Najdi forum

Dobro jutro

evo, prva žrtev že na samem kraju……, smo spočiti in pripravljeni na nov delovni dan….., no ja…men bi se prileglo še mal poležavanja……khm….pa ne sama:)))

grem si eno velko kavo skuhat, da bom sploh lahko začela migat…..

sandra

Si naredila,prvi šluk kavice(malo mlekeca)…..ah….franc”k aroma ki je ne pozabiš, ravno tako kot exzotično sexsipilni vonj po ……., tudi jaz bi sedaj se vrnil nazaj v toplo posteljo…
LP
“Štumpantl”

zame ni lepšega kot jutranje poležavanje….., pa vstaneš popiješ kavico, pa potem nazaj…..hm…še lepše je, če spiješ kavico kar v postelji seveda…v družbi…..

sandra….

Čaki malo ?????,Ali to trenutno sedaj doživljaš ????
Nisem ti fouš
“Štumpantl”

žal ne…………k bi vsaj….:))) pol me sigurn ne bi blo kle gor….., pa bi raje namesto s prti po tipkovnici migala kje druge….:)

Štumpantel, evo ena na brzaka zate, ki ti ne zmanjka idej.
(Vsaka primerjava z realnimi osebami ali dogodki, je zgolj naključna in plod domišljije bralca)

Nekateri psički samo lajajo,
nekateri psički samo grizejo.

Nekateri psički samo grozijo,
nekateri samo lulajo.

Nekateri psički samo gledajo,
nekateri samo povohajo.

Nekateri pa samo opazujejo, čakajo in naredijo,
potem pa po “malici”, sladko zaspijo.

hahahahahah, sje si to prepisal hahahaha ???
Lepo se imej
“Štumpantl”

blub

Je pomagal cviček od včeraj.

I tebi sine

akj pa odojek ?
“Štumpantl”

ti kaj veš kaj je hotel s tem ! “blub”
LP
“Štumpantl”

Tale ” blub “, je pa res posrečen !

Zgleda da je hotel zajeti zrah v vodi !
“Štumpantl”

🙂

Zrak !

Zraka…, “Srumfi”, ceprav sodis po mojem njenju med najbolj duhovite zajebante na tem forumu, si po moje kar resno sprovociral tako zanimive punce kot so : Blazka, Ula, Eva,Bobby, Sandra S, Perla, Angel in se nekatere. Iz njihovih odgovorov (po mojem mnenju) veje velika iskrenost, ceprav v virtualni obliki. Mislis, da se motim? Sveti Peter, te bo poslal vsaj v Vice za storjeni greh, ce ne bos sel po prej po odvezo za svojo gresno duso. Ce bi gospod nadskof prebral to debato, garantiram, da bi sledila primerna vgojna pridiga na Brezijah. In kdo bi bil odgovoren? Kako ze talebani ukrepajo, ce zenske le vizualno gresijo (za virtualno tako tam se nimajo moznosti)?
Naj ti bo vse odpusceno, ker si nam polepsal dan,
Pepi

Pepi ,želim da se mi pridružiš ,vse te naše lepe deklice, so res ŠIK ,Znajo , te spravit v dobro voljo , da se zares začneš spraševati ,zakaj bi jim moril energijo , če njihova energija žari iz monitorja ( srca ).Nasplošno saj so to že fantje -možje tudi dojeli , razen IZJEM , ki ba se bodo ,ali pa nikoli spremenili .
Moj pomen – moj pogled na forum je tak ;
– Glede replik/ Će neznam odgovoriti – se vzdržim in ne odgovarjam, će pa pomislim na zabovo, puskušam replicirati tako , da nebi bilo žalitve NA AVTORJA TEME (začetnika teme). Dostikrat ,se zgodi da se najdejo pametni-(IQ- 200),in začenjajo z provuciranjem, ali podobno ,kot si sam malo prej tudi ugotovil.
Pri meni – zaenkrat še zmeraj stoji tudi e-mail ,in se lahko vsak pozitivno ali negativno obrne name . (moj e-mail dobiš, ko greš z puščico po modri barvi-avtor , ti spodaj levo nad start-em v naslednji vrstici pokaže )
Pepi , s tem posom te nisem nič nasmeja , obljubim bom pa v naslednjem.
Javi se !
Lep pozdrav
“Štumpantl”

Ah, stumpantelj.

ostani to kar si,
sej v današnjem času so vsi tako nekam zadrgnjeni in zagrenjeni…samo pahanje..za….sej veste..a ne?

In izjeme z veliko mero humorja so vedno tako dobrodošle, še posebej za nas, ki se radi družimo v dobri in prijetni družbi in ki se radi smejimo….

Hvala za to kar si….tudi ti SAŠo:)))

Sandra S.

gem v živo ,greš !? 10,15
“Štumpantl”

New Report

Close