Najdi forum

sexs v nosečnosti

Pozdravljene!
Upam, da mi bo le kdo prisluhnil, saj se mi zdi, da sem sama v tem, in sicer odnosi v nosečnosti. Imam občutek, da ima moj še večje potrebe, kot pred nosečnostjo. Saj vem, da se ne bi rad počutil odveč, odrinjen, ampak jaz pa tudi ravno zdaj še bolj rabim kakšen dotik, ne ravno spolni. Kako se je vam kaj spremenilo med nosečnostjo?
Priznam, da sem bila prej bolj aktivna, ampak se mi zdi da moj jasno pričakuje isto akcijo, jaz pa imam težave z namestitvijo, še najbolj mi paše ležati, (trebuh še ni tako velik, da bi ga tak položaj motil, sam ležat na meni pa res ne more, se razumemo). Skretka, trebuh, trebušne mišiče, že ta občutek, da sem vsa bolj okrogla,… saj me prime za sex, ampak zvečer ko imam pa že vsega na vhu, mali najbolj aktiven,… joj! In sva nazadnje nehala na sredini, pa šla spat. Ne dobre volje.
A je še kakšna v podobnem položaju, ali ste pa bolj zagrete postale? Naj omenim, da se v 6 mesecu, slabosti so minile, so pa tu že kakšni vetrovi,… Oglasite se!

Tudi jaz opažam podobno.Prej mi je skoraj vedno pasalo,zdej pa rabim veliko več časa in pozornosti,da se zagrejem.Zgleda da je to tak vpliv hormonov.Pa še ves čas sem zaspana,tko da zvečer komaj čakam,da se uležem in zaspim.Pol je pa včasih mal užaljenosti.Njemu se ne da ne vem kolk z mano ukvarjat,men je pa pol brez veze,če nimam nič od tega.Verjetno pa ženske tud podzavestno mal “zavračamo” seks,ker se bojiš za otročka.
Me veseli,da so slabosti minile.Jaz sem zdej na polovici in lahko rečem,da se počutim odlično.Je blo pa prve 3 mesece grozno.
Uživaj še naprej.

Ravno vceraj sem se sprasevala, kje je moja želja po seksu? glava že hoče, ampak telo pa ful odklanja. Potrebuje toliko več časa, da me vmes že vse mine. Zdaj sva si z mojim po potrebah približno ista, prej sem bila pa jaz veliko bolj zagnana in sem bila prepričana, da se to ne bo nikoli spremenilo. kar groza me je. res je, da sem že v 30. tednu, vendar… Jaz bi se samo muckala…

Pri meni je bilo v prvi nosečnosti ravno obratno. Moja želja po sexu je bila precej večja kot prej – na veliko veselje mojega dragega. Zdaj ko sem drugič noseča pa kar ne gre in ne gre. Kod dan in noč skratka. Zdaj sem v 6. mesecu in gre počasi na boljše. Tile hormoni so res nekaj neverjetnega.

Jaz sem v 3 mesecu. Prej sem bila čisto nora na seks. Sedaj pa mi sploh ni do tega. Glava že bi, telo pa ne. Poprej moj parter ni bil tolko zagnan, tako, da je čisto lepo sprejel, da mi pač ne prija.IN sem čisto presenečena..kako lahko tako mirno sprejme moje želje, jaz pa prej njegovih leta in leta nisem razumela

Pri meni tudi nosečnost ni bila najbolj spolno aktivno obdobje. Vsi meni ljubi položaji so zaradi trebuha odpadli, tisti pa, ki so še ostali na voljo, pa meni niso potegnili. Tako da sva potem kar obupala in upala, da bova potem lahko nadoknadila. Pa sva se pošteno zmotila, ker še vedno čakava, kdaj spet pride tisti čas. Zaenkrat je glavna utrujenost. Vendar gre na bolje, gre na bolje,…Počasi, ampak gre.

jaz pa sem na polovici; imam občutek, da so moški še bolj zagreti, če si noseča – mogoče zato, ker se bojijo, da potem (po porodu takoj) ta zadeva zaradi krvavitve ne bo izvedljiva (na stran s šalo) – meni pomaga naslednja terapija – kljub temu, da hodim še v službo, prihajam domov včasih zelo utrujena. Vendar začutim, kadar sem manj, in takrat grem popoldne za kakšno uro dve spat, tako da se spočijem za zvečer. Pri meni to pomaga. En dan sem spala veliko, drugi dan sem se zbudila kot prerojena, z veliko energije.
Veliko užitkov.

Tudi pri meni je tako – sem 3 mesece noseča in želja po sexu je enaka, mogoče še večja kot prej, moj dragi je seveda navdušen!

Pa brez zamere, vendar piše se seks ali pa sex!

Lep pozdrav

sem v 39 tednu nosečnosti, torej tik pred koncem in moram rečt, da je tudi mene minlo do sexa, vsaj nekje vmes, ko se mi je začelo telo spreminjati in sem začela dobivati obline,torej na fizični osnovi. Enostavno se nisem več počutila sexy, gibanje je postalo omejeno in s tem mi je tudi malo padla samozavest.Vendar želja po sexu je ostala, v začetku intenzivnejša, potem pa takšna kot sem jo imela pred zanositvijo. Glede fanta pa tako, mislim, da se nam ženskam zdi, da se jim želja zviša le zato, ker se nam nekoliko zniža, v bistvu pa ostane vse na istem nivoju. Meni se je moj fant smilil in sem se počutla krivo, ko mi kdaj pač ni bilo, kljub temu da je razgledan in da se o vseh stvareh pomeniva, nama je še vedno kdaj prišlo navzkriž, zato sem uvedla tehniko, ki je zadovoljila oba. Malo več nežnosti in pozornosti za mene in malo več posluha njemu. Skratka mislim, da je to med dvema, pa gre. Rezultat pa je sexualna potešitev, obojestranska,celo nosečnost, konkretno pri meni še včeraj nazadnje. Ni omejitev, naredi si tako, da ti bo najbolj prijetno.Pa vlk sreče.

teja

Pozdravljena!
Tudi meni je želja po seksu popolnoma ugasnila, a na mojo srečo me moj mož razume. Sem v šestem mesecu nosečnosti in od kar sem noseča sva seksala samo dvakrat, pa še to je bilo bolj slabo (se razume z moje strani). Hudo mi je ko ga gledam kako se stiska k meni z željo po seksu, ma ga pa malo pocrtam in je že nekoliko bolje. Hormoni pač delajo svoje.
LP!

New Report

Close