Najdi forum

Sex z ocimom

Sem polnoletna oseba in sem že imela fanta vendar se nobeden me ni tako privlačil kot moj zdaj 44let star očim. Sprva sem mislila da sem ga sprejela in ga imam rada a s časoma sem začela fantazirath in gojiti prav iskrena čustva tako daleč da sem zaljubljena vanj. Imela sem pogum in mu nakazala da je moški mojih sanj čeprav je mamin partner. Tudi njemu sem všeč me dotika poljublja ko mame ni zraven. In tako sva prišla do spolnosti, mama je bila v službi on je brezposelne. Potrkal je na moja vrata me vprašal če lahko sede zraven in nism mogla verjet začela sva se poljubljati nato pa sexat. Zmedena sem in me skrbi kaj če izve mama. Nimam svojega stanovanja in nimam kam it pa tudi nedokončano šolo. Kaj bi vi naredili če bi izvedela mama sprašujem punce?

kaj je tvoji mami, da si je na glavo nakopala lenega pofukeljna mi ni čisto jasno, ampak ene vzamejo vsako klobasico, samo da je.
Vidva sta pravzaprav idealen par, brezposelna, brez izobrazbe, spodnji štuk pa dela na polno paro.
Najbolje, da takoj zanosiš, potem bosta z očimom zaprosila za neprofitno stanovanje, potem rodi še ene 4 ali 5 otrok in boš preskrbljena do smrti.

Hvala za spodbudo. Nisem kriva če se maja rada. Vaše napovedovanje prihodnosti je to kar želim met 5otrok in bit na grbi drzavi

Kolko pa si stara?

Ni vazno, koliko je stara, to je v situaciji se najmanjsega pomena.

Dejstvo je, da se ne skace v tuje zelje in da se ne nastavlja maminim/prijateljicinim tipom. Po drugi strani pa on ne glede na tvoje izpovedi ne bi smel klonit. Kak smrad od cloveka!

Takoj prenehaj s temi dotiki in gojenjem zaljubljenosti do njega. Ni zdravo. Ne zato da mamica ne bi izvedela, ampak ker ni moralno, povrh vsega je on tvoj ocim in vi moral imeti ocetovsko oz.ocimovsko vlogo, ne pa seksualne s svojo pastorko. To je res wrong! Kako tega ne vidis.

Ce si polnoletna, a ze studiras ali si v srednji soli? Vsekakor si cimprej najti kaksno studentsko/dijasko delo in se zacni osamosvajat. Trije zivite od ene place, ni fer, vsak bi moral malo prispevat, po svojih moceh.

Ce si zelis iskrenih odnosov, cimprej povej mami kaj se dogaja. Na zacetku bo veliko jeze in prizadetosti, ampak bit odrasel pomeni prevzemat odgovornost na svoja ramena, ne iskat izgovore za svoja dejanja.

Zdaj je kar je, od tu gres pa drugace dalje. Vsi delamo napake in se na njih nekaj naucimo. Postani Clovek z dostojanstvom, humanisticnim znacajem, pripravljena pomagat drugim, nauci se postavljat zdrave meje in rasti.

Potrudi se zase. Ne mores vecno slonet na maminih prsih, cas je da se osamosvojis in zacnes pristopat k stvarem na drugacen nacin.

Koliko hobijev imas? In koliko zahajas v vrstnisko druzbo? Imas koga, ki se mu lahko zaupas?

Glavno da uzivata, vse ostalo je nepomembno.

Če želiš mi piši na zasebca pa boš kmalu nehala z ocimom.

Ti samo uživaj… večkrat na dan😊

Kam si pa ti postavila svoje sanje, da ti je sanjski moški 40+ letnik, ki je brezposeln?

Napisala si, da si zmedena in da te skrbi, če izve mama.

Kaj, če bi se z očimom pogovorila in kar oba skupaj povedala mami. Pa boš videla, kako bo mama reagirala. Morda je tvoja bojazen odveč, v kar pa malo dvomim.

Pisi mi na

[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close