Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost sexs za prevoz domo in pijaco- da ali ne?

sexs za prevoz domo in pijaco- da ali ne?

Ma ja, sami čudaki so tam doma.

Sam sva pa res težaka. Men je včasih prou nerodn. Jst se vsem opravičujem iz najgloblje srčne globine.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Ja, dober si tole spelu.

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

jz bi pustu da me dečva pele domov, če to sparšujš.

Sam res ej, kako naju prenašajo? Kar naprej smetiva, džizs. Tudi moje najgloblje sožalje vsem, ki se morate prebijati skozi tole solato, ker mislite, da je kaj pametnega napisano.

Ker ni.

Veš, jaz mislim, da bi moderatorka v takih primerih morala ukrepat in naju vsaj opozorit. Jst se res vsem še enkrat opravičujem, včasih me mal zanese. Res no. Ma đizs, a sem spet za brezveze napisu. Sej ne vem več. Oprostite res.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Mislim, da si dojel bistvo. Ja. sprašuje o tem, ali bi dečvi pustili, da vas nalitega odpelje domov in vam ga pofafa. …se mi zdi….A je tako, Dragon?

Ma sranje, Dragon, pa ne da si spet poslal en brezvezen post. Ma daj se malo v roke, no. Pa ne moreš kar pisat brez razmislit……..eh…….

Peesda, če me pa zanese. Mal me razmetava, sneg je že skor pobral, sonce prbija…ja, ja pomlad je v zraku. Tički se ženjo.

Ma res mi je žal. Se opravičujem, spet.

ja, tole bi lahk biu zacetek najinega prijatelstva.

Sam, da ne bo narobe dojela teh tvojih besed.

Tih bod, jasno ko beli dan je, da me tip peca, hehe….

Ja prav, itak moraš imet vedno zadnjo besedo. Tipično Tejči…:)

Aja? Ja pol mi pa povej kje se kej zadržuješ, da pride enkrat hribi fino prbasan, brez dnarja in brez prevoza k teb;)

Ja, zadnjo besedo hočem met. Zato tišina, si slišal. Pa nehi že smetit.

Hribi, tebi pa lupcka.:)))

(Hribi odmahne z roko in zavije z očmi, v mislih pa: “Te babe so samo za k šporgetu. “)

a na joto?

ja Tejci na joto. Le glej da bo dobra, ce ne bom sou na pir v Najs Traj.

Dragon, prspari plac za sankom.

Dragon je že za šankom v Najs Traju. Pohiti, ker te čez dva pira ne bo več spoznal.

Jota je pa pri meni vedno dobra. Namesto fafanja jaz za prevoz ponudim joto. Vedno vžge.:)) Ko sem še ponujala fafanje, so me eni norci strpali v avto in odpeljali na policijo. Džizs.

Pol, ko bodo Najsa zaprl prideva s hribijam na joto in v pesjak spat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close