sexs v zakonu
Sexs v zakonu je lahko tudi pester. Kaj pravite o sexu v troje in sicer dva moška in ena ženska? Kaj pravite o sexsu z hišnimi ljubljenci? V sexu pravijo ni nič nedovoljenega če to obema paše. Je res?
ja dokler je stvar dogovora in proste volje.
ne vem, če bi si recimo kača ravno želela polzeti v tvojo rit…
ja in tvoja žena bo ljubosumna na zlato ribico 🙂
pol po tvojem tudi ne bi bilo nič narobe, če bi se z ženo spravila na vajinega sina??!
To pa bi bilo nagnusno. Sexs naj bo za odrasle in zrele osebe sploh kaj se takšnih “čudnih” stvari tiče.
ja hišnim ljubljenčkom ZIHR ne paše sexat s tabo!!! ;(((((((((((((((
Jst se popolnoma strinjam,da je normalno vse, kar si dva OBA želita! Pa ni važno kolk sta stara, kterga spola sta. Če si oba želita je vse OK.
Kar pe seveda ne velja to z živalmi… Njih ne morš vprašat, če bi šle v postlo s tabo…tak da… Sploh pa otroc- kakšni bi pa bli?? Že tko smo SLovenci preveč nestrpni do drugačnih :))))
lp
pa res ne vem zakaj imajo vsi fiksno idejo, da je v zakonu sex dolgočasen in potrebuješ nekih (da ne bo pomote, gre zgolj za moje mnenje) nenaravnih popestritev.
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
z živalmi, to je nagnusno in ti si nagnusen, ker sploh razmišljaš o tem. bolnik.
B L J A K …
Jaz upam da je bila tale s hišnimi ljubljenci-ljubimci
le provokacija, če pa ne pa bog se te usmili!!!!!!!
Če vam paše kar probajte. Zna bit zanimivo.
Vama z ženo bi mogoče že “pasalo”. Kaj pa hišnim ljubljenčkom?! K bi te vsaj …. No, pride mi na misel nov film, ki bi ga sama režirala. Naslov bi bil: Hišni ljubljenčki vračajo udarec, vidva z ženo bi imela pa sigurno glavno vlogo v njem.
Želim ti, da bi bil v naslednjem življenju hišni ljubljenček, pa da te potem vidim.
Izprijenec !!!
Odrasli lahko delajo kar hočejo, če jim je tako všeč. Živali se pusti na miru, ker ne morejo izraziti svoje volje. Sex pa se piše tako in ne sexs.
A si že kdaj poskusil?
oboje…. sick ****
ajde da pomisls na kej tazga,sam nevem,ce gre pa tok dalec da isces zunaj gnezda… pol pa ti se metek u glavo ne pomaga.
sick **** for sick people
that’s my reply
delite kr hocte zarad mene,sam povem da jst tega neb
ajd
Kaj pa seks s truplom?? Baje to delajo tisti k jih pucajo na Žalah. Bogi reveži. Poanta. Na koncu ga vedno najebeš.
Malo prevec si gledal NOČNI ČUVAJ :)))
Forum je zaprt za komentiranje.