Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Seznam podjetij, ki ponujajo realna dela na domu

Seznam podjetij, ki ponujajo realna dela na domu

Želiš zaslužiti z delom od doma? Imaš dovolj vsakodnevnih prevarantskih ponudb, kjer ti obljubljajo odlične poslovne priložnosti s hitrim zaslužkom (MLM, plačljive ankete, ipd.), nato pa se izkaže za prevaro? Jaz tudi.

Živjo, moje ime je Tanja in pred kratkim sem ustvarila novo spletno stran MojeDeloNaDomu.si. To pa zato, da bi dobrim osebam, kot si ti, malce pomagala na njihovi poti do dodatnega zaslužka z delom na domu. Ne trdim, da sem nekakšen marketinški guru, ampak s spletom in prevarami imam dovolj izkušenj, da vem o čem govorim.

Na spletu obstaja veliko pasti in prevar, še posebej v panogi zaslužka na spletu. Medtem, ko bolj izkušeni ponavadi kaj hitro prepoznajo te prevare, pa so bolj laični uporabniki v večji nevarnosti.

Zato sem zadnja 2 meseca ročno izbirala in preverjala tuja podjetja, ki ponujajo dela na domu. Izluščila sem vsa tista, ki so se mi zdela prevarantska, ostala pa sem večkrat testirala ter jih na koncu vključila v moj paket. Tako ti lahko zagotavljam, da so vsa podjetja (preko 800) iz tega seznama kredibilna in dejansko plačujejo za opravljeno delo.

Počakaj, to še ni vse. Za bonus sem v paket dodala tudi mojo knjigo “Zasluži na spletu”, ki ti bo ponudila vsa potrebna znanja za bolj učinkovito izrabo zmogljivosti spleta in te po drugi strani tudi obvarovala pred začetniškimi napakami.

Vljudno te torej vabim, da si ogledaš moj paket, ob tem pa še prebereš kaj koristnega iz mojega bloga. Nove članke in ponudbe bom dodajala tedensko, zato ti toplo priporočam, da večkrat obiščeš mojo stran in se tudi naročiš na prejemanje mojega email obveščevalca.

Veliko sreče ti želim in upam, da se vidimo kdaj tudi v živo.

Obišči me tukaj: http://www.mojedelonadomu.si

Hej, Tanja, hvala za tole:)

Sem šel pogledat in zdelo se mi je zanimivo, ker sem že nekaj časa brez službe in iščem delo od doma.
No, pa sem rekel, ok; pa dejmo probat in sem naročil tvoj paket. Hudo, notri je bilo skoraj 900 podjetij in že med prvimi parimi sem našel nekaj zanimivih del, kliknil in se registriral pri njih. Zdej končno lahko delam od doma, ne da bi se bal neplačnikov, hehe.
Najbolje porabljenih nekaj evrčkov.

Hvala in kar tako naprej!

palamudis ti navlko ..pises in komentiras sama sebi..hehehehe…samo zavajate narod…kje je kdo zasluzo od doma na tak nacin…

Phahaha tale boris34 komentiral tako lepo, da se vidi da si sama sebe odgovarja 😀

LoL!

Kako mi greste na smeh taki prevaranti!!

Za vse, ki vas zanima tovrstno delo si poglejte naslednji video:

http://www.youtube.com/watch?v=vv1lTh7rP_M

Če vas zadeva zanima, me kontaktirajte na [email protected]

Predvidevam, da tvoj “paket” nekaj stane, torej ista zgodba kot pri večini-naprej nekaj vloži, potem boš služil oz. zelo verjetno ne boš.

Bedarija

vse kamor vas to pripelje so igre na srečo in to vse tiste ki jih najdete v kazinojih. žalostno da se kdorkoli gre takih nagovorov o izbranih dobrih podjetji.

meni pa tole ni odprlo smrk

Ne odpre mi spletne strani

Če koga zanima občasno krajše “delo”, rešujete ankete in zbirate točke. Gre se za slovenske ankete in stvar preverjeno deluje. Ankete so enostavne, iz vsakdanejga življenja. Lahko jih rešujete, ko imate čas. Točke zamenjate za nakazilo na trr ali bone znanih slovenskih trgovin.

Prijavite se preko te povezave:

http://surveys.valicon.net/CAWI/jazvem_recruite?Data=referrer%7cA277E89C4FB17FD2531EC090E3ADBEDD

Pozdravljeni!

Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.

Lp

Zdravo!

Če koga zanima delo na spletu mi naj piše na [email protected]

Za kakšno delo se gre?

Živjo!

Sam se že nekaj časa ukvarjam z zasčužkom preko spleta in trenutno po približmo pol leta zaslužim približmo 100 evrov na mesec. Delam pa na tej strani če koga zanima https://www.ysense.com/?rb=59596692.

Objava čaka odobritev

New Report

Close