Najdi forum

sexal sem s tipom

Hej!

Mislim, da nismo mi tisti, ki lahko govorimo o tem, koga naj ima kdo rad. Nekateri imajo radi moške, spet drugi, ženske. Ne glede na spol. Mislim, da preden se začne govoriti o naravnem in koga je imeti rad NARAVNO, si je dobro pogledati tudi kaj genetike, človeške psihologije in še kaj drugega.
Kar je bil problem pri Aneju je, da je sex razosebil. Zato se mu je gnusil. Partner je bil le orodje. O Aneju mi pove le to, da ni brezčuten človek, temveč da je čustveno bitje, ki se ne more spustiti na brezosebno raven.O njem mi pove, da je čustveno zdrav.
Meni se je zgodilo podobno z enim tipo. Šlo je za neko čustveno pomanjkanje in ta tip je bil pač ravno pri roki… Tako gnusnega občutka, kot je ta brezosebna izkušnja še nisem doživela. Zgodilo pa se mi je, da mi je bil en hokejist v eni noči tako fizično privlačen, da me je razvnelo samo njegovo telo. To pač ni bila neosebna izkušnja in sex je bil božanski. Vidite razliko? Brez čustev je vse gnuslih. Tudi hoditi v službo, če te ta ne veseli.

toygirl, da fantje so mi ušeč tako da bi z njimi rad sexav

Vidim, da je debata šla v drugo smer, ampak vseeno hvala za odgovore, posebej odgovor od težnje me je pomiril. Imel sem res precej slabo vest, ki pa sem jo že kar premagal in je šlo mimo.
Janezekk, zate se mi zdi, da imaš podoben problem kot jaz. Tudi mene je zanimalo, kako zgleda seksat s tipom in sem probal. Potem pa mi je blo full bedno in mi je zdaj skorej žal, ker sem to naredil. Ampak po svoje je blo pa tudi dobro, da vsaj vem, kako je. Lej, najbolje da probaš, pa boš vedel. A ti bi sam seksal, al bi tudi bil v paru s tipom? Ker večino folka zanima sam seks. Danes je pač družba precej svobodna in večina tega ne obsoja; mislim da je treba spoštovat želje posameznikov, tako kot želje pri npr. hrani, avtomobilih… Janetekk, ti si verjetno bi, sam si ne upaš izražat tega, zaradi družbe. Sej je težko, ampak z dobro voljo ti bo uspelo.

Sem ravnokar prebirala tele texte, in moram reči da so se mi nekateri res zagnusili do fundamenta…sploh od defektneža ki sexa z bratom…bljah res, očitno so nekateri res potrebni zelo dobrega psihiatra.

A je ktera že s svojo sestro?

To si si malo zmislil…kurac si ti kdaj sexal s tipom…

Ja, prav imaš, res je odklon, če se zavestno podajaš v spolnost, ki se ti gnusi. Meni se gnusi marsikaj, pa mi nikoli še ni kraj pameti ni padlo, da bi šla to prakticirat in celo dvakrat in se psihirala ob gnusu, ki bi ga ob tem občutila. In kako se lahko v spolnosti obnašaš tako shizofreno (gnusi se mi, ampak bom to vseeno šla dvakrat prakticirat), ima najbrž tudi precej povezave bodisi z drogami bodisi s popolno ignoranco lastnega kompasa, ki nam načeloma, če je zdrav, preprečuje prostovoljno izvajanje spolnih dejanj, ki se nam gnusijo. Ampak kaj češ, eni orgazmiramo ob tem, v čemer uživamo, drugi pa očitno orgazmirate ob samotrpinčenju, ker ima v literaturi tudi ime. Saj orgazem si dosegla, kajne? 🙂 In tvoja seks partnerka tudi? 🙂

Glede “gejevskega lobija” se pa ne sekiraj. Na MON-u povsem dominira homofobni lobi, ki s svojimi namenskimi primitivnimi opazkami uspe nekaznovano v roku enega dneva ali dveh doseči izbris večine tem, ki se tičejo homoseksualnosti. Torej si povsem varna, zajebejo te lahko samo tvoje somišljenice, če se bodo lotile tudi te teme. Ampak jim povsem zaupam, da bodo tvojo izpoved napačno interpretirale, zato tudi pričakujem, da se bodo samo tebi na ljubo vzdržale njim lastne primitivnosti in žaljenja :)[/quote]

tole je pa za zaploskat, bravo!!!

Rim 1, 26-31
Zaradi tega jih je Bog prepustil sramotnim strastem. Njihove ženske so namreč zamenjale naravno občevanje s protinaravnim, 27 podobno so tudi moški opustili naravno občevanje z žensko in se v svojem poželenju vneli drug do drugega. Moški so počenjali nespodobnosti z moškimi in tako sami na sebi prejemali povračilo, ustrezno svoji zablodi. 28 In ker se jim ni zdelo vredno, da bi živeli skladno s svojim spoznanjem Boga, jih je Bog prepustil njihovemu umu, ki ni prestal preizkušnje, tako da počenjajo, kar se ne spodobi. 29 Polni so vsakršne krivičnosti, zlobnosti, lakomnosti, hudobije. Zvrhani so nevoščljivosti, ubijanja, prepirljivosti, zvijačnosti, zlohotnosti. Hujskači so, 30 obrekljivci, Bogu sovražni, objestneži, domišljavci, bahači, iznajdljivi v hudobiji, neposlušni staršem, 31 brez pameti, brez zvestobe, brez srca, brez usmiljenja. 32 Čeprav poznajo Božji zakon, po katerem so tisti, ki delajo takšne stvari, vredni smrti, jih ne samo počenjajo, temveč tistim, ki jih delajo, celo pritrjujejo.

ZARADI TEH GNUSNOSTI SE BOŠ CVRL V PEKLU!

JEZUS JE MOJ BOG

Veš Anej, takih primerov je ogromno. Vi ste pač prikriti geji, ki zakrivate čusta in lažete samim sebi. “Na nek način” vas moški privlačijo, a to pri sebi podzavestno zanikate, ker pač družba to ne odobrava.Če bi bil strejt, te moški ne bi zanimali (kot sam trdiš), kajšele da bi imel s kakšnim izmed njiH spolni odnos.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close