Najdi forum

Seznam za morje!!!

Pozdravljene!!!

Počasi se odpravljamo na morje, pa me zanima, če si tudi ve prej pripravite dolg seznam, kaj odvleči s seboj???

Do sedaj sem vse delala kampajnsko, tako, da sem si potovalko odprla že en teden prej, pa sem not vrgla sproti kaj, za kar sem se spomnila, a potrebujam!

Prosim vas, če imate kak dober spisek, da mi ga pošljete!!!

Hvala!

Tole je moj univerzalni seznam, ki ga prilagajam vrsti dopusta. Kamorkoli pač gremo, stvari, ki se mi takrat ne zdijo primerne, črtam – ker je seveda velika razlika ali gremo pozimi v toplice v apartma, poleti na morje v kamp in drugič v hotel.
Tako ali tako je stvari preveč in si sproti še zmišljujem kaj bom črtala, dodajam pa le redko

HRANA, PIJAČA, KUHINJA
Testenine, Kosmiči, Belo olje, olivno olje, bučno olje, kis, pelati, moka, riž, sladkor, sol, poper, origano, peteršilj, parmezan, goveje kocke, puding, fant za čevape, vegeta, polenta, kakav, mleko, čaj, limone, margarina, jajce, paradižnik, kumarice, paprika, čebula, česen, mlečni gres, pašteta, klobase, sir, meso, hrenovke, kisla smetana, jogurt, pivo, radenska, šampanjec, juice, borovničevec, vrečke za smeti, vileda, gobica, mrežica za posodo, detergent, Folija za hrano, kljukice, Vrečke 1 l, Nož za krompir

OTROŠKE STVARI
Baby siter, Zdravila, Pampers robčki, Gazice, Sončna očala, Faktor, Kopalni plašček, Špangice, gumice, Kopalke, Odeja, rjuha, Pižama, Klobuček, opanki, Oblekice, Majčke, Hlače, Nogavičke, Jopice, Sp. Hlačke, Igrače, Žoga, Mreža za ribe, Knjige, Črni peter, Rolerji, Skiro, Podloga za plavanje, Plavutke, Listi za risanje, barvice, vodenke

OSTALO
posteljnina, Autan, Raid, Aloa gel, Tel. Polnilec, Fotoaparat, Revije, Knjige, Potni listi, Brisače, Kozmetika (kovček), Šampon, Regenerator, Pižame, halja, zaščitni faktor, Olje za sončenje, Mleko po sončenju, Tuš gel, Glavnik, Lak za lase, Pinceta, Britvica, Senčnik za plažo, Lepilo, Milo za roke, Maska za potapljanje, Pribor za šivanje, Fen + krtača

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

ooo, taja, v veliko pomoč mi je bilo sedaj to!!!

vidim, da sem pozabila kar na nekaj stvari!!!

Hvala ti!!!!

Mi kampiramo in zato vedno vzamemo še natikače v katerih se lahko tuširaš, kopalne plašče za celo družino, palerine in gumijaste škornje za otroke. Če je naliv še kako prav pridejo.
Vedno vzamem tudi termometer.

Mi spokamo stvari zadnji dan, le toliko gledam, da so oblačila oprana.
Nič posebnih spiskov. Če pa se kdaj kaj pozabi pa tudi ni takšna panika.
Mi je pa strašno hecno kako nekateri komplicirajo in vzamejo
s seboj celega hudiča:))
Pri nas smo štirje pa je navadni avto dovolj. MAm pa v družini kar nekaj
takšnih, ki sta samo dva pa potrebujeta montano pa še kakšno
prikolico bi si sposodla:))
PA še to, navadno gremo v najem torej potrebujemo kar precej stvari.

Mislim, da manjka torbica s prvo pomočjo in kakšen Bivacin sprej. Ob malo večji, pa ne preresni poškodbi vam lahko reši počitnice.

maja, to spada pri nas pod Otroške stvari – Zdravila – vsega skupaj je to ena veliiiika škatla od čevljev, ki vsebuje celo lekarno :-))

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

New Report

Close