SEX -zrcalo duše 2
Dan! Nasvete…ah, kaj bi pa z njimi…Raje ne poslušaj preveč ženskih nasvetov…se lahko ujameš v past…potem boš pa razočaran, veš…No, ne velja to za vse (drage moje, ne bit hude) za nekatere pa…nekatere ne “puščajo za seboj samo trupel…ampak samo “lažje ranjene”…(joke)…Glede tega, da je vsako stvar treba početi “očarljivo”, je pa nebeška resnica…na to ženske padajo…način ali stil je še bolj pomemben, kot pa končni rezultat…Se ti ne zdi? Pa to…vse je treba delati z ljubeznijo…brez tega se skoraj ne da…saj nas ravno to loči od živali…čustva…
Lep dan, pa še kaj me vprašaj!
Angel
kot si opazila ,razlika med menoj in Janijem-Sašoton ,je ravno ta .ona dva sta romantika ,in vsaka jim čast ,nisem jima fovš ,celo jih še bolje spoštujem ,sta drugačna -PRAVA MOŠKA .( nima nagnjen tistih ,če jih lahko tudi moški pohvali )
Tebe angel ,sem se pa malo privoščil v njihovem imenu .samo v drugačni obliki.
hahahahahaha
No pa mi povej .; ti je všeč
-slab romantik
-star 2 leti mlajš kot mamut
črne oči . črni nagajivi laski
visok ,ne previsok 175
kg 70
malo strehice nad pasom
rit šekar čvrsta
problem s krvnimi telesci ??????
hahahahaha
lep in sončen dan
“Štumpantl”
Ti, ti! …malo “privoščil”…Ma, nič hudega, ti oprostim…pozabim pa ne (joke). Pa kako to:”v njhovem imenu”? Saj se niste zmenili…ali pa?
Vrniva se k temi. Romantičen moški…ma, ne vem. Stvar okusa. Sama sem romantično bitje, kar pa še ne pomeni, da so mi všeč romantiki. Včasih se pa ravno nasprotja privljačijo…a ne? Bom v tem ostala raje malce skrivnostna, mi je to bolj všeč…Odkritost je lepa čednost, ampak včasih škodi…(se te potem hitro kdo sposodi)
Glede opisa, ki si ga navedel, pa ne vem, kaj misliš. Je to tvoj opis…ali pa…Če mi je všeč? Na to ti pa žal, ne morem odgovoriti. Že imam en “zaklad”, ki sem ga našla…ne vem, kaj bi potem on rekel…
Odpiši, no prosim!
Angel
odpisujem naglo ,( sorry- problemi s pisanjem na tipkovnico – tisti ki jo imajo na daljinca vejo kako to izgleda )
Vedi ,da vem kako to izgleda, če že imaš svojega izvoljenca- dragega. Tudi jaz imam svojo najdražjo ,in dva telebajska (vsak je od svoje mamica ), ki jih tudi ……
nimam besed ,,, zamenjam
Rad se pa na hecam ,čeprav imam ravno sedaj servis Kaffe aparata ,in moj lokal je trenutno brez kofeta , ali veš kaj to pomeni v BTC-ju .
mam te pa vseno rad (sedaj imam jajca – ker Sašota in Janija ni )m Saško bo jutri dosegljiv ! ,in rad se pošalim najbolj pobrtetniško kar se le da !
–*—- tisto je LETNIK in ne let
“Štumpantl”
Hvala za odgovor Štrumpantelj! Sedaj vem pa še nekaj novega…pa, lepa hvala, ker me “imaš rad”, je to tako lepo prebrati…Imam rada, da me imajo ljudje radi. Glede letnika pa…no, sem le malo starejša od tebe, zanimivo…Me veseli, da sva se vsaj malo spoznala…
Upam, da ti bo uspelo popraviti napako v lokalu…glej, glej, mogoče pa pridem kdaj na kavo…
Lep dan ti želim še naprej!
Pozdrav!
Angel