Najdi forum

sex za 5 minut

men pa paše hitr @!#$.

Zakaj pa smeh? 🙂

lp muteman

Ja ker sva beybi svetovala čist podobno – samo men se ni dalo brati vseh postov, ko pa sem šel tvojga prečitat pa je bilo čist podobno, kapčiš? 😉

Ajde

Hehe, ja sem opazo, da si podobno svetoval, ampak sem ti prej tukaj odpisal ;). Ja kaj ces, sej je dokaj ocitno kak je na stvari, pac oba objektivno gledama na to :).

lp muteman

Eh, ubožica, koliko si le stara? Pri 18ih vse tako razmišljamo, ko smo mlade in zaljubljeneeeee. Potem pa malo odrasteš, spoznaš in okusiš še kaj novega, tista prva ljubezen mine, in ugotoviš, kaj si zamujala. Nikakor si ne smeš dovoliti, da bi te on zatiral, če ima sam probleme s potenco. Do določene mere mu seveda lahko pomagaš tudi ti, če vama s skupnimi močmi ne bo šlo, nisi kriva ti za njegove take ali drugačne fizične ali psihične težave, ki se odražajo v seksualnosti.

To govorim iz lastnih izkušenj, in sem danes srečna, da je tako kot je. Tako vem,. da si zaslužim fanta, ki nima problemov sam s sabo, da smo ženske pač bolj komplicirane pri doživljanju orgazmov, da so takšne, ki ga doživijo v minuti ali izjemno redke ali pa izjemno dobre igralke!

Veliko ljubezni in veliko dobrega seksa!

Kva pa bi še rada ???
Koko si ti zahtevna !!!!!

bože mili, ja kaj ti je pa ta natvezu??
u glavnem – ni res, da veliko žensk doživi orgazem že po kakšni minuti, oz. teh žensk je tolk malo, da bi jih iskali z lučjo po belem dnevu (ne rečem pri samozadovoljevanju, pri sexu pa res težko)
Kar veliko moških pa ima težave s prezgodnjim izlivom, ampak za težave sta vedno potrebna dva. Ko se bosta navadila en drugega, ugotovila kaj ga najbolj vzburja, bo lažje.
lp

Ko ga bos prvic na topl dal se oglasi, do takrat ga pa se naprej v roki grej, pa tiho bodi!

ne vem kaj so ti drugi napisal, ker nisem mel cajta pogledat, sam ce je kdo sebicen moski, pol je to on.

5 min, ne se srat, k vid da mu prhaja nej ga da mal vn pa bo. Kaj pa predigra, a to pozna. Pa ke je slisu, da zenskam pride ze po eni minuti. Mislm, jest je do zdej se nisem srecu. Sm pa glih zdej enkrat na dicoveryju gledu en dokumentarc kjer so rekl, da zenska rab 26 min.

Tko da mu rec nej se mal bl potrud.

kar se seksa tice in da to ni vse. Ja, ce je seks dober, pomen 10% odnosa, ce je pa slab pa 90%. In ta je slab, tko da bojo hitr tezave zarad tega.

lp

Sej meni tudi lahko pride po 5 minutah, pa ne grem do konca…Tip pbi se lahko malo bolj potrudil. Sej meni tudi ne znese prav dolgo, pa ji vedno pride ( oralno pa to ).
Moram pa priznat, da je zadrževanje nekaj najslabšega : (( jest temu pravim mučenje živali.

:))) ja, sladki greh iber zapali:)))

Nisi ti nič kriva ,problem je pr njem.
Ravno včeraj sem gledala zanimivo oddajo na Discovery-povprečje pri ženski je 26 minut ,pri moškem pa 11 minut.Zato velja poskusiti z veliko predigre.
Če te ima rad,bo želel,da tudi prideš do vrhunca in uživaš.Ne pa ,da ti še daje lažne očitke,da drugim pride v eni minuti-lepo te prosim!!
katja

Tale tvoj tip je en hud teoretik in to je njegov najvecji problem(mu praksa steka). Zihr je Cosmopolitan al pa Evo bral, k so bejbe razlagale kdaj pa kok so kej dozvele in to posplosil na celotno populacijo. Sfoci ga mal! Naj ne zivi v svojem svetu, kjer vsi djedi zadovoljijo samo sebe, a s tem mislijo dobro in kjer zenske dozivljajo orgazme v 1 minuti.

LP

Tud sam sem mel podoben problem, pa sem za foro sel mal brskat po internetu kjer o tem pise na tone stvari pa kak se to resi. In baje je problem u tem, sa ko fantje masturbiramo, si za to ne vzamemo casa in stvar opravimo u par minutah, posledica tega je potem, da pol pride u par minutah, ker jih vecina ne zna zadrzat. Sej vem da se cuje bedno, sam to se da zvadit, sam cajt si je treba vzet. U dveh tednih bo trajal ze 15 min, 100%.

CE TE MA RES RAD IN VIDI DA SI ZELIS DOBER SEX, SI BO MAL PREBRAL O TEM IN SE POTRUDIL.

Vso sreco !

Ja sebičen moški je tvoj dragi, ki res gleda samo nase. Njemu je prišlo in sedaj je konec. Če to ni sebičnost pa res ne vem kaj je. In ta laž, da moški po enem orgazmu ne more več…, ja lep izgovor ni kaj, moški lahko, samo če hoče, če mu paše čez malo časa ponovno seksa.
Ne vem, če je seks res samo za sebične, pa bodi ti kakšen teden sebična in glej samo na svoje užitke, ne dovoli mu, da mu pride pred tabo, ne dovoli mu, da mu sploh pride. Pravijo, da mora biti kazen vzgojna, da se ga bo prijelo.
Če pa ne bo ubogal, ga pa pošlji k strokovnjaku, kajti tja sodi on in ne ti!

Te berem in pravim, da imaš tudi dobre dni, ampak to o ženskih orgazmih pa pojma nimaš! pa en lep pozdrav!

Lej dekle, tak bi ti jst nahit povedu.

Prvo in edino pravilo je to, sex lahko traja tudi nekaj ur brez da tipu pride (vaja dela mojstra smo nekoc rekli). Nocem se tule hvalit neki sam ce tvoj tip nezna zadovolit tebe je bols da premislis ce si zelis celo zivljenje stradat in upat na neki kar ti ta sebicnez nezna dat. A ves bolse kot je on lahko dobis vsepovsod sam pr njemu ne (tak sem razbral iz tvojga problema). Upam trdit da bi se kdorkoli bol potrudu (tudi 15 letni mulci). Tak da ce se on nebo si pa najd nekoga drugega, ljubezen mine ostane navezanost, spostovanje, spolnost…

Drugace pa glede na to da imas dostop do interneta najdi kake clanke o taksnih in drugacnih tezavah, preberi si mal o raznih nacinih predigre… A ves najbolse bi bilo da mu ti priskrbis literaturo kr zal on je debil, kulker sem tule razbral in se nebo nic trudu. up mu akko knjigo, sej mas veliko tega in tudi ni predrago.

Pa ne se sekirat ce se noce spremenit ga pa brcn nekam pa najdi novega. Sebicnih prascov nerabis.

Tist ki ve

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close