Najdi forum

sexal sem s tipom

Zdravo.
Na ta forum sem prišel, da mal vržem ven, kar me teži, da se nekomu izpovem.
Že naslov zelo jasno pove, kaj je bilo. Zgodilo se je v začetku poletja. Dobila sva se z enim tipom, s katerim sva se poznala že od prej, iz ene klepetalnice na netu. Mene so tipi že prej mal zanimali – sem malo bi, ampak ne v stilu ljubezni. Nikoli se še nisem zaljubil v tipa. Bolj mi je blo za zabavo, perverzijo, da sem se razživel čez meje. Nekako me je to zanimalo. Bilo je pri njemu doma. Najprej debata, v izi, nič posebnega. Potem pa je kar naenkrat hotel tipat moje bicepse, pa trebušne mišice in kmalu prešel dol… Detajlov raje ne bom opisoval. Sva pač sexala. Prvi vtisi: sex je bil grozen. Priznam, da sem si tiho želel enkrat sexat s tipom, amapak vse skupaj je bilo tako bedno, da si res ne želim več. Lahko povem, da sem bil jaz v moški vlogi. Ampak občutek je res beden, oz. sploh nič ne čutiš, kaj se dogaja s penisom. Sem mislil, da pozneje ne bom imel slabe vesti, ampak jo imam, ker si nisem mislil, da bom kdaj doživel tako beden sex. Pa tudi temu tipu sem lagal, da je bl ql, nato pa presekal vse stike.
Kaj pa vi mislite? A je kdo že doživel kej podobnega? Izkušnje?
Jst se tolažim s tem, da je blo vredno videt, kako brez veze je sexat s tipom in da tega ne bom več počel. Pravijo, da če ne probaš, ne veš. Zato je treba izkoristiti mlada leta, da sprobaš čim več.

OK, pa ni zdej treba zmerjat vseh, ki so homo, pa tudi mene ne. Vsi smo samo ljudje.

Sicer sem zenska, tako, da bom bolj tezko povedala kako in kaj je pri moskih, vendar pa -a ves tudi marsikateri zenski je bilo tu in tam s katerim grozno, se posebej taki, ki je hotela poskusit le zaradi seksa, ne pa zaradi osebe.

A imaš punco? Si s tem koga prevaral? Če si varal, ni blo ravno ql. Druagče pa jebiga. Zdej veš kako je in drugič ne boš več.

Če ti gre zgolj za perverzijo, ne vem, kako te lahko en ponesrečen seks tako razočara na vekomaj amen. Sicer pa od neizkušenega človeka ala ti trenutno več itak ni za pričakovat in IMHO si se tako ali tako znašel v napačni pozi.

Drži. Najbrž si se znašel v napačnem položaju. Mogoče bi ti bolj pasalo, če bi bil ti pasiven?

Ampak kar mene zdaj zanima, je: a te tipi še privlačijo ali ne več?

Da te potolažim, tudi jaz sem imela pred leti dve lezbični izkušnji, enkrat samo ljubčlanje, drugič pa do konca. Moram ti povedati, da se še danes zmrazim, ko se spomnim na to. Enostavno ni kul spomin. In zakaj? Ker to pač ni naravno. Tako nismo ustvarjeni. To je odklon in naraven občutek vesti nam govori da to ni prav, če seveda tega občutka nismo že do konca zatrli z drogami, ali pa z nenehnio avtosugestijo, da s tem vendarle ni nič narobe.

Ker pa je seveda gejevski lobi strašno močan in vpliven, po teh besedah riskiram najmanj to, da bo tole moje sporočilo nemudoma zradirano, če mi že ne bo kak heker sesul računalnika. Brrr, sej vse kul, sam da glavo na ramenih ohranim ;-]

Straight, tudi, če bodo tvoje sporočilo zradirali kot praviš, vedi, da smo ga nekateri prebrali in se v popolnosti strinjam-o s teboj. Veš kako je, ljudje radi sami sebe lažejo in resnica ni vedno najlepša, vendar tako pač je :).

Lp, Sie

Straight, sicer dopuščam mnenje drugih, sama pa poznam dva geja, ki sta to resnično po naravi, nikoli imela punce, v mladosti imela velike težave glede okoljice, sprejetja, identitete..
V vseh ostalih pogledih ustrezata vsakemu “normalnemu”, torej nam, ki nismo istospolno usmerjeni in sta krasna človeka!
Mislim, da je velika razlika med spolno identiteto in spolno usmeritvijo.
Jaz drugačnih ne obsojam, me pa isti spol nikoli ni seksualno zanimal. Moški mi zaenkrat kar odgovarjajo.. 😉

Zanimivo, meni pa ženske.:-)))

Ja, prav imaš, res je odklon, če se zavestno podajaš v spolnost, ki se ti gnusi. Meni se gnusi marsikaj, pa mi nikoli še ni kraj pameti ni padlo, da bi šla to prakticirat in celo dvakrat in se psihirala ob gnusu, ki bi ga ob tem občutila. In kako se lahko v spolnosti obnašaš tako shizofreno (gnusi se mi, ampak bom to vseeno šla dvakrat prakticirat), ima najbrž tudi precej povezave bodisi z drogami bodisi s popolno ignoranco lastnega kompasa, ki nam načeloma, če je zdrav, preprečuje prostovoljno izvajanje spolnih dejanj, ki se nam gnusijo. Ampak kaj češ, eni orgazmiramo ob tem, v čemer uživamo, drugi pa očitno orgazmirate ob samotrpinčenju, ker ima v literaturi tudi ime. Saj orgazem si dosegla, kajne? 🙂 In tvoja seks partnerka tudi? 🙂

