Seznam za šotorjenje
Caravan .. ne reče se točno tako … za pravo ime žal ne vem :(( je pa to ena precej založena trgovina za šotore, opremo in prikolice .. ko se recimo iz obvoznice iz smeri Jarš pelješ ven na izvoz Kranj … je velik plakat in tam zadaj so oni … jaz tudi še nisem bila tam … ima pa moj brat en tak šotor .. kot so teli ki jih opisuješ … kupili so ga tam in ga ne morejo prehvalit .. cena podobna kot vaša .. pa me je zanimalo če slučajno veš razliko 🙂
no mi imamo en malo večji iglu … za tri je ok .. ampak naslednje leto bomo pa štirje .. pa bomo rabili nov šotor .. in že zdaj malo študiramo kaj bi 🙂
hvala še 1x za vse info !!
B.
Caravan v Ljubljani obstaja že kar dolgo, njihova spletna stran pa je
kar nekaj šotorov si lahko ogledate tudi na strani
trgovina je na Trati pred Škofjo Loko, njihove šotore pa prodajajo tudi v BTCju v Ljubljani
Iglujeva stran pa je tule
Moja je bila do sedaj navajena na prikolico, lani pa prvič v šotoru. Brez težav oz. super je prenesla dopust.
Spiva v spalkah na napihljivi blazini, kupila sem tudi akumulatorski aparatek za napihovanje, saj je blazino občasno treba malo dodatno napolniti.
Zaenkrat je preživela nekaj obiskov doma in eno dopustovanje.
Lani sem kupila Campingazov gorilnik na nogicah, na njemu lahko kuhaš na plinu, ali pa plin pokriješ s ploščo za žar in spečeš kake ribice. Meni je zelo všeč. Ni bil poceni, je pa super tudi za kak piknik čez leto. Uporabljamo posodo za kampiranje, ki je stara že ene 20 let, pa prav take prodajajo še danes, se zložijo ena v drugo.
Jemo s plastičnih krožnikov, kakršne dobiš v Sparu, malce močnejša trda plastika, dobi pa se vse, od skled, do krožnikov, skodelic, kozarcev..
Šotor, večji iglu, sem kupila v Cerkljah, znamka kar nekaj, je pa super, ker ima stojno višino, na sredi uporaben dnevni prostor, po potrebi za mizo in štiri stole, spalnici na dveh skupaj ležečih stranicah kvadrata, drugi dve pa se lahko odpreta in je tako dobro poskrbljeno za zračenje. Koliko časa bo zdržal, pa ne bi upala ugibat, upam, da kako sezono še. Čeprav je bil pravzaprav zelo poceni, v primerjavi s šotori iz Caravana.
Lep pozdravček in veliko veselja na dopustu.
Hladilnik smo kupili lansko leto, mislim da je Zanussijev, cca 40.000 sit, je pa neprecenljiv:))
Razlogi za nakup svojega hladilnika,hladilniki po kampih so:
-običajno daleč od šotora, če imate šotor blizu hladilniku vam cel dopust brnijo na ušesa
-slabo hladijo;
-pred uporabo ga moraš temeljito očistiti, ker so običajno neznansko zapacani (sem ga pomila vedno tudi ob odjavi);
Poleti hladna pijačka in ohlajeno sadje paše še pa še::)))))))))
Komaj čakam na dopust, ste mi vzbudile skomine, lumpe!
Pozdravček, Nike
Karman,
Outwell šotorov pri nas ni, odgovor proizvajalca na moje povpraševanje:
The nearest dealer is in Austria and it is Gardinger
Outdoor-sportausrüstung, phone: 0043 1486 3271.
Link (uporabi copy-paste):
http://www.outwell.dk (ne znam tako napisati, da bi samo kliknila)
Mi smo vzeli v Caravanu šotor Winni Outdoor Bivak Plus, računam da bo dovolj prostora tudi ob kakšnem deževju….
LP
Hvala za info Kawa 🙂
Bom pogledala še malo po netu, konec tedna pa bova z možem naredila turnejo pri prodajalcih camp-opreme.
Kam jo nameravate mahniti?
Urša, ali si dobila moj mail????