Najdi forum

Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje o sextingu? Ali odobravate, da se eden od partnerjev v zvezi dopisuje z drugimi, izmenjuje erotično vsebino?

Stvar je taka, da sem partnerja že drugič dobila pri tem dejanju. Seksa doma skoraj ni, si pa neprestano dopisuje z drugimi. Njegov pogled na situacijo je takšen, da moraš v življenju delati tisto kar te veseli in da če bi ga imela rada, bi mu to dovolila, ampak jaz sem sebična. On bi meni to dovolil. Predvsem me tu zanima mnenje moških.

No mene je njegovo dejanje, kot že prvič prizadelo. Nikoli mu sama nisem tega naredila.

Naj povem o sebi še to informacijo, da večino hišnih opravil doma postorim sama, tudi kuham, imam izobrazbo in solidno službo, od njega sem mlajša 7 let (pod 30), sem postavna. Tako da, za moje pojme ni naletel na tako slabo punco, da bi moral drugje iskati. 😕

Hvala za odgovore. Nesramnih komentarjev se prosim zadržite.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.


Prav je tisto, kar ustreza obema. Vsem, če jih je več.

Se pravi ja na vama dvema, da najdeta kompromis ali konsenz kako se lotiti stvari, kjer se vajini mnenji razhajata. Če vsak od vaju vleče v svojo smer.. bo seveda vse skupaj razpadlo.
Če eden uveljavlja svoje, drugi se mu podreja.. bo sicer trajalo dle, a tudi šlo v maloro.

Če ne zmoreta najti rešitve, si poiščita ustreznega terapevta.. v primeru, da partner zavrača terapijo, se brani na vse možne načine… pomeni, da se (podzavestno) zaveda svoje manipulacije in lastnih koristi, ki jih ne želi izgubiti.
Zbežite dokler še lahko. Ko pridejo otroci, skupna nepremičnina.. bo vse samo še 1000x težje.

De omnibus disputandum..

In zakaj ne seksata?

Na partnerja sem nora in bi vse naredila zanj, ampak dopisovanja z drugimi mu pa res ne privoščim 🙂

Jona

Oprosti, ne morem se vzdržati nesramnega komentarja…
Ti mu kuhaš, pucaš, nosiš polovico plače, se 7let starejšemu tipu nastavljaš, si pod 75 let (pri 30 nisi odslužena kur*a), in si pustiš, da ti ob pošiljanju erotičnih vsebin drugim ženskam govori:
Njegov pogled na situacijo je takšen, da moraš v življenju delati tisto kar te veseli in da če bi ga imela rada, bi mu to dovolila, ampak jaz sem sebična.

Smem vprašati zakaj meniš, da TI nimaš pravice imeti partnerski odnos, kjer si smatrana za živo bitje in zakaj si dolžna izkazovati hvaležnost za grdo ravnanje.
Dajmo si biti na jasnem, da ni vprašal ali bi vidva skupaj gledala pornič, ali pa imel “umazano” revijo doma. Pa če se sexta v slovenščini ni samo virtualno – potem boš pa ostala še neplodna ali okužena s hiv pred 30, zato, da se bo ta tvoja proučena blodnja “pri 30 si odslužena kur*a, ki je nihče ne bo več hotel” uresničila.

Zberi toliko samoohranitvenega nagona in pojdi stran, preden zanosiš in nemočne otroke podvržeš takšnemu nasilju.

Njegov pogled na situacijo je takšen, da moraš v življenju delati tisto kar te veseli in da če bi ga imela rada, bi mu to dovolila, ampak jaz sem sebična.

Tole (^) je mantra zelo hude psihološke zlorabe!!! Za hec naredi mentalno vajo, kaj bi svetovala prijateljici ali nekomu, za kogar ti je pristno mar.

Shrani si kaksno prijateljico npr pod moskim imenom pa jo prosi da si malo dopisujeta,posiljata “vroce” sms itd… Nekaj dam stran da bi v taksnem primeru model ponoru.
Ista pravila naj bi veljala za oba,tako da pocasi zacni razmisljati o samski poti brez nepotrebnega bednega priveska od moskega…

A si z mojim bivšim skupi? 🙂
Tip je počel isto in ni se mu zdelo nič sporno, da “se pogovarja” še z drugimi, saj gre le za “pogovor”, tako je meni opisal. In sexa tudi ni bilo, pa ne z moje strani, ampak njegove, ker si ga je žulil samo na te “pogovore”, v postli, ko je pa potrebna realna akcija, pa je bilo bolj malo kaj od njega. In to na začetku zveze, ko vsi ponavadi pokamo od hormonov in poželenja, on nula. Meni je govoril, da sem nimfomanka 😀
V glavnem, sama sem naredila isto kar je počel on in si tudi pisala s tipi, se z enim celo že menila, da se vidiva in uresničiva fantazije. Pa sem šla in to povedala tipu, verjemi, ni bil prav nič vesel, čeprav ne vem, zakaj ne? Saj smo ja enakopravni in če en nekaj počne v zvezi, s tem dovoljuje, da tudi drug počne isto. Ali ni tako?

V glavnem, njega so moja dejanja čist povozila in ima še danes posledice od tega, pa nisva skupaj že kar nekaj časa. Sem ga seveda dala na čevelj. Samo prej sem mu pa konkretno pokazala, kako se človek ob tem počuti 🙂

Punca, delaj na svoji samopodobi. Zavedaš se, da si lepa, postavna pa za piko na i še delavna, ampak na dnu srca ne verjameš, da si kaj dosti vredna. Sicer si ne bi nakopala take kreature. Mogoče upaš, da se bo tip spremenil in prav imaš. Res se bo- na slabše! Kaj točno imaš od takega tipa? Jaz ti iskreno svetujem enega dobrega psihoterapevta, da predelaš, od kod ti tako nizko samospoštovanje. Tipa pa se reši že včeraj, ne šele danes. Fant te zanemarja, ob tem, da se pusti pedenati na vseh koncih in krajih, zraven pa zadovoljuje z drugimi. Vseeno na kak način. Samo to še manjka, da ti pripelje eno v vajino posteljo. Kaj bo moral še narediti, da boš dojela? A veš, obstaja tudi kakšen normalen tip. Ko ga boš spoznala, se boš tolkla po glavi in obžalovala vsako minuto, ki si jo zapravila s tem luzerjem.

Kratko in jedernato NE.
Spokaj in idi. Al ga pa naženi.
Življenje je prekratko.

Pozdravljeni,

sama raziskujem na to temo, prosim za delitev linka, da pride na čim več koncev in izpolnjevanje ankete na:

https://1ka.teof.uni-lj.si/a/1884

Hvala, Barbara

 

Moški so vsi krvavi pod kožo, lahko bi bil gospodinjec, ali pa debeluh z daljincem, vsi iščejo vzburljivost in strast

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close