Glede “gejevskega lobija” se pa ne sekiraj. Na MON-u povsem dominira homofobni lobi, ki s svojimi namenskimi primitivnimi opazkami uspe nekaznovano v roku enega dneva ali dveh doseči izbris večine tem, ki se tičejo homoseksualnosti. Torej si povsem varna, zajebejo te lahko samo tvoje somišljenice, če se bodo lotile tudi te teme. Ampak jim povsem zaupam, da bodo tvojo izpoved napačno interpretirale, zato tudi pričakujem, da se bodo samo tebi na ljubo vzdržale njim lastne primitivnosti in žaljenja 🙂

pa dajte človeka pustit, da naj dela, kar mu paše.
In (nekatre) nehejte že s temi narcisno-feminističnimi nakladancijami, kako se nekaterim godi krivica. Delaj kar hočeš in pusti druge pri miru, pa ne bo težav.

pa dajte človeka pustit, da naj dela, kar mu paše.
In (nekater) nehejte že s temi narcisno-feminističnimi nakladancijami, kako se nekaterim godi krivica. Delaj kar hočeš in pusti druge pri miru, pa ne bo težav.

Ja, prav imaš, res je odklon, če se zavestno podajaš v spolnost, ki se ti gnusi. Meni se gnusi marsikaj, pa mi nikoli še ni kraj pameti ni padlo, da bi šla to prakticirat in celo dvakrat in se psihirala ob gnusu, ki bi ga ob tem občutila. In kako se lahko v spolnosti obnašaš tako shizofreno (gnusi se mi, ampak bom to vseeno šla dvakrat prakticirat), ima najbrž tudi precej povezave bodisi z drogami bodisi s popolno ignoranco lastnega kompasa, ki nam načeloma, če je zdrav, preprečuje prostovoljno izvajanje spolnih dejanj, ki se nam gnusijo. Ampak kaj češ, eni orgazmiramo ob tem, v čemer uživamo, drugi pa očitno orgazmirate ob samotrpinčenju, ker ima v literaturi tudi ime. Saj orgazem si dosegla, kajne? 🙂 In tvoja seks partnerka tudi? 🙂

Glede “gejevskega lobija” se pa ne sekiraj. Na MON-u povsem dominira homofobni lobi, ki s svojimi namenskimi primitivnimi opazkami uspe nekaznovano v roku enega dneva ali dveh doseči izbris večine tem, ki se tičejo homoseksualnosti. Torej si povsem varna, zajebejo te lahko samo tvoje somišljenice, če se bodo lotile tudi te teme. Ampak jim povsem zaupam, da bodo tvojo izpoved napačno interpretirale, zato tudi pričakujem, da se bodo samo tebi na ljubo vzdržale njim lastne primitivnosti in žaljenja :)[/quote]

Odlično povedano!

….am jst sm tle use že prebrav in so zanimivi komentarji zdej bi pa še jst neki povedov oz. uprašov
….sm pč bl gejevske narave rt mam lepe stvari ušeč so mi fantje še posebej nabildani in me prov vzburjajo…..in tk me je tut moj brt in sm mu ga že velikrat drkov in tut fafov….amm to je moja izkušnja glede fantov nevem zakaj so mi ušeč velik bl ku pa punce, ne morm pa dojet da me tipi res tako prvlačjo ko se samozadovoljujem skos gledam slike od enga frenda ku je full luškan in bi ga kr….uglavnm nevem kaj sm al so mi ušeč tipi al bejbe mel sm tut že velik razmer z puncam ampk že kak let me pa tipi zlo vzburjajo…..ZANIMA ME ČE JE MEV KDO TAKO IZKUŠNO PA BI MI LHK POVEDOV KAJ TO POMEN DA SM BIL PREJ OBIČN TIP KATIRMU SO BLE UŠEČ SM PUNCE ZDEJ PA KR NAENKRAT TIPI???????!!!

Pejd ti mal k psihiatru, pa ne zato, ker bi te privlačili tipi, ampak zarad odnosa, ki ga maš s svojim bratom!!!

Tudi pisat bi se lahko naučil:)))

janezek,

Pri tebi je očitno, da se iz te teme delaš norca in da nič od napisanega verjetno ni res.

Če pa je, pa morata OBA z bratom poiskati pomoč.

In daj, nauči se pisat, ker sem morala dvakrat prebrati, da sem razumela, da rt pomeni rad in ne rit. :))))))

Glede na temo, ki jo imate, bi znala bit tud rit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prov bom pisal lepo slovnično pravilno.
Se opravičujem.
To glede brata ni res to da sm gay to pa ne drži popovnoma, kajti nisem imel še z nobenim fantom razmerja ali kaj podobnega res pa je da so mi tut tipi ušeč ampk punce prav tako. Imam pa useen to uprašanje. ALI JE TO MOŽNO DA SO MI TIPI IN PUNCE UŠEČ IN DO OBEH SPOLOV ČUTIN ENAK ODNOS IN PRIVLAČNOST???

Čestitke za slovnico!!!

V kakšnem pomenu so ti všeč tipi? A do te mere, da bi z njimi seksal?
Po tvojem načinu pisanja sklepam, da si najstnik. In v najstniških letih, ko se ljudje še večinoma iščejo, se zgodi, da ti je lahko privlačna oseba istega spola, da se identificiraš z njo, da si želiš malo poigrati z njo… nič ni narobe v tem, če si gay. Saj, veliko držav je že sprejelo in priznalo istospolno partnersko skupnost ter poroko.
Kar se mi je pri tebi zdelo nedopustno, je tisto, kar si pisal o bratu. Ok, to si se zlagal.

Obstajajo tudi biseksualci in prav možno je, da sodiš v to skupino. Ampak mislim, da moraš še malo odrast in ugotovit, kdo te bolj privlači. Je pa možno ja, da so osebi všeč tako fantje kot punce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close