nazaj. Nisem se kar zredila zaradi tabletk, res pa da sem imela večji apetit. Več sem jedla, nisem pazila kaj jem in sem se zredila…ampak če bi se kontrolirala, do tega samo kar ne bi prišlo! Aja, pa tudi prsi so se mi povečale, tako da so večinoma pozitivne posledice sedaj 🙂