Najdi forum

sex za 5 minut

e tako… s svojim fantom sexava že več kot leto dni, vse je super,ljubiva se,ampak imava pa en VELIK problem- vsaj kar se mene tiče..v 99% odnos traje najječ 5 minut, jaz se ravno dovolj zapalim, začnem uživati a on že konča. Kaj naj naredim? Ko se o tem pogovarjava, mi on enostavno pove, da ga preveč razdražim in tako ne more več zdržati.V zadnjem času mi celo pripomne, da druge ženske orgazem doživijo že po eni minuti, praktično takoj ko pride do penetracije in naj se zaradi tega malo bolj zamislim..skratka da ni on kriv, če jaz ne uspeh doživeti vrhunca, ker ga enostavno po njegovem nimam dovolj rada.poleg tega, želim po končanem odnosu ponovno, toda njegov se ne more dvigniti, za kar mi zatrjuje, da je to pri fantih normalno, in da pač on ni nikakršni manijak, ki je z mano samo zaradi sexa fant mi je celo predlagam, naj si poiščem kakšno strokovno pomoč.
Moram povedati, da ga imam neskončno rada in ga ne bi zamenjala za nič na svetu in če res to kar pravi on, bom pač potrpela saj kot pravi on: sex tako ni vse na svetu in so ga tako izmislili sebični moški, ki gledajo samo nase
..če ima kdo kakšen nasvet, naj mi prosim pomaga.

lp

…:-) pri starejših je to pogost pojav…:-)
lp

Nisi kriva ti! Počakajta kake pol urce,da se mu možnar spet napolni(saj v prvi vojni so rabli tud en čas,da so do naslednjega poka pripravli kanon:-)) pa potem spet udarta.Boš videla,da bo trajalo bistveno dalj časa!
Lep sex vama želim v drugo
Sp

pr mlajših tud ….:-)

Se načeloma strinjam, sploh po dolgotrajni “suši”…..
Lepo se imej.

Veš sploh ni s tabo nič narobe enim pride prej enim pa kasnej, men pride povprečno po pol ure. Mojmu pa še kasnej včasih seks traja celo uro. No pa da boš vedla fantom se lahko dvigne nazaj če ga dovolj vzburiš, roke, pa usta. No vsaj tem ki jih jaz poznam. Mogoče tvojmu ne ampak poskus, pa boš vidla, drgač pa lahko tud on preden mu pride se mal ustavi in ko ga mine nadaljuje naprej, je pomoč le on si mora tud to želet, da pride tud teb ne sam njemu. Vedi da pa ti nisi nič kriva

pojdi v kopalnico, obleci kaj drznega, kako kombinežo, in ga preseneti, počakaj 10 minut, se nasloni na rob mize in ga nedolžno poglej. jest že vem, kaj bi naredu, ne naredi pa velike spremenbe na sebi, le kaka malenkost. veliko sreče, lahko pa upoabiš mandarince ali pa sadje…

Boljš 5 minut kot nič.

Se pa mi zdi, da obstajajo ene kreme za zadrževanje erekcije. Vprašaj v sexshopu.

Poskusta z dobro pred igro, naj te dobro “narajca” potem pa stopta v akcijo zagotovo boš dobila orgazem še pred njim.

Hahhahaha…sam nakladate….Kaj a ne vidte da se mu ne da potrudt…Ce pa se hoce o tem z njem poment, se pa zgovarja….Glavn da njemu pride, pol mu je pa ravno…Nej se potrud…A ma res sam ta spodno glavo, da je ne mor es tavelko kontrolirat…U koncni fazijo pa lahko tko zrajca ze prej, da tut njej pol u tistih petih minutah pride…Za tistga ki hoce ni nc nemogoce
Vso sreco ti, pa upam da bos lahko kaj dlje uzivala kt do zdej 🙂

On ti rece da:
– si ti kriva, da ne dozivis orazma, ceprav traja sex maximalno 5 min
– druge zenske (se pravi vecina zensk) dozivi orgazem po minuti
– ga nimas dovolj rada ker ti ne pride
– je normalno, da lahko moski samo enkrat dnevno sexa
– si poisci strokovno pomoc

Jaz bi reko, da tu on rabi strokovno pomoc…pa bre zamere.

Sicer si pa z naslednjimi besedami povedala, da nekak ne zaupas svojemu mnenju:
“Moram povedati, da ga imam neskončno rada in ga ne bi zamenjala za nič na svetu in če res to kar pravi on, bom pač potrpela saj kot pravi on: sex tako ni vse na svetu in so ga tako izmislili sebični moški, ki gledajo samo nase”

Kot pravi on ker pravi on…on on on…kar rece on je nujno res? Jaz se niti z eno od zgorjih trditev ne strinjam.

Res da ni za tvoj orgazem odgovoren on, ampak tudi ti sama ne, ampak oba. Meni se zdi, da se on sploh ne trudi za to, da bi ti dozivela orgazem…in potem rece, da ti njega nimas dovolj rada. Po moje je prej obratno.

Sicer ga pa 10 minut po sexu zgrabi za **** pa ga napelji na ponovno akcijo. Takrat bo ziher dlje trajalo…

lp muteman

P.S.: Pa mogoce tud kaki pogovor ne bi skodo ;).

o ja ja saj bo kmal pomlad … pa rožice ….:)))

Lep dan želim

P.S.: Sex je pomemben del zveze!

Eh sori Robi, to sem hoto sam sebi dopisat spodaj :).

lp muteman

=))))

Ta je pa tud iz vesolja padel… da bejbi pride po penetraciji v 1 minuti :)))))
Še z oralnim pa dražiš neposredno ščegetavček traja dlje kot 1 minuto =)
Odvisno od ženske spet….

Drgač pa …probejta to kar je nekdo omenil… magar mu ga obdelej ročno al pa z usti, tako da mu pride…. nato malo počakaj potem pa počas poskrbi, da mu spet ostane…. in zdej drugič bo velik dlje trajalo da mu bo pršlo.
Al pa nej si ga pred seksom zdrka 🙂
Prvič si res hudo zrajcan in je težko obvladat situacijo….

Je pa res, da doseganje tvojga orgazma ni popolnoma v njegovih rokah… tko da… tud če te bo 30min …. ni nujno da ti rata 🙂 pomagej si z neposrednim draženjem ščegetavčka… pa misli na to, da ti pride in uživaj :))

no vidiš to je lepo …. pomisli na to da ene revce tud 5 minutnega seksa ne doživijo … torej bod vesela,daljši seks pa še pride !

Ali pa šlag peno ;)))

JAZ SEM ŽE STAREJŠI. PA MI VČASIH HITRO PRIDE. PA SE MI DVIGNE TUDI DRUGIČ IN TREJIČ, TAKRAT PA LAHKO NESKONČNO DOLGO. VČASIH PA LAHKO ŽE PRVIČ ZELO DOLGO.

Mogoče ti moje mnenje ne bo všeč, je pa vsaj objektivno. To sploh ni res. Če samo penetrira in mu po 5 min. pride je še kako sebičen. Drugače bi se potrudil še zate in te dobro pripravil in si te šele potem vzel, da bi uživala oba. Če bi te resnično imel rad, bi to upošteval, da ti pride kasneje. Možnosti za zadrževanje in kontroliranje izliva je kar nekaj pa še orgazem je potem 10000x boljši – dobesedno explodiraš. Preverjeno :))))

Prosim te, ne si zatiskat oči in živet v iluzijah – to je najslabše. Samo še fali, da mu boš začela igrati orgazme (mogoče sem razbral med vrsticami, da bi to lahko bil tvoj nasl. korak)

Opa, pa to tudi ne bo držalo, da sex ni vse. Sex je zelo dosti v zvezi, daje potrebno začimbo in rajc ljubezni in jo neguje!!

Pa ta je še bosa, da si naj TI poiščeš zdravniško pomoč??? Ojoj, kaj si vse eni moški ne izmislijo – raje živijo v samoprevari dobrega ljubimca in svoji beybi valijo krivdo. Svašta….

Res malo vse skupaj premisli in se pogovori s tipom, drugače bo res Obup.

:)))))) Pa nisem bral tvojega odgovora :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close